HIV pozitivni kuhar vratio se na posao u školskoj kuhinji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HIV pozitivni kuhar vratio se na posao u školskoj kuhinji
retard bi se razgovarao, a šupalj ko stari panjSpeare Shaker wrote:Noor wrote:uključi warp i preskoči u 3. kvadrantred wolf wrote:Pod prvo...Tekst nisi pročitala. Drugo, ne znaš ništa o hiv tematici. I takva meni ovdje soli pamet. Glupača kakva jesi.Noor wrote:debilčino, skini mi se s kičmered wolf wrote:
Upravo si dokazala ono što sam ti napisao.
Kakav je zamah uhvatio, evo ga već u četvrtom:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
to je i meni pricala kolegica, isto sa zaraznekaja wrote:Ozbiljno. Meni je mama radila jedno vrijeme u zaraznoj, teta isto , i deda čak .pismejker wrote:yahh...kaja wrote:Sa zarazne bolnice u Zagrebu su tbc bolesnici bježali i namjerno odlazili u kafiće . Da zaraze druge.pismejker wrote:Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..red wolf wrote:
I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?
Stalno problem s njima . Bježe i slinave po čašama u lokalu da zaraze druge i vrate se fino u bolnicu .
Ovi u bolnici nisu znali sta bi vise .
u nemoci da sebi pomognu u njima se rađa zavist prema zdravim ljudima i idu to raditi iz pakosti i zlobe
2017-10-06
da, da. To je recimo bolest koja se prije dugo liječila i oni pakoste zdravima time.Noor wrote:to je i meni pricala kolegica, isto sa zaraznekaja wrote:Ozbiljno. Meni je mama radila jedno vrijeme u zaraznoj, teta isto , i deda čak .pismejker wrote:yahh...kaja wrote:Sa zarazne bolnice u Zagrebu su tbc bolesnici bježali i namjerno odlazili u kafiće . Da zaraze druge.pismejker wrote:
Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..
Stalno problem s njima . Bježe i slinave po čašama u lokalu da zaraze druge i vrate se fino u bolnicu .
Ovi u bolnici nisu znali sta bi vise .
u nemoci da sebi pomognu u njima se rađa zavist prema zdravim ljudima i idu to raditi iz pakosti i zlobe
Nisu svi jasno ali često imas takvih.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neka kosi travu, zaljeva cvijeće, okopava vrt ali u kuhinju ne bi smio nikako.red wolf wrote:Mislim, to je sasvim drugi slučaj. Ovaj čovjek hoće normalno raditi. Normalno živjeti. O tome je riječ.pismejker wrote:Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..red wolf wrote:I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?Noor wrote:o tome niti ne pričam, pričam o izravnom unos krvi zaražene osobe u organizam nezaražene osobe, kao jednom od načina prenošenja bolestiLeviathan2 wrote:
hiv se ne prenosi hranom,
Upravo je dokazala ono što je napisala, glup si ko točakred wolf wrote:Upravo si dokazala ono što sam ti napisao.Noor wrote:pa kako ti znaš da neće?red wolf wrote:Pa neće. Nisi shvatila bit ove priče ( što je sasvim razumljivo kad si ti u pitanju ).Noor wrote:a ti znaš da neće?red wolf wrote:
I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?
možeš ti razmišljati o biti priče, no ne razmišljaš o posljedicama, jer si ograničenih kapaciteta, što već odavno znamo.
Još ako je i gay a tu djeca u blizini...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
il je to ili narkićepikur37 wrote:Još ako je i gay a tu djeca u blizini...
ili mu je hivonja kapnuo krvi u kavu
cetvrtog nema.
2017-10-06
panj je pročitao da lik tvrdi kako mu je viremija u krvi nemjerljiva, jer uzima terapiju...a ne pada mu na pamet da terapiju lako moze i odbaciti iz nekog razloga, a posao sigurno nece...tre wrote:Upravo je dokazala ono što je napisala, glup si ko točakred wolf wrote:Upravo si dokazala ono što sam ti napisao.Noor wrote:pa kako ti znaš da neće?red wolf wrote:Pa neće. Nisi shvatila bit ove priče ( što je sasvim razumljivo kad si ti u pitanju ).Noor wrote:
a ti znaš da neće?
možeš ti razmišljati o biti priče, no ne razmišljaš o posljedicama, jer si ograničenih kapaciteta, što već odavno znamo.
pa vidi kako se grcevito borio da se vrati na posao...nakon sto su ga provalili i šutnuli van
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hiv-pozitivan-kuhar-iz-bjelovara-pobijedio-predrasude-vise-od-cetiri-godine-dokazivao-sam-da-nisam-zarazan-i-prijetnja-djeci-te-da-mogu-kuhati-u-skoli/7483251/
2017-10-06
Idiot i on i ovi u ministarstvu. Moje djete svakako ne bi jelo u toj kuhinji pa da je u zlato izlivena cijela. Virus je virus i aktivira se iz ko zna kojeg razloga poput herpesa ili nečeg drugog. Neka čovjeku daju posao u vrtu, neka kosi travnjake, neka bude lupač pečata ali u kuhinju ne smije i točka što se mene tiče.Noor wrote:panj je pročitao da lik tvrdi kako mu je viremija u krvi nemjerljiva, jer uzima terapiju...a ne pada mu na pamet da terapiju lako moze i odbaciti iz nekog razloga, a posao sigurno nece...tre wrote:Upravo je dokazala ono što je napisala, glup si ko točakred wolf wrote:Upravo si dokazala ono što sam ti napisao.Noor wrote:pa kako ti znaš da neće?red wolf wrote:
Pa neće. Nisi shvatila bit ove priče ( što je sasvim razumljivo kad si ti u pitanju ).
pa vidi kako se grcevito borio da se vrati na posao...nakon sto su ga provalili i šutnuli van
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hiv-pozitivan-kuhar-iz-bjelovara-pobijedio-predrasude-vise-od-cetiri-godine-dokazivao-sam-da-nisam-zarazan-i-prijetnja-djeci-te-da-mogu-kuhati-u-skoli/7483251/
napokon da netko i to kaže jasnored wolf wrote:ljudsko društvo je sada na putu raspada. Nezaustavljivom. I vjeruj mi, u bliskoj budućnosti, ovi ljudi će ti biti najmanji problem.
no, da li će te poslušati...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Objesio se svjetski poznati kuhar Anthony Bourdain
» Poznati švedski kuhar i antirasist dobaio batina od muslimana
» Pozitivni učinci reformi
» nastavljaju se pozitivni trendovi u HR
» Oporavljeni pacijenti opet pozitivni na koronavirus
» Poznati švedski kuhar i antirasist dobaio batina od muslimana
» Pozitivni učinci reformi
» nastavljaju se pozitivni trendovi u HR