Za dizanje morala
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Za dizanje morala
da..i čini mi se da je tisućica bila odvojena zarezom...što dodatno zbunjuje, a i nekorektno je prije svegadanni1 wrote:A ha vidim da ima i glupljih od mene, ovi kaj su postavili test.Noor wrote:ovo 1.2 nije "jedno cijelo dva" nego tisućudvjesto...i neštodanni1 wrote:Jbga meni one 1/4 OD 1/4 OD 1.2... nije jasna i korijen od 1,2...catabbath wrote:Ima li neko da nije dobio 10/10. Ovo je više za osnovnoškolce.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tako je to kad brojke pise novinar ili kakav psiholog:)Noor wrote:da..i čini mi se da je tisućica bila odvojena zarezom...što dodatno zbunjuje, a i nekorektno je prije svegadanni1 wrote:A ha vidim da ima i glupljih od mene, ovi kaj su postavili test.Noor wrote:ovo 1.2 nije "jedno cijelo dva" nego tisućudvjesto...i neštodanni1 wrote:Jbga meni one 1/4 OD 1/4 OD 1.2... nije jasna i korijen od 1,2...catabbath wrote:Ima li neko da nije dobio 10/10. Ovo je više za osnovnoškolce.
dijagram-
2015-08-09
Pa odvojeno je zarezom....u oba slučaja je tisućica odvojena zarezom.Noor wrote:da..i čini mi se da je tisućica bila odvojena zarezom...što dodatno zbunjuje, a i nekorektno je prije svegadanni1 wrote:A ha vidim da ima i glupljih od mene, ovi kaj su postavili test.Noor wrote:ovo 1.2 nije "jedno cijelo dva" nego tisućudvjesto...i neštodanni1 wrote:Jbga meni one 1/4 OD 1/4 OD 1.2... nije jasna i korijen od 1,2...catabbath wrote:Ima li neko da nije dobio 10/10. Ovo je više za osnovnoškolce.
pa je...ali to nije ispravno...danni1 wrote:Pa odvojeno je zarezom....u oba slučaja je tisućica odvojena zarezom.Noor wrote:da..i čini mi se da je tisućica bila odvojena zarezom...što dodatno zbunjuje, a i nekorektno je prije svegadanni1 wrote:A ha vidim da ima i glupljih od mene, ovi kaj su postavili test.Noor wrote:ovo 1.2 nije "jedno cijelo dva" nego tisućudvjesto...i neštodanni1 wrote:
Jbga meni one 1/4 OD 1/4 OD 1.2... nije jasna i korijen od 1,2...
zarezom se odvajaju milijuni i decimalni brojevi, kad se odvajaju decimale, a tisućice točkom
15,575.500,23
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma...nek se jebu. Ja sam dobil 10/10 na guzove i baš me briga.Noor wrote:pa je...ali to nije ispravno...danni1 wrote:Pa odvojeno je zarezom....u oba slučaja je tisućica odvojena zarezom.Noor wrote:da..i čini mi se da je tisućica bila odvojena zarezom...što dodatno zbunjuje, a i nekorektno je prije svegadanni1 wrote:A ha vidim da ima i glupljih od mene, ovi kaj su postavili test.Noor wrote:
ovo 1.2 nije "jedno cijelo dva" nego tisućudvjesto...i nešto
zarezom se odvajaju milijuni i decimalni brojevi, kad se odvajaju decimale, a tisućice točkom
15,575.500,23
Nije sve u pameti, malo sreće i dođeš do cilja.
Juriiis! Svi u menzu...preko vode do slobode...
Last edited by jasambrend on 10/8/2018, 10:57; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Stavi na avatar tu iz Vikinga, pa gledaj cijeli dan :-D
2014-04-12
danni1-
2014-04-16
Index...imaju još love od utaje poreza...
darth_vader-
2014-04-17
Ja bi ih oslobodio poreza. Nemreš takvim budalama i porez naplatit, dosta je njima i njihove muke.jasambrend wrote:Index...imaju još love od utaje poreza...
Pa se onda čudimo da muškarci postaju sve više pičkice, a sve manje pravi muškarcijasambrend wrote:Piva je uvijek nepogresivo dobra opcija...sve drugo je prolazno...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Onda tri piva i tri vinjaka.Oh_Femder wrote:Pa se onda čudimo da muškarci postaju sve više pičkice, a sve manje pravi muškarcijasambrend wrote:Piva je uvijek nepogresivo dobra opcija...sve drugo je prolazno...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
U pivi i dalje phytoestrogeni, koji djeluju isto ko estrogen ;Pdzango wrote:Onda tri piva i tri vinjaka.Oh_Femder wrote:Pa se onda čudimo da muškarci postaju sve više pičkice, a sve manje pravi muškarcijasambrend wrote:Piva je uvijek nepogresivo dobra opcija...sve drugo je prolazno...
2016-11-08
ja kad pijem pivo za vrijeme kuhanja, sve mi ispadne delikatesno
Znači od toga mi rastu sise?Oh_Femder wrote:U pivi i dalje phytoestrogeni, koji djeluju isto ko estrogen ;Pdzango wrote:Onda tri piva i tri vinjaka.Oh_Femder wrote:Pa se onda čudimo da muškarci postaju sve više pičkice, a sve manje pravi muškarcijasambrend wrote:Piva je uvijek nepogresivo dobra opcija...sve drugo je prolazno...
I smanjuju jaja ;Pdzango wrote:Znači od toga mi rastu sise?Oh_Femder wrote:U pivi i dalje phytoestrogeni, koji djeluju isto ko estrogen ;Pdzango wrote:Onda tri piva i tri vinjaka.Oh_Femder wrote:Pa se onda čudimo da muškarci postaju sve više pičkice, a sve manje pravi muškarcijasambrend wrote:Piva je uvijek nepogresivo dobra opcija...sve drugo je prolazno...
2016-11-08
Od sada samo rakija.Oh_Femder wrote:I smanjuju jaja ;Pdzango wrote:Znači od toga mi rastu sise?Oh_Femder wrote:U pivi i dalje phytoestrogeni, koji djeluju isto ko estrogen ;Pdzango wrote:Onda tri piva i tri vinjaka.Oh_Femder wrote:
Pa se onda čudimo da muškarci postaju sve više pičkice, a sve manje pravi muškarci
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Schauble za dizanje trošarina na gorivo u cijeloj EU
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
» Američka štampa poziva na dizanje u zrak krimskog mosta
» Europska središnja banka priprema dizanje kamatnih stopa
» Linder : Merkelova bi morala da ode
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
» Američka štampa poziva na dizanje u zrak krimskog mosta
» Europska središnja banka priprema dizanje kamatnih stopa