Za dizanje morala
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Za dizanje morala
Piva je uvijek nepogresivo dobra opcija...sve drugo je prolazno...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Коrenje ne dira mene i ja ne diram njega. Svako pije pivo u svom ćošku i mir u svetu. Taj IQ ionako nije presudan za sreću u životu. Pivo jeste.metilda wrote:dzango wrote:Моžda bolje da pijem pivo i nešto smotam? Ko će da vadi korenje na ovu vrućinu?metilda wrote:dzango wrote:Znači nije do mene? Dobro je.metilda wrote:
ništa, meni se ionako čini da je test nelogičan
zato danas cijeli dan vadi korijenje
pa vidiš da čupanje korijenja povećava inteligenciju :D
za djelovanje piva se to baš ne bi reklo :P
dzango wrote:Коrenje ne dira mene i ja ne diram njega. Svako pije pivo u svom ćošku i mir u svetu. Taj IQ ionako nije presudan za sreću u životu. Pivo jeste.metilda wrote:dzango wrote:Моžda bolje da pijem pivo i nešto smotam? Ko će da vadi korenje na ovu vrućinu?metilda wrote:dzango wrote:
Znači nije do mene? Dobro je.
brate, jel si pio banjalucki nektar?
Guest- Guest
jasambrend wrote:Piva je uvijek nepogresivo dobra opcija...sve drugo je prolazno...
priznajem da pivo ide bolje na ovoj vrućini nego testovi inteligencije, ali dajte makar jedan od vas neka odradi test :D
Guest- Guest
Kao što je netko vec primjetio pokusajte s random odgovorima...dobar test...za menzu...a piva se hladi, treba izgurati ovo ljeto nekako...
darth_vader-
2014-04-17
Nisam ali sam rad da proširim horizonteSerbia Strong wrote:dzango wrote:Коrenje ne dira mene i ja ne diram njega. Svako pije pivo u svom ćošku i mir u svetu. Taj IQ ionako nije presudan za sreću u životu. Pivo jeste.metilda wrote:dzango wrote:Моžda bolje da pijem pivo i nešto smotam? Ko će da vadi korenje na ovu vrućinu?metilda wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja odradio a bolje da sam pio pivo.metilda wrote:jasambrend wrote:Piva je uvijek nepogresivo dobra opcija...sve drugo je prolazno...
priznajem da pivo ide bolje na ovoj vrućini nego testovi inteligencije, ali dajte makar jedan od vas neka odradi test :D
2014-04-19
dzango wrote:Nisam ali sam rad da proširim horizonteSerbia Strong wrote:dzango wrote:Коrenje ne dira mene i ja ne diram njega. Svako pije pivo u svom ćošku i mir u svetu. Taj IQ ionako nije presudan za sreću u životu. Pivo jeste.metilda wrote:dzango wrote:
Моžda bolje da pijem pivo i nešto smotam? Ko će da vadi korenje na ovu vrućinu?
odlicno pivo, moze cak i sa zajecarcem da se meri.
Guest- Guest
to si kopirao metildinu sliku...priznaj nevoljoSerbia Strong wrote:
ali dobro, ja odavno znam da sam ultra inteligentan...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:to si kopirao metildinu sliku...priznaj nevoljoSerbia Strong wrote:
hahahhahaa, naravno da ne. iskreno, mislio sam da sam se samo na prvom zajebo...
Guest- Guest
evo, probala sam i to...znači..sve namjerno krivo klikala i na kraju 6/10jasambrend wrote:Kao što je netko vec primjetio pokusajte s random odgovorima...dobar test...za menzu...a piva se hladi, treba izgurati ovo ljeto nekako...
2017-10-06
einstein?Serbia Strong wrote:Noor wrote:to si kopirao metildinu sliku...priznaj nevoljoSerbia Strong wrote:
hahahhahaa, naravno da ne. iskreno, mislio sam da sam se samo na prvom zajebo...
2017-10-06
2014-04-19
Da da jesi kad nije ponuđen točan odgovor.Serbia Strong wrote:Noor wrote:to si kopirao metildinu sliku...priznaj nevoljoSerbia Strong wrote:
Noor wrote:einstein?Serbia Strong wrote:Noor wrote:to si kopirao metildinu sliku...priznaj nevoljoSerbia Strong wrote:
Guest- Guest
a koji je točan? :)danni1 wrote:Da da jesi kad nije ponuđen točan odgovor.Serbia Strong wrote:Noor wrote:to si kopirao metildinu sliku...priznaj nevoljoSerbia Strong wrote:
2017-10-06
Ako brojiš od 1- 100 koliko petica ćeš proći?Noor wrote:a koji je točan? :)danni1 wrote:Da da jesi kad nije ponuđen točan odgovor.Serbia Strong wrote:Noor wrote:to si kopirao metildinu sliku...priznaj nevoljoSerbia Strong wrote:
1...5........15...25,35,45,55,65,75,85...95.... prebroji petice.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Schauble za dizanje trošarina na gorivo u cijeloj EU
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
» Američka štampa poziva na dizanje u zrak krimskog mosta
» Europska središnja banka priprema dizanje kamatnih stopa
» Linder : Merkelova bi morala da ode
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
» Američka štampa poziva na dizanje u zrak krimskog mosta
» Europska središnja banka priprema dizanje kamatnih stopa
» Linder : Merkelova bi morala da ode
Page 2 of 4