Jupiter Bem konačno priznao da ga ne zanima cijelo Kosovo u sastavu Srbije
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jupiter Bem konačno priznao da ga ne zanima cijelo Kosovo u sastavu Srbije
ne zaboravite
zbog njih imate UZP
zbog njih imate UZP
Guest- Guest
Srbijanci sami sebe izdaše i prodaše.
Guest- Guest
Tebi još nije jasno da mi nedržimo do toga šta oni na zapadu mislepizzon wrote:ne zaboravite
zbog njih imate UZP
Znaš li da su Hrvati ubili švedskog kralja i zaustavili širenje protestantzma u srednju Europu
Vjeruj mi zaboli me kurac za njihovo mišljenje o nama
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kajo pavelić je samo verificirao londonski i raopalski ugovor jer je bio stjeran u kut. To je jugoslavija dala i potpisala i nije mi jasno zašto se tu podleglo srpski verzijama i njih se abolira kada je jasno tko je dao dijelove kopna i otokekaja wrote:Ovakvi izdajnici nismo čak ni mi.
Ubili bi ih da daju 2 metra šikare pod minama pa se valjda nitko ne usudi.
Osim onog pavelica , ali zato nije ni dugo trajao. Osli svi u partizane..
nemamo, netko te gadno lažepizzon wrote:ne zaboravite
zbog njih imate UZP
ok, tudjman ili ?tre wrote:nemamo, netko te gadno lažepizzon wrote:ne zaboravite
zbog njih imate UZP
Guest- Guest
polako ulazimo u finale velikosrpske politike i će neko da podvuče crtu i uzme hemijsku da to sve lepo na hartiji zbroji i oduzmekofein wrote:Srbijanci sami sebe izdaše i prodaše.
S obzirom na političke promjene u Europi i porast antiislamizma za našu reputaciju bolje je da ga imamotre wrote:nemamo, netko te gadno lažepizzon wrote:ne zaboravite
zbog njih imate UZP
2014-04-11
Gdje imamo UZP, pokaži nam presudu dočim nije problem po presudama između RH i RS vidjeti tko je agresor i od koga se može i treba šteta naplatiti.pizzon wrote:ok, tudjman ili ?tre wrote:nemamo, netko te gadno lažepizzon wrote:ne zaboravite
zbog njih imate UZP
finale je pola bih i dobar deo kosmeta. jedino je onaj kreten kostunica dozvolio da mu c.g. sklizne. kreten.tre wrote:polako ulazimo u finale velikosrpske politike i će neko da podvuče crtu i uzme hemijsku da to sve lepo na hartiji zbroji i oduzmekofein wrote:Srbijanci sami sebe izdaše i prodaše.
Guest- Guest
tre wrote:polako ulazimo u finale velikosrpske politike i će neko da podvuče crtu i uzme hemijsku da to sve lepo na hartiji zbroji i oduzmekofein wrote:Srbijanci sami sebe izdaše i prodaše.
Ovo umrtvljivanje Srbije s Vučićeve strane će mu se obiti o glavurdu. Džaba mu sve. Jedino ga neki izazvani sukob može spasiti nakratko, ali ne zadugo.
Guest- Guest
a vi da nista ne date...e stari moj ima do vranja sve da popusite mozda i do nisa..pa niej atci ono bezveze rekao a jucer Suljo potvrdio odnosno ovom izjavom u naslovu..pizzon wrote:finale je pola bih i dobar deo kosmeta. jedino je onaj kreten kostunica dozvolio da mu c.g. sklizne. kreten.tre wrote:polako ulazimo u finale velikosrpske politike i će neko da podvuče crtu i uzme hemijsku da to sve lepo na hartiji zbroji i oduzmekofein wrote:Srbijanci sami sebe izdaše i prodaše.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pizzon wrote:finale je pola bihtre wrote:polako ulazimo u finale velikosrpske politike i će neko da podvuče crtu i uzme hemijsku da to sve lepo na hartiji zbroji i oduzmekofein wrote:Srbijanci sami sebe izdaše i prodaše.
Ovakav stav će vas koštati glave, ali to je vama u opisu posla. Slijepci
Guest- Guest
Ma pusti ih ,shvatit će za pet godina kad im demogfafija još više potonekofein wrote:pizzon wrote:finale je pola bihtre wrote:polako ulazimo u finale velikosrpske politike i će neko da podvuče crtu i uzme hemijsku da to sve lepo na hartiji zbroji i oduzmekofein wrote:Srbijanci sami sebe izdaše i prodaše.
2014-04-11
haha dobar si ne budalivuksadinare wrote:a vi da nista ne date...e stari moj ima do vranja sve da popusite mozda i do nisa..pa niej atci ono bezveze rekao a jucer Suljo potvrdio odnosno ovom izjavom u naslovu..pizzon wrote:finale je pola bih i dobar deo kosmeta. jedino je onaj kreten kostunica dozvolio da mu c.g. sklizne. kreten.tre wrote:polako ulazimo u finale velikosrpske politike i će neko da podvuče crtu i uzme hemijsku da to sve lepo na hartiji zbroji i oduzmekofein wrote:Srbijanci sami sebe izdaše i prodaše.
znas li da sam jutros proso pored babinih plaza
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ma pusti ih ,shvatit će za pet godina kad im demogfafija još više potonekofein wrote:pizzon wrote:finale je pola bihtre wrote:polako ulazimo u finale velikosrpske politike i će neko da podvuče crtu i uzme hemijsku da to sve lepo na hartiji zbroji i oduzmekofein wrote:Srbijanci sami sebe izdaše i prodaše.
Čak ni Suljo ne svojata RS zasad, ali korisne budale poput Pizzona neskriveno to prikazuju kao uspjeh Srbije....avaj
Guest- Guest
Nema od toga nista...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nema smisla pričati o toj RS jer ona postoji samo kao entitet unutar BiH
Znam da to Hrvatska neće dirati iz čista mira tako da jedino Srbi ili Bošnjaci mogu napraviti nešto da to poremete
Hrvati neće jer nemaju motiv
Znam da to Hrvatska neće dirati iz čista mira tako da jedino Srbi ili Bošnjaci mogu napraviti nešto da to poremete
Hrvati neće jer nemaju motiv
2014-04-11
Tri sela nije kosmet a BiH nije srbija, osim toga preševska dolina vam klizi iz ruku i ako dopustite prekrajanje granica lako vam i sanđak sklizne. Vojvodina vam kuva već dugo jer je krava muzara a ne ulčažete ništa u nju. CG je došla pameti i pobjegla od vas glavom bez obzira. U RH ste debela manjina...da kako rekoh kad se sve podvuče ostaće vam beogradski pašaluk a iskreno da kažem niste više od toga ni zaslužilipizzon wrote:finale je pola bih i dobar deo kosmeta. jedino je onaj kreten kostunica dozvolio da mu c.g. sklizne. kreten.tre wrote:polako ulazimo u finale velikosrpske politike i će neko da podvuče crtu i uzme hemijsku da to sve lepo na hartiji zbroji i oduzmekofein wrote:Srbijanci sami sebe izdaše i prodaše.
Serbinho-3 wrote:Nema od toga nista...
Istina, prepuštate im kompletno Kosovo i ostaje vam albanska manjina koja će za 10g narasti na 50000.
Guest- Guest
evo gledam neke događaje na ovom filmicu iz 1990 godine...predizborno i izborno vrijeme u srbiji..bogami parole se nisu mnogo izmejnile kako onda tako i danas u glavama srpskih politicara i sefova..samo odjela i elektronika..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Da li je Jupiter Bem ovom rečenicom ipak priznao Kosovo kao neovisno:"Šta ja imam da prodajem kad je Kosovo davno nezavisno"?
» Jupiter Bem priznao:Crkva mi je vezala ruke
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Izrael priznao Kosovo
» Jupiter Bem odbio američki predlog za Kosovo: Srbija ne pušta lažnu državu u UN!
» Jupiter Bem priznao:Crkva mi je vezala ruke
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Izrael priznao Kosovo
» Jupiter Bem odbio američki predlog za Kosovo: Srbija ne pušta lažnu državu u UN!
Page 2 of 5