Četnik ne odustaje: "Sve što sam rekao o Hrvatskoj ponovio bih"
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Četnik ne odustaje: "Sve što sam rekao o Hrvatskoj ponovio bih"
Jupiter Bem peder - jamac male minijaturne čmarsrbije, haha.
To majstore, samo naprijed!
p.s. Haha, admin se pobrinuo unijeti imena Don Anemija i Vučka pedera da izbacuje Jupiter Bem. Ovo jedno 6-7 godina vidio na forumima, dobar!
To majstore, samo naprijed!
p.s. Haha, admin se pobrinuo unijeti imena Don Anemija i Vučka pedera da izbacuje Jupiter Bem. Ovo jedno 6-7 godina vidio na forumima, dobar!
Guest- Guest
To i kažem, tamo nema razlike između vlasti i oporbe, potpuno ista ideologija samo se tuku ko će uzeti veći kolač a sa našeg stajališta svejedno jel šešelj na vlasti ili njegovi učenici, isti četnički kurac u mrzloj vodi.abraham wrote:Razlike???? Suljo, Seselj, Crveni, Vulin Pupovac, ...... Isti kalup. Podrska pomenutima u pravednoj borbi.tre wrote:Pa tamo će izbiti građanski rat u to ne sumnjam, problem je što će suljagu zamjeniti neki drugi suljaga sa istom svetosavskom velikosrpskom politikom tako da je nama svejedno koja budaletina tamo vlada kad nema razlike između vlasti i oporbe što se tiče njihovog susjedstva i mitomanije.Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:Takav scenarij mi je ipak nezamisliv, a rekao bih i nemoguć. :)
48 mu je godina tek... drži sve u rukama. Lokalni mentalitet traži vožda.
Vjerujem da će ostati na vlasti dok god biološki to može.
Tako se mislilo i za Miloševića pa vidi vraga. :)
On je čak imao puno bolju startnu poziciju, ali je izgubio hrpu ratova, svojom politikom izazvao bombardiranje Srbije i onda još praktički predao Kosovo Albancima, osim sjeverne enklave. I opet je nakon svega osvojio više glasova u prvom krugu predsjedničkih izbora od Koštunice, ali je izazvao revolt jer je htio odmah sve riješiti pa je malo previše varao na izborima nego što su to čak i Srbi bili spremni podnijeti.
No, točno je, lokalni mentalitet traži vožda i to se ne mijenja tako lako. Tamo vlada samo jedan čovjek koji onda sve drži pod svojom kontrolom i točno se zna tko je gazda bez obzira na formalnu raspodjelu funkcija. U teškoj je zabludi svatko tko misli da je tamo moguće vladati u skladu sa najboljim mogućim demokratskim standardima kroz neko dulje vrijeme i tako će ostati još jako dugo vremena.
Svejedno, mislim da je Srbija u previše lošem stanju bez nekih jasnih izgleda na poboljšanje da bi lajavac mogao ostati tako dugo na vlasti. Kada se nakupe loše posljedice sve jasnijih neuspjeha, stolica će mu biti ugrožena, ali promatramo i dalje, kako se to na forumu uobičajeno kaže. :)
Prika, veci je problem sta se Kalmeta vrce natraga a snimljen sa pravom opasnoscu i covjekom koji je DNRH nanio pet puta vecu stetu nego ovaj klaun i pajaci oko njega.tre wrote:To i kažem, tamo nema razlike između vlasti i oporbe, potpuno ista ideologija samo se tuku ko će uzeti veći kolač a sa našeg stajališta svejedno jel šešelj na vlasti ili njegovi učenici, isti četnički kurac u mrzloj vodi.abraham wrote:Razlike???? Suljo, Seselj, Crveni, Vulin Pupovac, ...... Isti kalup. Podrska pomenutima u pravednoj borbi.tre wrote:Pa tamo će izbiti građanski rat u to ne sumnjam, problem je što će suljagu zamjeniti neki drugi suljaga sa istom svetosavskom velikosrpskom politikom tako da je nama svejedno koja budaletina tamo vlada kad nema razlike između vlasti i oporbe što se tiče njihovog susjedstva i mitomanije.Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:
48 mu je godina tek... drži sve u rukama. Lokalni mentalitet traži vožda.
Vjerujem da će ostati na vlasti dok god biološki to može.
Tako se mislilo i za Miloševića pa vidi vraga. :)
On je čak imao puno bolju startnu poziciju, ali je izgubio hrpu ratova, svojom politikom izazvao bombardiranje Srbije i onda još praktički predao Kosovo Albancima, osim sjeverne enklave. I opet je nakon svega osvojio više glasova u prvom krugu predsjedničkih izbora od Koštunice, ali je izazvao revolt jer je htio odmah sve riješiti pa je malo previše varao na izborima nego što su to čak i Srbi bili spremni podnijeti.
No, točno je, lokalni mentalitet traži vožda i to se ne mijenja tako lako. Tamo vlada samo jedan čovjek koji onda sve drži pod svojom kontrolom i točno se zna tko je gazda bez obzira na formalnu raspodjelu funkcija. U teškoj je zabludi svatko tko misli da je tamo moguće vladati u skladu sa najboljim mogućim demokratskim standardima kroz neko dulje vrijeme i tako će ostati još jako dugo vremena.
Svejedno, mislim da je Srbija u previše lošem stanju bez nekih jasnih izgleda na poboljšanje da bi lajavac mogao ostati tako dugo na vlasti. Kada se nakupe loše posljedice sve jasnijih neuspjeha, stolica će mu biti ugrožena, ali promatramo i dalje, kako se to na forumu uobičajeno kaže. :)
2014-04-14
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Četnik ubojica izručen Hrvatskoj
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
Page 5 of 5