Talijanski svećenik neće održati misu za Božić u znak potpore migrantima
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Imate li savjest
Talijanski svećenik neće održati misu za Božić u znak potpore migrantima
Talijanski je župnik priopćio kako će zatvoriti svoju crkvu na Božić u znak prosvjeda protiv uredbe ministra unutarnjih poslova Matteo Salvini-a koji se bavi suzbijanjem ilegalne imigracije, optužujući njegove pristaše za "ubojstva malog Isusa".
Ako bi se Isus, Marija i Josip danas predstavljali da bi proslavili njegovo Isusovo rođenje, oni bi se zaustavili na granici i bačeni natrag, zahvaljujući Salvinijevu prljavom dekretu
Sa kojim pravom se kršćani mogu pretvaraju da slave Isusovo rođenje kada njihova zemlja, bez ikakvog otpora ili prosvjeda, protjera Božjieg sina u obliku čovjeka?
Ovim potezom vlč. Farinella nastoji "potaknuti razmišljanje i odraz vjernika i svih koji imaju savjest".
https://www.breitbart.com/europe/2018/12/08/italian-priest-says-salvini-supporters-are-killing-god-by-opposing-mass-migration/
Ako bi se Isus, Marija i Josip danas predstavljali da bi proslavili njegovo Isusovo rođenje, oni bi se zaustavili na granici i bačeni natrag, zahvaljujući Salvinijevu prljavom dekretu
Sa kojim pravom se kršćani mogu pretvaraju da slave Isusovo rođenje kada njihova zemlja, bez ikakvog otpora ili prosvjeda, protjera Božjieg sina u obliku čovjeka?
Ovim potezom vlč. Farinella nastoji "potaknuti razmišljanje i odraz vjernika i svih koji imaju savjest".
https://www.breitbart.com/europe/2018/12/08/italian-priest-says-salvini-supporters-are-killing-god-by-opposing-mass-migration/
Guest- Guest
Re: Talijanski svećenik neće održati misu za Božić u znak potpore migrantima
Glupost. Kršćanski nauk ne zabranjuje samoobranu od napasnika.NWC wrote:Sa kojim pravom se kršćani mogu pretvaraju da slave Isusovo rođenje kada njihova zemlja, bez ikakvog otpora ili prosvjeda, protjera Božjieg sina u obliku čovjeka?
Guest- Guest
drama oko malog isusa svake godine isto...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a koje je pitanje, ko ima savjest a ko nema i što se implicira sa time?
Imam savjest, branim malog isusa u europi, sarac topovnjaca.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
BRAVO !
malo glupa pitanja imam savjest a štoi bi to trebalo značiti
IMAM SAVJEST I NE ŽELIM DA NETKO ODHRVAĆUJE (ZAGAĐUJE) HRVATSKU
(ŠTETI HRVATSKOJ NACIJI!!!!)
STOP MIGRANTIMA
malo glupa pitanja imam savjest a štoi bi to trebalo značiti
IMAM SAVJEST I NE ŽELIM DA NETKO ODHRVAĆUJE (ZAGAĐUJE) HRVATSKU
(ŠTETI HRVATSKOJ NACIJI!!!!)
STOP MIGRANTIMA
Last edited by mortal on Sun 9 Dec - 19:47; edited 2 times in total
immortal-
2014-04-16
mhhhh..nekompatibilan sam sa ovim problemom..
Guest- Guest
Ahah jebeno je biti vjernik ovih dana, osim standarnog prcanja u mozak sad popovi jebu i globalizacijskim naukom :)
imam savjest, "migranti" van iz europe jer se tako čuvaju životi nevinih žrtava budućih terorističkih napada, silovanja, ubojstava, itd
inače zanimljivo kako leftardi ne s*ru da se crkva ovime petlja u politiku
NWC wrote:Talijanski je župnik priopćio kako će zatvoriti svoju crkvu na Božić u znak prosvjeda protiv uredbe ministra unutarnjih poslova Matteo Salvini-a koji se bavi suzbijanjem ilegalne imigracije, optužujući njegove pristaše za "ubojstva malog Isusa".
velečasni je malo prolupao, a svi ljudi imaju savjest jer postoje različite vrste savjesti.. ja ne želim migrante i moja je sasvjest sasvim mirna..
Guest- Guest
marcellus wrote:inače zanimljivo kako leftardi ne s*ru da se crkva ovime petlja u politiku
e da, sad je crkveno mišljenje poželjno
Guest- Guest
kršćanstvo kult smrti, nažalost
Ovi šta su glasali da nemaju savjest su savjesno izvršili zadaću.
Guest- Guest
Ionako se Migrushi bune da u Hrvatskoj samo dobivaju smrdljive konzerve sardina i pilecih pasteta...
Guest- Guest
Vječni život mi se nekako ne uklapa u kult smrti...AssadNaPodmornici wrote:kršćanstvo kult smrti, nažalost
Guest- Guest
tribas prvo tilom umriti..ono rjesit se fizickih uzitaka i postojanja..dooša se onda aploda na neki Božji server...tako nekako...Evandjelje po Ezeku(nasem)
Guest- Guest
pismejker wrote:tribas prvo tilom umriti..ono rjesit se fizickih uzitaka i postojanja..dooša se onda aploda na neki Božji server...tako nekako...Evandjelje po Ezeku(nasem)
tijelo svakako umire po zakonima prirode, užitaka, radosti, zadovoljstava se ne treba rješavati (osim ako su neumjereni - ono - svako jutro te nađu da spavaš mamuran na cesti) duša ode Bogu na pregled, malo se opere ako je zamrljana i kad bude svršetak ponovo se spoji sa tijelom.. ezek bi rekao da duša ide na svemirski brod tako da .. u svakom slučaju kršćanstvo nije kult smrti nego vječnog života..
što nije baš uvijek lako prihvatiti, nekad bi čovjek najradije da ga pojedu crvi i da ga više nema..
Guest- Guest
Kršćanstvo je kult smrti jer se vrti priča oko smrti. Svećenici namjerno zazivaju uništavanje čak i svojih domova jer smatraju da će im osobna smrt i uništavanje donijeti raj kasnije. Recimo na misi se govori tvoju krv pijemo tvoje tijelo jedemo - i to se pjeva Isusu!!! Ja sam prije išao u crkvu redovito dok nisam shvatio da sam bio u kultu koji slavi smrt pa ne idem više tamo. Inače slične mantre se koriste u sotonistickim ritualima. Zatim kršćanstvo slavi bolesne, osakacenje a sramoti lijepe, bogate pametne. Itd. Popriličan kult smrti i samo uništavanja . Tek je renesansna u Europi izbavila Europu iz toga kulta smrti i omogućila nam razvoj tehnologije i dominaciju svijetom . Nažalost imamo sada ponovo marksistički kult smrti uz kršćanski kult smrti dominira zapadom . Nama treba nova religija novi sustav vrijednosti inače će nas zamijeniti novi kult smrti a to je islam
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:Nažalost imamo sada ponovo marksistički kult smrti uz kršćanski kult smrti dominira zapadom . Nama treba nova religija novi sustav vrijednosti inače će nas zamijeniti novi kult smrti a to je islam
zamjenit će nas dizajnirani GMO nadljudi iz Kine, ona djeca koja su nedavno modificirana - aktivirao im je gene prisuten kod nekih Europljana , utječu na imunost na AIDS i veličinu mozga, njih ne brine preeviše zapadni moral
The New Evolution Deniers
https://quillette.com/2018/11/30/the-new-evolution-deniers/
dok ekipa poput O_Fendera, debota, Sore itd. je novi ekvivalent ravnozemljaša, možeš im se samo smijati, antiintelektualci par excellence
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Duuu cigla u glavu: Macho muškarci obukli miniće u znak potpore :D
» Diljem Rusije traju prosvjedi u znak potpore Navalnom; policija mlati građane, uhićene su stotine
» Talijanski svećenik koji je zlostavljao 11-godišnju curicu: "Sotona me naveo"
» Talijanski ministar policije migrantima na Siciliji: Vrijeme je da počnete pakirati kofere
» Da li je to bilo nekakva nostalgija za crkvom i odlaskom na misu, da li je je to bila nekakva Božja volja ili nekakav znak to prosudite sami
» Diljem Rusije traju prosvjedi u znak potpore Navalnom; policija mlati građane, uhićene su stotine
» Talijanski svećenik koji je zlostavljao 11-godišnju curicu: "Sotona me naveo"
» Talijanski ministar policije migrantima na Siciliji: Vrijeme je da počnete pakirati kofere
» Da li je to bilo nekakva nostalgija za crkvom i odlaskom na misu, da li je je to bila nekakva Božja volja ili nekakav znak to prosudite sami
Page 1 of 2