BAJAGA OTKAZAN?
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: BAJAGA OTKAZAN?
na koga ciljaš od branitelja, recimo sve koje osobno poznajem su daleko od toga uključujući moju malenkostaben wrote:i m going on a curb here jer nika nis ču bajagu,
ali srbska kultura će uvika imati dobar rating u hrvackoj, i pri tomu na mislin samo na srbende i jugoslavene ko su ostali živiti vode,
mislin na white trash hrvate ki volu barbarsko istočno zavijanje, prostakluk, jebanje, mesi-sine-mesi, i-tata-bi-sine nekulturu. mogo bi se okladiti da polak branitelja na ovon forumu to voli.
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
Bajaga je slab ali Nada Obrić i Marinko Rokvić...eeee
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To varira o SPCu i SANU, srbende ne vole puno da misle nago samo ono što im pravoslavni popovi serviraju pa bila to i pita od go***aIskra wrote:Pa, kad prije 2 000 000!? Nema me sat vremena i opet genocid srpske nejači ;-)tre wrote:Kod vas od židova ni dugmići ostali nisu. U NDH je postotak židovske populacije koji je ostao živ među najvećima u evropi. Što se triče vas srbalja da vas barem jesmo potamanili 2 milijuna, ne bi imali problema devedesetih sa ološem.pizzon wrote:tre wrote:Zašto bi vi ikome išta branili? Pa nisu vas napadali nego vi sve druge.dzango wrote:
Ovde niko nije zabranjen i ne određuje se politička podobnost na osnovu nacije. I to sve pored rigidne i idiotske garniture na vlasti. Zamisli onda u kojerm si ti kurcu.
Jeste, dabome
mi smo formirali nd srbiju i pobili hrvate
verovatno je to povjest
srecom ne i istina, ne i istorijska cinjenica
epikur37 wrote:Bajaga je slab ali Nada Obrić i Marinko Rokvić...eeee
dobro jutro jazzeri
orion- Posts : 2287
2017-06-06
epikur37 wrote:Zmaj od noćaja i to
hahahah.... neću više pricat s tobom - ti si fucking yugonostalgičar
orion- Posts : 2287
2017-06-06
tre wrote:Kod vas od židova ni dugmići ostali nisu. U NDH je postotak židovske populacije koji je ostao živ među najvećima u evropi. Što se triče vas srbalja da vas barem jesmo potamanili 2 milijuna, ne bi imali problema devedesetih sa ološem.pizzon wrote:tre wrote:Zašto bi vi ikome išta branili? Pa nisu vas napadali nego vi sve druge.dzango wrote:Ovde niko nije zabranjen i ne određuje se politička podobnost na osnovu nacije. I to sve pored rigidne i idiotske garniture na vlasti. Zamisli onda u kojerm si ti kurcu.kofein wrote:
Ma ne....on je trebao doći iz pripizdine.
Jeste, dabome
mi smo formirali nd srbiju i pobili hrvate
verovatno je to povjest
srecom ne i istina, ne i istorijska cinjenica
100 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000% točno.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
pizzon wrote:samo da pozdravim hladno pivo
samo da im jebem mater.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
KOd vas bolje zezanje.Kermit wrote:K9d nas u OS ce doci Partibrejkersi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
šteta kaj je otkazan.. namjeravala sam ići, pivo je super zamjena, ali koliko sam čula odbili su nastupati... hmm, jel se zna tko bude na kraju?
Guest- Guest
Ceca.elysium wrote:šteta kaj je otkazan.. namjeravala sam ići, pivo je super zamjena, ali koliko sam čula odbili su nastupati... hmm, jel se zna tko bude na kraju?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a, jo ih ne krivin, nimalo. to je biznis. da morin, i jo bi prodovo second hand wc papir bez grča na licu.abraham wrote:Kolega, pogledao dosta koncerata iz bivse yu, urbana ekipa i na moje veliko iznenadjenje najseljackiji je bio koncert Gibonia. Prodavao je fore za mentalno retardirane i zavrsio sa Tako ti je mala moja kad ljubi bosanac. Prilagodba publici?? Dobio infomaciju da ce na koncert doci polupismeni majmuni i tako se ponasao. Odvratno, ukratko.aben wrote:i m going on a curb here jer nika nis ču bajagu,
ali srbska kultura će uvika imati dobar rating u hrvackoj, i pri tomu na mislin samo na srbende i jugoslavene ko su ostali živiti vode,
mislin na white trash hrvate ki volu barbarsko istočno zavijanje, prostakluk, jebanje, mesi-sine-mesi, i-tata-bi-sine nekulturu. mogo bi se okladiti da polak branitelja na ovon forumu to voli.
2014-04-16
izgljedo da bi izgubi okladu. ni da jo želin da vi to volite nego,tre wrote:na koga ciljaš od branitelja, recimo sve koje osobno poznajem su daleko od toga uključujući moju malenkostaben wrote:i m going on a curb here jer nika nis ču bajagu,
jebiga, branitelji su taman godišća za bajagu, slavonci su, svi su volili vojsku a slali su ih po šumadiji, bombardiralinsu ih bratstvon i jednstvon...dobar koficjent za okladu
2014-04-16
Ovo je laž. On to NIKADA nije pjevao.Noor wrote:Srpski rock pjevač Momčilo Bajagić Bajaga trebao je nastupati na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu! Ali izgleda kako ne dolazi u grad s četiri rijeke.
‘Kreće armija, najjača na svetu, kreće armija u osvetu i jednom zauvek armija srpska, i jednom zauvek sve će da vas smrska’.
Note su to koje su se izvodile ne tako davne 1993. godine izvodio u Kninu, gdje je održao koncert u čast poginulim srpskim vojnicima, kako bi njihovim bojovnicima podigao poljuljani borbeni moral nakon ‘Maslenice ‘- oslobodilačke akcije hrvatske vojske. Pjesma je to koju inače izvodi rock band Minđušari, a poznata je i kao neslužbena himna vojske Republike srpske krajine.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/bajaga-otkazan-branitelji-ne-prastaju-njegove-stihove-armija-srpska-sve-ce-da-vas-smrska-1206255/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bajaga to nije pjevao.Noor wrote:nek ide revat himnu onim fosilima što i dan danas u Beogradu, 2018. godine, održavaju sednice precedništva RSK u izbeglištvu
To pjevaju Minđušari iz Knina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Bajaga to nije pjevao.Noor wrote:nek ide revat himnu onim fosilima što i dan danas u Beogradu, 2018. godine, održavaju sednice precedništva RSK u izbeglištvu
To pjevaju Minđušari iz Knina.
Njihova je pjesma, ali to ne znači da je i on nije izvodio u posebnim prigodama.
Guest- Guest
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Iznenada otkazan sastanak Palmera i članova Predsjedništva BiH
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» MUP sve stopirao : Otkazan veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku
» Bajaga u Zagrebu
» Iznenada otkazan sastanak Palmera i članova Predsjedništva BiH
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» MUP sve stopirao : Otkazan veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku
» Bajaga u Zagrebu
Page 6 of 15