Talijanski svećenik koji je zlostavljao 11-godišnju curicu: "Sotona me naveo"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Talijanski svećenik koji je zlostavljao 11-godišnju curicu: "Sotona me naveo"
Jockipocki - Podguzna muha, - zna da mi je na ignore već misec-dva
Jasno da zna , zato i slini jadnik, zato se i propinje na sražnje
Komentira me samo da bi ga neko citira pa da ev. vidim šta balavi
--------------------------------------------------------
Inače ne sićam se navedenog dogadjaja
Ne mogu ga potvrditi niti zanijekati
Jasno da zna , zato i slini jadnik, zato se i propinje na sražnje
Komentira me samo da bi ga neko citira pa da ev. vidim šta balavi
Inače ne sićam se navedenog dogadjaja
Ne mogu ga potvrditi niti zanijekati
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Re: Talijanski svećenik koji je zlostavljao 11-godišnju curicu: "Sotona me naveo"
pokerjocker wrote:I još, što se tiče ovog svećenika, ne brini, primit će on svoju plaću, takvi se Bogu gade.
Ne smijemo ga mi osuđivat. Bog će.
crvenkasti-
2014-04-17
Sotona = shit happens
Vrag ne spava
Deboto, kad skužiš da i među svećenicima ima manijaka možda te ovakve teme neće ni zanimati. Ovako, samo udaljavaš ljude od Božjih zapovjedi, koje su u biti tu za sprečavanje kaosa.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Deboto, kad skužiš da i među svećenicima ima manijaka možda te ovakve teme neće ni zanimati. Ovako, samo udaljavaš ljude od Božjih zapovjedi, koje su u biti tu za sprečavanje kaosa.
kad skuzite da svecenika treba privest/istrazit/osudit isto kao profesora tjelesnog-pedofila ova tema mi bude interesantna kao 2 HR nogometna liga
posteno ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ako je netko pedofil onda je pedofil, sve ostalo mi nije ni bitno... A nisam ni upoznao čovjeka koji bi branio pedofila. pa makar on bio i svečenik. Ja bi ga prvi objesio za jaja.debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Deboto, kad skužiš da i među svećenicima ima manijaka možda te ovakve teme neće ni zanimati. Ovako, samo udaljavaš ljude od Božjih zapovjedi, koje su u biti tu za sprečavanje kaosa.
kad skuzite da svecenika treba privest/istrazit/osudit isto kao profesora tjelesnog-pedofila ova tema mi bude interesantna kao 2 HR nogometna liga
posteno ?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Silovao11-godišnju curicu i tjerao je na snošaje s kućnim ljubimcem
» Talijanski svećenik neće održati misu za Božić u znak potpore migrantima
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Čovjek koji je autom udario curicu pa ga tražila policija je šef Županijske skupštine
» Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
» Talijanski svećenik neće održati misu za Božić u znak potpore migrantima
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Čovjek koji je autom udario curicu pa ga tražila policija je šef Županijske skupštine
» Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
Page 2 of 2