MANDŽO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: MANDŽO
Bez zajebancije, Mandzo mi nije drag ka igrač...
Ne cijenim njegove golgeterske sposobnosti...
Al puno će falit...
Njegov presing na golmana i zadnju liniju niko nema, srčanost i trka su uvik bili tu i to san uvik volija kod njega...
Falit će...
Ne cijenim njegove golgeterske sposobnosti...
Al puno će falit...
Njegov presing na golmana i zadnju liniju niko nema, srčanost i trka su uvik bili tu i to san uvik volija kod njega...
Falit će...
Guest- Guest
Šteta šta se opraštaju dobri igrači (premda ima i ona: treba znati kada stati) a nikako da se oproste kriminalci u odijelima.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ukra je Kalinicu bezveze misto u vrhu napada...
Šta nije prije reka da se oprašta?
Puši kurac nice
Guest- Guest
jasambrend wrote:Nikako da se HDZ-ovci oproste...
Dao bog da odu
1. Hdz i tatta
2. Sdp i nas ajduk
3. Kicinjo , peder i srbin
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ma otisa je u penziju...
Sad je red na mlađe da igraju...
Pošteno od njega...
;)
Krajnje je vrijeme za puno poznatijeg iz klana Livaja da preuzme vrh napada
Guest- Guest
Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ma otisa je u penziju...
Sad je red na mlađe da igraju...
Pošteno od njega...
;)
Krajnje je vrijeme za puno poznatijeg iz klana Livaja da preuzme vrh napada
tesko, klosari su i jedan i drugi...
Guest- Guest
Stavljati NH u istu rečenicu s HDZ-om, tattom, SDP-om je beskrajno, beskrajno glupo.Dybala wrote:jasambrend wrote:Nikako da se HDZ-ovci oproste...
Dao bog da odu
1. Hdz i tatta
2. Sdp i nas ajduk
Guest- Guest
Mandzo za dom spremni
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
isključivi krivac wrote:Stavljati NH u istu rečenicu s HDZ-om, tattom, SDP-om je beskrajno, beskrajno glupo.Dybala wrote:jasambrend wrote:Nikako da se HDZ-ovci oproste...
Dao bog da odu
1. Hdz i tatta
2. Sdp i nas ajduk
Naravno kad im drzis lojtre
Guest- Guest
Amper je peder i srbinDybala wrote:isključivi krivac wrote:Stavljati NH u istu rečenicu s HDZ-om, tattom, SDP-om je beskrajno, beskrajno glupo.Dybala wrote:jasambrend wrote:Nikako da se HDZ-ovci oproste...
Dao bog da odu
1. Hdz i tatta
2. Sdp i nas ajduk
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nikome je ne držim ništa, a zaboravio sam napomenuti da si ti, sukladno gore spomenutom, beskrajno glup.Dybala wrote:isključivi krivac wrote:Stavljati NH u istu rečenicu s HDZ-om, tattom, SDP-om je beskrajno, beskrajno glupo.Dybala wrote:jasambrend wrote:Nikako da se HDZ-ovci oproste...
Dao bog da odu
1. Hdz i tatta
2. Sdp i nas ajduk
Pozdrav.
Guest- Guest
Ne znaš što je gore od tog dvoje, ali na tvoju žalost nisam.PABLO ESCOBAR wrote:
Amper je peder i srbin
Guest- Guest
Oprašta se i Subašić, prvo ime reprezentacije u Rusiji, čovjek bez kojeg bi ostali na onom"plasirali smo se u drugi krug"
Guest- Guest
Nisam ni rekao da si ti bracalaisključivi krivac wrote:Ne znaš što je gore od tog dvoje, ali na tvoju žalost nisam.PABLO ESCOBAR wrote:
Amper je peder i srbin
2015-09-13
3 od 4 igrača od 32-32+ godine koja sam znao spomenuti da bi mogli se oprostiti nakon SP-a su otišla u reprezentativnu mirovinu. S time da je Subašić golman pa je mogao komotno i još 2-4 godine igrati za reprezentaciju.
Još je Modrić koji će za 2 mjeseca imati 34 godine treba u mirovinu, ali on izgleda ostaje do Eura 20' ili odraditi tu Ligu Nacija.
Za 2 godine umiroviti Rakitića i Strinića kad budu u 32-33. godini. Na vrijeme treba selekciju mijenjati i osvježiti novim, budućim snagama da se ne ponavlja 2000. i 2002.
Danijelu hvala na svemu što je dao Hrvatskoj!
Još je Modrić koji će za 2 mjeseca imati 34 godine treba u mirovinu, ali on izgleda ostaje do Eura 20' ili odraditi tu Ligu Nacija.
Za 2 godine umiroviti Rakitića i Strinića kad budu u 32-33. godini. Na vrijeme treba selekciju mijenjati i osvježiti novim, budućim snagama da se ne ponavlja 2000. i 2002.
Danijelu hvala na svemu što je dao Hrvatskoj!
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Nikome je ne držim ništa, a zaboravio sam napomenuti da si ti, sukladno gore spomenutom, beskrajno glup.Dybala wrote:isključivi krivac wrote:Stavljati NH u istu rečenicu s HDZ-om, tattom, SDP-om je beskrajno, beskrajno glupo.Dybala wrote:jasambrend wrote:Nikako da se HDZ-ovci oproste...
Dao bog da odu
1. Hdz i tatta
2. Sdp i nas ajduk
Pozdrav.
Ae vise ni ne mozes izmisliti "argumente" po kojima si poznat .
Hvala sdpu sto je ulici dao da upropasti hajduka .
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3