MANDŽO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: MANDŽO
isključivi krivac wrote:Nikome je ne držim ništa, a zaboravio sam napomenuti da si ti, sukladno gore spomenutom, beskrajno glup.Dybala wrote:isključivi krivac wrote:Stavljati NH u istu rečenicu s HDZ-om, tattom, SDP-om je beskrajno, beskrajno glupo.Dybala wrote:jasambrend wrote:Nikako da se HDZ-ovci oproste...
Dao bog da odu
1. Hdz i tatta
2. Sdp i nas ajduk
3. Kicinjo , peder i srbin
Naravno kad im drzis lojtre
Pozdrav.
Ae vise ni ne mozes izmisliti "argumente" po kojima si poznat .
Hvala sdpu sto je ulici dao da upropasti hajduka .
Guest- Guest
Reka ga je Dalic zvat iza Svjetskog...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ma otisa je u penziju...
Sad je red na mlađe da igraju...
Pošteno od njega...
;)
Krajnje je vrijeme za puno poznatijeg iz klana Livaja da preuzme vrh napada
;)
Guest- Guest
Kramaric, Rebić...Fénix wrote:Livaja i Santini novi napadači Hrvatske.
Ima tu materijala dobrog...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Reka ga je Dalic zvat iza Svjetskog...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ma otisa je u penziju...
Pošteno od njega...
;)
;)
Dobar je Markan ,jedino mana mu tamo neka rodbina ;)
Tesko je to breme
Trio buducnosti ..brekalo -livaja - rebic (pjaca ako se ikad oporavi)
Guest- Guest
Da, samo što je nama Kramarić povučena špica dok je Rebić desno/lijevo krilo. Bez Đilkoša i N. Kalinića nemamo 9-tku, a tu na red dolaze Santini i Livaja.fridrih_niche wrote:Kramaric, Rebić...Fénix wrote:Livaja i Santini novi napadači Hrvatske.
;)
Jedino ako će se Nikola opet vratiti u HR reprezentaciju i postati prvi napadač nakon umirovljenja Đilkoša.
Guest- Guest
Livaje su opcenito kurac od ljudiDybala wrote:fridrih_niche wrote:Reka ga je Dalic zvat iza Svjetskog...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ma otisa je u penziju...
Pošteno od njega...
;)
;)
Tesko je to breme
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pizdunu...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Reka ga je Dalic zvat iza Svjetskog...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ma otisa je u penziju...
Pošteno od njega...
;)
;)
Tesko je to breme
:^O
Guest- Guest
Kale će bit devetka, ipak je najbolji hr. napadač...Fénix wrote:Da, samo što je nama Kramarić povučena špica dok je Rebić desno/lijevo krilo. Bez Đilkoša i N. Kalinića nemamo 9-tku, a tu na red dolaze Santini i Livaja.fridrih_niche wrote:Kramaric, Rebić...Fénix wrote:Livaja i Santini novi napadači Hrvatske.
;)
Jedino ako će se Nikola opet vratiti u HR reprezentaciju i postati prvi napadač nakon umirovljenja Đilkoša.
Markan i Santini ka zamjene...
;)
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Livaje su opcenito kurac od ljudiDybala wrote:fridrih_niche wrote:Reka ga je Dalic zvat iza Svjetskog...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ma otisa je u penziju...
Pošteno od njega...
;)
;)
Tesko je to breme
Bože dragi, koje klošarsko prezime...
Guest- Guest
U splitu su poznati kao narko dileriSerbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Livaje su opcenito kurac od ljudiDybala wrote:fridrih_niche wrote:Reka ga je Dalic zvat iza Svjetskog...Dybala wrote:
;)
Tesko je to breme
Bože dragi, koje klošarsko prezime...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
09. rujna 2018. - 33 godineFénix wrote:3 od 4 igrača od 32-32+ godine koja sam znao spomenuti da bi mogli se oprostiti nakon SP-a su otišla u reprezentativnu mirovinu. S time da je Subašić golman pa je mogao komotno i još 2-4 godine igrati za reprezentaciju.
Još je Modrić koji će za 2 mjeseca imati 34 godine treba u mirovinu, ali on izgleda ostaje do Eura 20' ili odraditi tu Ligu Nacija.
Za 2 godine umiroviti Rakitića i Strinića kad budu u 32-33. godini. Na vrijeme treba selekciju mijenjati i osvježiti novim, budućim snagama da se ne ponavlja 2000. i 2002.
Danijelu hvala na svemu što je dao Hrvatskoj!
Zeko-
2015-08-26
Velika i ogromna razlikaZeko wrote:09. rujna 2018. - 33 godineFénix wrote:3 od 4 igrača od 32-32+ godine koja sam znao spomenuti da bi mogli se oprostiti nakon SP-a su otišla u reprezentativnu mirovinu. S time da je Subašić golman pa je mogao komotno i još 2-4 godine igrati za reprezentaciju.
Još je Modrić koji će za 2 mjeseca imati 34 godine treba u mirovinu, ali on izgleda ostaje do Eura 20' ili odraditi tu Ligu Nacija.
Za 2 godine umiroviti Rakitića i Strinića kad budu u 32-33. godini. Na vrijeme treba selekciju mijenjati i osvježiti novim, budućim snagama da se ne ponavlja 2000. i 2002.
Danijelu hvala na svemu što je dao Hrvatskoj!
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Dobro, to je možda pregrubo rečeno, možda se i plasiramo tamo na ono prvo nakon što se Luka oprosti, ali nakon toga sveopći potop.scorpion wrote:Modrić kad ode, nećemo više vidjet ni europsko ni svjetsko
Zeko-
2015-08-26
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3