60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 27 of 29
Page 27 of 29 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
otom potom, ako da al mozda ipak ne.RayMabus wrote:A o ovomLeteca Pegla wrote:otom potom...RayMabus wrote:Pa upravo to i radim , ladim jaja i nečinim ništa
Nema potrebe
Ionako ćemo to rješiti sami za pola stoljeća
Vi ste jednostavno preglupi za išta
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Grof_Saint_Germain
Kad smo već kod biljaka od kojih se mogu napraviti preparati koji se jedu i onda i u devedesetoj izgledaš ko da imaš oko trideset godina ali ljudski dnk ima vijek trajanja pa ne živiš vječno fizički nego koliko vrsta određna živi u prosjeku
Tako da mi netrebaju nekakvi anđeli iz Trogira jer bude li mi se toliko živilo onda ću i u devedesetoj biti tridesetogodišnjak
Guest- Guest
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Odgovor je samo da
Određen biljni preparat je eliksir mladosti
Vrsta ima neki svoj dnk vijek trajanja dakle nije eliksir vječnosti nego vječne mladosti
Kad već pričate o biljkama da vas ubrzam i usmjerim
Vrsta ima neki svoj dnk vijek trajanja dakle nije eliksir vječnosti nego vječne mladosti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Leteca Pegla wrote:ma rusi su jako napredni sto se tice toga i opcenito prilagodjavanja biljnih vrsta svojoj klimi. To im je bio jedan od prioriteta. Znas npr. da oni imaju tip rajcica koje su specificno uzgojili za sibir i koje mogu stvarati plodove na 4 stupnja celzija iznad nule, i ono od sadnje do ploda im treba mjesec dana. I to je stara vrsta, ne geneticki inzinjering, i jako je ukusna i to. To se sve da napravit, uzgojit i selektirat, mi ovdje imamo klimu gdje bi skoro sve moglo rasti uz naravno malo prilagodbe i selekcije. Ali niko za to nema volju ni motivaciju, samo zele gradit betonjare i iznajmljivat turistima beton. Al dobro, valjda faza koju treba proc...kic wrote:Leteca Pegla wrote:ma svaki kraj vrvi svojim specificnim ljekovitim biljkama. neke poznate, neke ne. Znam da su rusi u zadnje vrijeme radili dosta istrazivanja na flori Sibira, ispalo na kraju da su otkrili masu ljekovitih biljaka, ono fenomenalno nesto. Vjerojatno imamo i mi hrpu slicnoga, samo nikog briga ovdje za takvu vrst istrazivnja, a i utekose skoro svi strucnjaci pa neznam bas da li bi mogli provesti nesto slicno kod nas sve i da zelimo...kic wrote:
ako nesto negdje divlje raste, cesto je dovoljan znak..
spomenula si lijecenje, tako npr ljekovite biljke biraju mjesta gdje ce rast, ne mozes ih presaditi i uzgajati gdje ti zelis..
pa, Samanizam potjece iz: Sibira.. sad se sjetio Juraja Krizanica koji je bio tamo, i koji je navodno imao utjecaja na Petra Velikog https://en.m.wikipedia.org/wiki/Juraj_Kri%C5%BEani%C4%87
amyway, gdje postoji ogranicenje i manjak, moze se javiti zelja za vise..
imas i primjer amera koji su na havajima htjeli sadit makadamija orahe. Ono podigli oko 100 000 sadnica iz sjemena i od toga izabrali 2-3 koje su brandirali kao sorte i koje misle uzgajat tamo. Da neko tu kod nas dobije na faksu neku takvu ideju, razapeli bi ga ko uhljeba koji baca pare bzvz...
drustvo je destimulativno jako
ali problem je sto se sav otkup veze za drzavu i traze subvencije, nismo konkurentni jer sve u malim kolicinama proizvodimo kao prvo, i moramo se rijesiti trgovanja s drzavom vec ici na sva moguca trzista..
Kic, iknar i rey rasturaju
pa vec i sada sa dobrom prehranom mozes postic puno, a jos vise ako si dobio geneticku lutriju pa ti to prirodno. Inace nikakav eliksir mladosti ti nece pomoc ako u sebe unosis alkohol, cigarete, jedes hranu iz ducana punu aditiva i razno raznih drugih otrova, i opcenito ako si mentalno u banani i razaras se izunutra. Dakle prvo sve ovo otklonit onda eliksiri mladosti po potrebi, ali nema preskakanja...RayMabus wrote:Odgovor je samo da
Guest- Guest
ne znam jesam li sad pohvaljen ili :^^
Bome jesi, respekt za izdržljivostkic wrote:
Vidim da nekužiš ali ok kad počme ww3 onda ćeš shvatiti zašto nemam namjeru dugovječno živit na ovoj planeti u tom vremenuLeteca Pegla wrote:pa vec i sada sa dobrom prehranom mozes postic puno, a jos vise ako si dobio geneticku lutriju pa ti to prirodno. Inace nikakav eliksir mladosti ti nece pomoc ako u sebe unosis alkohol, cigarete, jedes hranu iz ducana punu aditiva i razno raznih drugih otrova, i opcenito ako si mentalno u banani i razaras se izunutra. Dakle prvo sve ovo otklonit onda eliksiri mladosti po potrebi, ali nema preskakanja...RayMabus wrote:Odgovor je samo da
Imam pametnijeg posla
2014-04-11
tre wrote:Bome jesi, respekt za izdržljivostkic wrote:
mi smo momci od kamena
Last edited by kic on Fri 17 Aug - 20:54; edited 1 time in total
a gle, ovo prilagodjavanje biljnih vrsta ne mozes bez drzave. Prvo su ti potrebna istrazivanja i selekcija koja traje minimum 10 godina, onda ciljana sadnja eksperimentalnih farmi, i onda tek privatna komercijalizacija. Drzava bi trebala imati nekog smisla, sto kod nas nije slucaj nego je samo jos jedan okov i teret. Inace nije ni potrebno da drzava otkupljuje i daje subvencije, ali da napravi recimo svu potrebnu logistiku (ono internet, promet, povezivanje i okrupljivaanje malih proizvodjaca i to) di bi povezala proizvodjace i kupce i olaksala transakciju da svako dodje do zeljenog, cak i stranci, tu bi moglo se dosta napravit. Samo nece bit nist od toga dok je vecini beton u glavi umjesto mozga...kic wrote:
ali problem je sto se sav otkup veze za drzavu i traze subvencije, nismo konkurentni jer sve u malim kolicinama proizvodimo kao prvo, i moramo se rijesiti trgovanja s drzavom vec ici na sva moguca trzista..
Guest- Guest
ko na tvrdoj stini svoju povist piše...kic wrote:tre wrote:Bome jesi, respekt za izdržljivostkic wrote:
mi smo momci od kamena
gle, ak ne zelis zivjet ne zelis, sto sad. To je tvoj izbor stono bi se reklo, ni prvi ni zadnji. A za ww3 isto otom potom...RayMabus wrote:Vidim da nekužiš ali ok kad počme ww3 onda ćeš shvatiti zašto nemam namjeru dugovječno živit na ovoj planeti u tom vremenuLeteca Pegla wrote:pa vec i sada sa dobrom prehranom mozes postic puno, a jos vise ako si dobio geneticku lutriju pa ti to prirodno. Inace nikakav eliksir mladosti ti nece pomoc ako u sebe unosis alkohol, cigarete, jedes hranu iz ducana punu aditiva i razno raznih drugih otrova, i opcenito ako si mentalno u banani i razaras se izunutra. Dakle prvo sve ovo otklonit onda eliksiri mladosti po potrebi, ali nema preskakanja...RayMabus wrote:Odgovor je samo da
Imam pametnijeg posla
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:a gle, ovo prilagodjavanje biljnih vrsta ne mozes bez drzave. Prvo su ti potrebna istrazivanja i selekcija koja traje minimum 10 godina, onda ciljana sadnja eksperimentalnih farmi, i onda tek privatna komercijalizacija. Drzava bi trebala imati nekog smisla, sto kod nas nije slucaj nego je samo jos jedan okov i teret. Inace nije ni potrebno da drzava otkupljuje i daje subvencije, ali da napravi recimo svu potrebnu logistiku (ono internet, promet, povezivanje i okrupljivaanje malih proizvodjaca i to) di bi povezala proizvodjace i kupce i olaksala transakciju da svako dodje do zeljenog, cak i stranci, tu bi moglo se dosta napravit. Samo nece bit nist od toga dok je vecini beton u glavi umjesto mozga...kic wrote:
imas dosta pravo, pametno si ti celjade..
postoje neke savjetodavne sluzbe i sl, ali to je sve malo amaterski.. i ja sam razmisljao o nekim orasastim plodovima no, vid cem
tre wrote:ko na tvrdoj stini svoju povist piše...kic wrote:tre wrote:Bome jesi, respekt za izdržljivostkic wrote:
mi smo momci od kamena
sto se krvlju brani, ne pusta se lako
hehe svako jutro prije skole ta pjesma na radiju..
TočnoLeteca Pegla wrote:gle, ak ne zelis zivjet ne zelis, sto sad. To je tvoj izbor stono bi se reklo, ni prvi ni zadnji. A za ww3 isto otom potom...RayMabus wrote:Vidim da nekužiš ali ok kad počme ww3 onda ćeš shvatiti zašto nemam namjeru dugovječno živit na ovoj planeti u tom vremenuLeteca Pegla wrote:pa vec i sada sa dobrom prehranom mozes postic puno, a jos vise ako si dobio geneticku lutriju pa ti to prirodno. Inace nikakav eliksir mladosti ti nece pomoc ako u sebe unosis alkohol, cigarete, jedes hranu iz ducana punu aditiva i razno raznih drugih otrova, i opcenito ako si mentalno u banani i razaras se izunutra. Dakle prvo sve ovo otklonit onda eliksiri mladosti po potrebi, ali nema preskakanja...RayMabus wrote:Odgovor je samo da
Imam pametnijeg posla
Sad fino pošaljite malo Arapa na Balkan da imam šta nabit na kolac u međuvremenu
2014-04-11
A istina je, samo neki nikako da to provale i nije im jasno odakle toliki otpor usprkos svoj sili medija ili NGOa razno raznih. Satkani smo od tisućljeća punog krvi i patnje i nije čudo što smo takvi kakvi jesmokic wrote:tre wrote:ko na tvrdoj stini svoju povist piše...kic wrote:tre wrote:Bome jesi, respekt za izdržljivostkic wrote:
mi smo momci od kamena
RayMabus wrote:TočnoLeteca Pegla wrote:gle, ak ne zelis zivjet ne zelis, sto sad. To je tvoj izbor stono bi se reklo, ni prvi ni zadnji. A za ww3 isto otom potom...RayMabus wrote:Vidim da nekužiš ali ok kad počme ww3 onda ćeš shvatiti zašto nemam namjeru dugovječno živit na ovoj planeti u tom vremenuLeteca Pegla wrote:pa vec i sada sa dobrom prehranom mozes postic puno, a jos vise ako si dobio geneticku lutriju pa ti to prirodno. Inace nikakav eliksir mladosti ti nece pomoc ako u sebe unosis alkohol, cigarete, jedes hranu iz ducana punu aditiva i razno raznih drugih otrova, i opcenito ako si mentalno u banani i razaras se izunutra. Dakle prvo sve ovo otklonit onda eliksiri mladosti po potrebi, ali nema preskakanja...RayMabus wrote:Odgovor je samo da
Imam pametnijeg posla
Sad fino pošaljite malo Arapa na Balkan da imam šta nabit na kolac u međuvremenu
ako si iz dalmacije dole, bademi su dobri. Velika je potraznja za time a dole ljepo uspjevaju. Inace ako imas kakvu parcelu najbolje odma posadit nesto, pa ono nek raste samo, kad se smislis sto ces vec ces imat odrasla stabla.kic wrote:Leteca Pegla wrote:a gle, ovo prilagodjavanje biljnih vrsta ne mozes bez drzave. Prvo su ti potrebna istrazivanja i selekcija koja traje minimum 10 godina, onda ciljana sadnja eksperimentalnih farmi, i onda tek privatna komercijalizacija. Drzava bi trebala imati nekog smisla, sto kod nas nije slucaj nego je samo jos jedan okov i teret. Inace nije ni potrebno da drzava otkupljuje i daje subvencije, ali da napravi recimo svu potrebnu logistiku (ono internet, promet, povezivanje i okrupljivaanje malih proizvodjaca i to) di bi povezala proizvodjace i kupce i olaksala transakciju da svako dodje do zeljenog, cak i stranci, tu bi moglo se dosta napravit. Samo nece bit nist od toga dok je vecini beton u glavi umjesto mozga...kic wrote:
postoje neke savjetodavne sluzbe i sl, ali to je sve malo amaterski.. i ja sam razmisljao o nekim orasastim plodovima no, vid cem
Inace moj rodjak reko kad ides radit kucu, prvo posadis stablo oraha, pa kad zavrsis sa kucom taman dobijes ljepe plodove
Guest- Guest
tre wrote:A istina je, samo neki nikako da to provale i nije im jasno odakle toliki otpor usprkos svoj sili medija ili NGOa razno raznih. Satkani smo od tisućljeća punog krvi i patnje i nije čudo što smo takvi kakvi jesmokic wrote:tre wrote:ko na tvrdoj stini svoju povist piše...kic wrote:tre wrote:Bome jesi, respekt za izdržljivostkic wrote:
mi smo momci od kamena
da, povijest nije samo prica, utkana je u dna, u mentalitet, u sela, gradove i sire..
ZG dominira i mislim da je dosta skrenuo u svom razvoju jer on daje ritam, zamisli da je prijestolnica u Osijeku kako bi izgledala HR politika..
Leteca Pegla wrote:ako si iz dalmacije dole, bademi su dobri. Velika je potraznja za time a dole ljepo uspjevaju. Inace ako imas kakvu parcelu najbolje odma posadit nesto, pa ono nek raste samo, kad se smislis sto ces vec ces imat odrasla stabla.kic wrote:Leteca Pegla wrote:a gle, ovo prilagodjavanje biljnih vrsta ne mozes bez drzave. Prvo su ti potrebna istrazivanja i selekcija koja traje minimum 10 godina, onda ciljana sadnja eksperimentalnih farmi, i onda tek privatna komercijalizacija. Drzava bi trebala imati nekog smisla, sto kod nas nije slucaj nego je samo jos jedan okov i teret. Inace nije ni potrebno da drzava otkupljuje i daje subvencije, ali da napravi recimo svu potrebnu logistiku (ono internet, promet, povezivanje i okrupljivaanje malih proizvodjaca i to) di bi povezala proizvodjace i kupce i olaksala transakciju da svako dodje do zeljenog, cak i stranci, tu bi moglo se dosta napravit. Samo nece bit nist od toga dok je vecini beton u glavi umjesto mozga...kic wrote:
Inace moj rodjak reko kad ides radit kucu, prvo posadis stablo oraha, pa kad zavrsis sa kucom taman dobijes ljepe plodove
o bademima najvise mislim (bas jedem), i za orah stalno govorim da treba sadit ali onda praznovjerje da hlad nije dobar a korijenje preveliko.. hm
Ja imam par velikih oraha i par stabala badema tu malo poviše kuće
Orasi daju veliki hlad a badem ima lip cvat
Orasi daju veliki hlad a badem ima lip cvat
2014-04-11
Page 27 of 29 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 27 of 29