Turska lira do podneva pala za 14%. Erdogan: Oni imaju dolare, mi imamo Boga
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Turska lira do podneva pala za 14%. Erdogan: Oni imaju dolare, mi imamo Boga
[size=46]Erdogan je zbilja u panici; poziva ljude da mijenjaju dolare i eure u tursku liru koja je potpuno propala
TELEGRAM REDAKCIJA
[/size]
HINA
PRIJE 4 MINUTE 0 PREPORUKA 0 KOMENTARA[/size][/size]
Kaže kako je će se tako boriti protiv 'gospodarskog rata' koji se vodi protiv Turske
TELEGRAM REDAKCIJA
[/size]
H
[size][size]HINA
PRIJE 4 MINUTE 0 PREPORUKA 0 KOMENTARA[/size][/size]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Turska lira do podneva pala za 14%. Erdogan: Oni imaju dolare, mi imamo Boga
TRUMP NAJAVIO DA ĆE TURSKOJ POVEĆATI CARINE
Trump je gotovo istodobno na Twitteru najavio da će SAD povećati carine na turski čelik i aluminij. “Upravo sam odobrio udvostručivanje tarifa na čelik i aluminij iz Turske, dok njezina valuta, turska lira, pada u odnosu na naš vrlo snažni dolar. Aluminij će sada biti na 20 posto, a čelik na 50 posto. Naši odnosi s Turskom u ovom trenutku nisu dobri!”, napisao je Trump.
2018-04-10
Turska je veliki proizvođač čelikaHektorović wrote:TRUMP NAJAVIO DA ĆE TURSKOJ POVEĆATI CARINE
[size=40]Trump je gotovo istodobno na Twitteru najavio da će SAD povećati carine na turski čelik i aluminij. “Upravo sam odobrio udvostručivanje tarifa na čelik i aluminij iz Turske, dok njezina valuta, turska lira, pada u odnosu na naš vrlo snažni dolar. Aluminij će sada biti na 20 posto, a čelik na 50 posto. Naši odnosi s Turskom u ovom trenutku nisu dobri!”, napisao je Trump.[/size]
A Trumpa brajo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ode i DOW doli. Bravo Krampe, samo oštro!
Erdogan razgovarao sa Putinom
Izvori iz Predsjedništva Republike Turske su prenijeli da je predsjednik Erdogan danas iz Bayburta razgovarao sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom
10.08.2018 ~ 10.08.2018Predsjednik Erdogan je obavio telefonski razgovor sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom.
Izvori iz Predsjedništva Republike Turske su prenijeli da je predsjednik Erdogan danas iz Bayburta razgovarao sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom, sa kojim je razmijenio mišljenje u vezi bilateralnih i regionalnih tema.
Dvojica lidera su izrazila zadovoljstvo u vezi pozitivnih ekonomsko-trgovinskih odnosa dviju zemalja te razvoja suradnje na polju industrije i energetike. Erdogan i Putin su razgovarali i o razvoju posljednje situacije u Siriji i procesu Astana.
2018-04-10
a jebga, sad kad treba pomoci bakiru ima svojih problema
dijagram-
2015-08-09
Erdogan se pogubio u ekonomiji skroz na skroz, jebat će mu raja majku jer ih zove da uzimaju turske lire a vrijednost joj pada iz sata u sat
2014-04-11
Venezuela kolabira, preko pola milijuna Venezuelanaca pobjeglo u Ekvador samo ove godine.
http://www.foxnews.com/world.html
http://www.foxnews.com/world.html
Last edited by Qanon on 10/8/2018, 17:19; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
Guest- Guest
jebeš carine, treba ga bombardirat
crvenkasti-
2014-04-17
Paralelno sa Trumpovim ekonomskim napadom, kreće vojna ofenziva na Tursku s juga.
Tiger Forces to begin offensive in northern Hama, not the Al-Ghaab Plainhttps://twitter.com/leithfadel/status/1027905892606455810
Tiger Forces to begin offensive in northern Hama, not the Al-Ghaab Plainhttps://twitter.com/leithfadel/status/1027905892606455810
Last edited by Qanon on 10/8/2018, 17:22; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
Guest- Guest
Hektorović wrote:
Do jučer smo slušali kako TR ima snažnu industriju
( danas sam to čuo i za Estoniju, tu na jednoj temi ;))) )
Ukrako rečeno........- tigar od papira-
TR uskoro ide na bubanj, unutarnji nemiri pa slijedi gradjanski rat, raspad
serdogana će Kurdi nabiti na kolac
Erdogan je već ranije pozvao sugrađane da prodaju svoje devize ne bi li pomogli turskoj liri koja je doživjela nagli pad, rekavši da je riječ o "nacionalnoj borbi" protiv "gospodarskog rata" koji se, kako tvrdi, vodi protiv Turske
kod nas bi se odazvalo 0.4% pucanstva
budemo vidjeli kako to ide u muslimanskoj djamahiriji
sto godina je trebalo da turci iz 19st. uhvate korak s civilizacijom i jedan vladar-vizionar a par da populist premazan svim mastima srusi sagradjeno rutinski , to je turska danas
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Onda ništa ni od turskog toka za ruski plin?
crvenkasti-
2014-04-17
Yehudim wrote:Hektorović wrote:
Do jučer smo slušali kako TR ima snažnu industriju
( danas sam to čuo i za Estoniju, tu na jednoj temi ;))) )
Ukrako rečeno........- tigar od papira-
Definitivno možemo očekivat nekakav vid ofenzive Kurda na turske interese...a ovi ionako čeznu za osvetom nakon Arfina.
A i repozicioniranje Bugarske i Grčke vidimo nije bilo slučajno.
Last edited by Qanon on 10/8/2018, 17:31; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
Guest- Guest
Oj Bakire pobratime mio, jesi skoro s Erdoganom bio
Jel nam turska lira ojačala il je marka malo pojačala
Oj Bakire mio , ti si nešto konvertibilno pio
Jel nam marka malo ojačala il je turska lira pojačala
Oj Bakire pobratime mio jesi skoro s Erdoganom bio
Jel nam turska lira ojačala il je marka malo pojačala
Oj Bakire mio , ti si nešto konvertibilno pio
Jel nam marka malo ojačala il je turska lira pojačala
Oj Bakire pobratime mio jesi skoro s Erdoganom bio
2014-04-11
Naši sada trebaju dobro iskoristiti nove geopolitičke okolnosti ,te da to max kapitaliziraju u BiH, dobri Bošnjani su sada u nemilosti, prepušteni sami sebi.
Bugarska, Grčka, Makedonija, CG svi su se u godinu dana odrekli Rusa, samo Srbalji im i dalje pušu u diple..sada smo mi u BiH jedini zapadni element, a otklon od Turske je potrebu povlađivanja Bošnjacima neutralizirao.
Zapravo će se vjerovatno ići na potpunu neutralizaciju turskog utjecaja u Siriji i Balkanu, ne bih Bošnjacima bio u koži.
Bugarska, Grčka, Makedonija, CG svi su se u godinu dana odrekli Rusa, samo Srbalji im i dalje pušu u diple..sada smo mi u BiH jedini zapadni element, a otklon od Turske je potrebu povlađivanja Bošnjacima neutralizirao.
Zapravo će se vjerovatno ići na potpunu neutralizaciju turskog utjecaja u Siriji i Balkanu, ne bih Bošnjacima bio u koži.
Last edited by Qanon on 10/8/2018, 17:45; edited 5 times in total (Reason for editing : .)
Guest- Guest
Trump gazi sve redom. Kim Drugi je kleknuo i priznao God Emperora kao svoga vladara, Ruski brat Erdogan će završiti sa graničicom u guzi, a sa druge strane USA ekonomija je takava da firme doslovno skupljaju beskucnike po cesti i nude im posao.(ovo nije zajebancija)
AssadNaPodmornici wrote:Trump gazi sve redom. Kim Drugi je kleknuo i priznao God Emperora kao svoga vladara, Ruski brat Erdogan će završiti sa graničicom u guzi, a sa druge strane USA ekonomija je takava da firme doslovno skupljaju beskucnike po cesti i nude im posao.(ovo nije zajebancija)
...i kod nas isto , sto to znaci ?
nije bitno sad nego sto to "sad" donosi u nekom razdoblju , 5-10-50g....
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Čitam po bosanskim portalima, poturice mu već savjetuju( Erdoganu) , da poljubi skute Trumpu i ponizi se, citiram: " Bolje za njega da sto prije podvije rep kako bi saucvao makar malo dostojanstva. Bolje da se ponizi dok je jos na nogama nego kada padne na koljena"...
Guest- Guest
debotoijusto wrote:
nije bitno sad nego sto to "sad" donosi u nekom razdoblju , 5-10-50g....
To znači da politička odnosno društvena opcija koju simbolizira Soros nepovratno odlazi u mp3.
Guest- Guest
Yehudim wrote:
Otprilike, ali ipak ne baš tako skoro.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Turska lira snažno pala prema dolaru
» Turska lira pala 25% u odnosu na dolar od početka ove godine
» Turska lira pala na rekordno nizak nivo u odnosu na dolar
» Turska lira pala blizu povijesnog minimuma nakon Erdoganove pobjede
» Bankrotiralo muslimansko bratstvo : Turska lira pala na najnižu razinu u povijesti
» Turska lira pala 25% u odnosu na dolar od početka ove godine
» Turska lira pala na rekordno nizak nivo u odnosu na dolar
» Turska lira pala blizu povijesnog minimuma nakon Erdoganove pobjede
» Bankrotiralo muslimansko bratstvo : Turska lira pala na najnižu razinu u povijesti
Page 2 of 3