HIV pozitivni kuhar vratio se na posao u školskoj kuhinji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: HIV pozitivni kuhar vratio se na posao u školskoj kuhinji
Sa zarazne bolnice u Zagrebu su tbc bolesnici bježali i namjerno odlazili u kafiće . Da zaraze druge.pismejker wrote:Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..red wolf wrote:I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?Noor wrote:o tome niti ne pričam, pričam o izravnom unos krvi zaražene osobe u organizam nezaražene osobe, kao jednom od načina prenošenja bolestiLeviathan2 wrote:hiv se ne prenosi hranom,Noor wrote:
a konzumenti pojedu skupa sa hranom na koju može pasti kap, dvije, tri...
sterat to van iz školske kuhinje, nek si doma kuha mami.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a ti znaš da neće?red wolf wrote:I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?Noor wrote:o tome niti ne pričam, pričam o izravnom unos krvi zaražene osobe u organizam nezaražene osobe, kao jednom od načina prenošenja bolestiLeviathan2 wrote:hiv se ne prenosi hranom,Noor wrote:a konzumenti pojedu skupa sa hranom na koju može pasti kap, dvije, tri...pismejker wrote:
nish...posisa krv sa prsta,spomene Boga i nastavi sjeckati hranu...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne vjerujem..svaki zarazeni nekom terminalnom prenosnom bolescu u sebi nosi odredjenu dozu bijesa i zelju za osvetom...cisto psihologija..njemu su uvalili,e sad zasto on ne bi uzvratio...Nema u njegovom zivotu vise niceg normalnog,pocev od koktela za umrtvljivanje virusa,koji mora uzimati,ne znam koliko cesto,do kraja zivota..red wolf wrote:Mislim, to je sasvim drugi slučaj. Ovaj čovjek hoće normalno raditi. Normalno živjeti. O tome je riječ.pismejker wrote:Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..red wolf wrote:I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?Noor wrote:o tome niti ne pričam, pričam o izravnom unos krvi zaražene osobe u organizam nezaražene osobe, kao jednom od načina prenošenja bolestiLeviathan2 wrote:
hiv se ne prenosi hranom,
Guest- Guest
Pa neće. Nisi shvatila bit ove priče ( što je sasvim razumljivo kad si ti u pitanju ).Noor wrote:a ti znaš da neće?red wolf wrote:I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?Noor wrote:o tome niti ne pričam, pričam o izravnom unos krvi zaražene osobe u organizam nezaražene osobe, kao jednom od načina prenošenja bolestiLeviathan2 wrote:hiv se ne prenosi hranom,Noor wrote:
a konzumenti pojedu skupa sa hranom na koju može pasti kap, dvije, tri...
red wolf-
2016-02-10
yahh...kaja wrote:Sa zarazne bolnice u Zagrebu su tbc bolesnici bježali i namjerno odlazili u kafiće . Da zaraze druge.pismejker wrote:Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..red wolf wrote:I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?Noor wrote:o tome niti ne pričam, pričam o izravnom unos krvi zaražene osobe u organizam nezaražene osobe, kao jednom od načina prenošenja bolestiLeviathan2 wrote:
Guest- Guest
Ti uopće ne razumiješ tematiku. Ti ljudi samo žele normalno živjeti. Ali, ljudsko društvo je sada na putu raspada. Nezaustavljivom. I vjeruj mi, u bliskoj budućnosti, ovi ljudi će ti biti najmanji problem.pismejker wrote:Ne vjerujem..svaki zarazeni nekom terminalnom prenosnom bolescu u sebi nosi odredjenu dozu bijesa i zelju za osvetom...cisto psihologija..njemu su uvalili,e sad zasto on ne bi uzvratio...Nema u njegovom zivotu vise niceg normalnog,pocev od koktela za umrtvljivanje virusa,koji mora uzimati,ne znam koliko cesto,do kraja zivota..red wolf wrote:Mislim, to je sasvim drugi slučaj. Ovaj čovjek hoće normalno raditi. Normalno živjeti. O tome je riječ.pismejker wrote:Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..red wolf wrote:I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?Noor wrote:
o tome niti ne pričam, pričam o izravnom unos krvi zaražene osobe u organizam nezaražene osobe, kao jednom od načina prenošenja bolesti
red wolf-
2016-02-10
pa kako ti znaš da neće?red wolf wrote:Pa neće. Nisi shvatila bit ove priče ( što je sasvim razumljivo kad si ti u pitanju ).Noor wrote:a ti znaš da neće?red wolf wrote:I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?Noor wrote:o tome niti ne pričam, pričam o izravnom unos krvi zaražene osobe u organizam nezaražene osobe, kao jednom od načina prenošenja bolestiLeviathan2 wrote:
možeš ti razmišljati o biti priče, no ne razmišljaš o posljedicama, jer si ograničenih kapaciteta, što već odavno znamo.
2017-10-06
Upravo si dokazala ono što sam ti napisao.Noor wrote:pa kako ti znaš da neće?red wolf wrote:Pa neće. Nisi shvatila bit ove priče ( što je sasvim razumljivo kad si ti u pitanju ).Noor wrote:a ti znaš da neće?red wolf wrote:I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?Noor wrote:
o tome niti ne pričam, pričam o izravnom unos krvi zaražene osobe u organizam nezaražene osobe, kao jednom od načina prenošenja bolesti
možeš ti razmišljati o biti priče, no ne razmišljaš o posljedicama, jer si ograničenih kapaciteta, što već odavno znamo.
red wolf-
2016-02-10
pa neka radi...zašto baš sa hranom? da je svjestan svog problema, samom bi mu palo na pamet prekvalificirati se i počet raditi nešto gdje neće biti potencijanla ugroza za društvored wolf wrote:Ti uopće ne razumiješ tematiku. Ti ljudi samo žele normalno živjeti. Ali, ljudsko društvo je sada na putu raspada. Nezaustavljivom. I vjeruj mi, u bliskoj budućnosti, ovi ljudi će ti biti najmanji problem.pismejker wrote:Ne vjerujem..svaki zarazeni nekom terminalnom prenosnom bolescu u sebi nosi odredjenu dozu bijesa i zelju za osvetom...cisto psihologija..njemu su uvalili,e sad zasto on ne bi uzvratio...Nema u njegovom zivotu vise niceg normalnog,pocev od koktela za umrtvljivanje virusa,koji mora uzimati,ne znam koliko cesto,do kraja zivota..red wolf wrote:Mislim, to je sasvim drugi slučaj. Ovaj čovjek hoće normalno raditi. Normalno živjeti. O tome je riječ.pismejker wrote:Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..red wolf wrote:
I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?
debilčino, skini mi se s kičmered wolf wrote:Upravo si dokazala ono što sam ti napisao.Noor wrote:pa kako ti znaš da neće?red wolf wrote:Pa neće. Nisi shvatila bit ove priče ( što je sasvim razumljivo kad si ti u pitanju ).Noor wrote:a ti znaš da neće?red wolf wrote:
I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?
2017-10-06
Kako rekoh..u zivotu Hivonja vis niceg nema normalnog...red wolf wrote:Ti uopće ne razumiješ tematiku. Ti ljudi samo žele normalno živjeti. Ali, ljudsko društvo je sada na putu raspada. Nezaustavljivom. I vjeruj mi, u bliskoj budućnosti, ovi ljudi će ti biti najmanji problem.pismejker wrote:Ne vjerujem..svaki zarazeni nekom terminalnom prenosnom bolescu u sebi nosi odredjenu dozu bijesa i zelju za osvetom...cisto psihologija..njemu su uvalili,e sad zasto on ne bi uzvratio...Nema u njegovom zivotu vise niceg normalnog,pocev od koktela za umrtvljivanje virusa,koji mora uzimati,ne znam koliko cesto,do kraja zivota..red wolf wrote:Mislim, to je sasvim drugi slučaj. Ovaj čovjek hoće normalno raditi. Normalno živjeti. O tome je riječ.pismejker wrote:Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..red wolf wrote:
Guest- Guest
Pod prvo...Tekst nisi pročitala. Drugo, ne znaš ništa o hiv tematici. I takva meni ovdje soli pamet. Glupača kakva jesi.Noor wrote:debilčino, skini mi se s kičmered wolf wrote:Upravo si dokazala ono što sam ti napisao.Noor wrote:pa kako ti znaš da neće?red wolf wrote:Pa neće. Nisi shvatila bit ove priče ( što je sasvim razumljivo kad si ti u pitanju ).Noor wrote:
a ti znaš da neće?
red wolf-
2016-02-10
Još jedan koji nije pročitao tekst niti išta zna o tematici hiv-a.pismejker wrote:Kako rekoh..u zivotu Hivonja vis niceg nema normalnog...red wolf wrote:Ti uopće ne razumiješ tematiku. Ti ljudi samo žele normalno živjeti. Ali, ljudsko društvo je sada na putu raspada. Nezaustavljivom. I vjeruj mi, u bliskoj budućnosti, ovi ljudi će ti biti najmanji problem.pismejker wrote:Ne vjerujem..svaki zarazeni nekom terminalnom prenosnom bolescu u sebi nosi odredjenu dozu bijesa i zelju za osvetom...cisto psihologija..njemu su uvalili,e sad zasto on ne bi uzvratio...Nema u njegovom zivotu vise niceg normalnog,pocev od koktela za umrtvljivanje virusa,koji mora uzimati,ne znam koliko cesto,do kraja zivota..red wolf wrote:Mislim, to je sasvim drugi slučaj. Ovaj čovjek hoće normalno raditi. Normalno živjeti. O tome je riječ.pismejker wrote:
Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ti uopće ne razumiješ tematiku. Ti ljudi samo žele normalno živjeti.pismejker wrote:Ne vjerujem..svaki zarazeni nekom terminalnom prenosnom bolescu u sebi nosi odredjenu dozu bijesa i zelju za osvetom...cisto psihologija..njemu su uvalili,e sad zasto on ne bi uzvratio...Nema u njegovom zivotu vise niceg normalnog,pocev od koktela za umrtvljivanje virusa,koji mora uzimati,ne znam koliko cesto,do kraja zivota..red wolf wrote:Mislim, to je sasvim drugi slučaj. Ovaj čovjek hoće normalno raditi. Normalno živjeti. O tome je riječ.pismejker wrote:Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..red wolf wrote:
Pa ne može živjeti normalno kad je bolestan...i ti si u hurcu...dabogda ti on slagao pljeskavice i nrezao salatu svaki dan :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
uključi warp i preskoči u 3. kvadrantred wolf wrote:Pod prvo...Tekst nisi pročitala. Drugo, ne znaš ništa o hiv tematici. I takva meni ovdje soli pamet. Glupača kakva jesi.Noor wrote:debilčino, skini mi se s kičmered wolf wrote:Upravo si dokazala ono što sam ti napisao.Noor wrote:pa kako ti znaš da neće?red wolf wrote:
Pa neće. Nisi shvatila bit ove priče ( što je sasvim razumljivo kad si ti u pitanju ).
Glupačo, upoznaj se s tematikom...Počev od teksta kojeg komentiraš ( takva glupava ni to nisi učinila)...Zamisli, a još toga poslije teksta ima...Noor wrote:uključi warp i preskoči u 3. kvadrantred wolf wrote:Pod prvo...Tekst nisi pročitala. Drugo, ne znaš ništa o hiv tematici. I takva meni ovdje soli pamet. Glupača kakva jesi.Noor wrote:debilčino, skini mi se s kičmered wolf wrote:Upravo si dokazala ono što sam ti napisao.Noor wrote:
pa kako ti znaš da neće?
red wolf-
2016-02-10
Upoznaj se s tematikom...epikur37 wrote:red wolf wrote:Ti uopće ne razumiješ tematiku. Ti ljudi samo žele normalno živjeti.pismejker wrote:Ne vjerujem..svaki zarazeni nekom terminalnom prenosnom bolescu u sebi nosi odredjenu dozu bijesa i zelju za osvetom...cisto psihologija..njemu su uvalili,e sad zasto on ne bi uzvratio...Nema u njegovom zivotu vise niceg normalnog,pocev od koktela za umrtvljivanje virusa,koji mora uzimati,ne znam koliko cesto,do kraja zivota..red wolf wrote:Mislim, to je sasvim drugi slučaj. Ovaj čovjek hoće normalno raditi. Normalno živjeti. O tome je riječ.pismejker wrote:
Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..
Pa ne može živjeti normalno kad je bolestan...i ti si u hurcu...dabogda ti on slagao pljeskavice i nrezao salatu svaki dan :)
red wolf-
2016-02-10
Noor wrote:uključi warp i preskoči u 3. kvadrantred wolf wrote:Pod prvo...Tekst nisi pročitala. Drugo, ne znaš ništa o hiv tematici. I takva meni ovdje soli pamet. Glupača kakva jesi.Noor wrote:debilčino, skini mi se s kičmered wolf wrote:Upravo si dokazala ono što sam ti napisao.Noor wrote:
pa kako ti znaš da neće?
Kakav je zamah uhvatio, evo ga već u četvrtom:
Guest- Guest
Evo svemoćnog s velikim nickom koji će obraniti glupavu...Magic Johnson...Njemu je utvrđen hiv 1991. godine. Čovjek je igrao košarku još do kraja 1996. godine...U košarci su porezotine i direktni kontakt nešto sasvim normalno...Dakle, glupani jedni, pročitajte prvo tekst, a onda komentirajte...
red wolf-
2016-02-10
Ozbiljno. Meni je mama radila jedno vrijeme u zaraznoj, teta isto , i deda čak .pismejker wrote:yahh...kaja wrote:Sa zarazne bolnice u Zagrebu su tbc bolesnici bježali i namjerno odlazili u kafiće . Da zaraze druge.pismejker wrote:Ezeku...nedavno je i bio slucaj jedne Picije u americi koja je popushila hivonju i krenula se osvecivati svim mushkarcima...koda su joj oni bili krivi sto je picu davala svakome..zarazila je oko 200mushkaraca..red wolf wrote:I ti misliš da će on kad se poreže, hranu poprskanu krvlju dati drugima da jedu? To želiš reći?Noor wrote:
Stalno problem s njima . Bježe i slinave po čašama u lokalu da zaraze druge i vrate se fino u bolnicu .
Ovi u bolnici nisu znali sta bi vise .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
retard bi se razgovarao, a šupalj ko stari panjSpeare Shaker wrote:Noor wrote:uključi warp i preskoči u 3. kvadrantred wolf wrote:Pod prvo...Tekst nisi pročitala. Drugo, ne znaš ništa o hiv tematici. I takva meni ovdje soli pamet. Glupača kakva jesi.Noor wrote:debilčino, skini mi se s kičmered wolf wrote:
Upravo si dokazala ono što sam ti napisao.
Kakav je zamah uhvatio, evo ga već u četvrtom:
2017-10-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Objesio se svjetski poznati kuhar Anthony Bourdain
» Poznati švedski kuhar i antirasist dobaio batina od muslimana
» Pozitivni učinci reformi
» nastavljaju se pozitivni trendovi u HR
» Oporavljeni pacijenti opet pozitivni na koronavirus
» Poznati švedski kuhar i antirasist dobaio batina od muslimana
» Pozitivni učinci reformi