Četnik ne odustaje: "Sve što sam rekao o Hrvatskoj ponovio bih"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Četnik ne odustaje: "Sve što sam rekao o Hrvatskoj ponovio bih"
sjetite se davno je marčelo reko... prije pe šes godina... nema tu druge nego zid, žica pod naponom, jarak, krokodili...
reko sam da će kad tad doći do ovakvog razvoja situacije ako se ne saberemo i ne smjestimo srpske političare gdje im je mjesto
reko sam da će kad tad doći do ovakvog razvoja situacije ako se ne saberemo i ne smjestimo srpske političare gdje im je mjesto
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
...ne pomaze ni zica ni krokodili..vec palija dobra po obicaju i dobro nalemati..takvi samo to razumiju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:sjetite se davno je marčelo reko... prije pe šes godina... nema tu druge nego zid, žica pod naponom, jarak, krokodili...
Kakav vizionar, kakav genijalac.
crvenkasti-
2014-04-17
Barem mene znaš i moje stavove. svakog srbu koji zucne o oluji kao zločinačkoj itd rampa na granici da sačeka, vuline i dačiće svih vrsta. Ajd u pm ako ćeš tako razgovarati, nek nađu nekoga tko nije zagađen tim veliokosrpskim govnarijama pa nek dođe na razgovor a do tada zid jarak krokodilimarcellus wrote:sjetite se davno je marčelo reko... prije pe šes godina... nema tu druge nego zid, žica pod naponom, jarak, krokodili...
ti ostaješ s one strane zida u zemlji dembeliji
marcellus wrote:ti ostaješ s one strane zida u zemlji dembeliji
Što je tvoj otac, jel četnik, ustaša ili Šiptar?
crvenkasti-
2014-04-17
tebe gadno jebe nesto ovo ocinstvo..crvenkasti wrote:marcellus wrote:ti ostaješ s one strane zida u zemlji dembeliji
2015-09-08
vuksadinare wrote:tebe gadno jebe nesto ovo ocinstvo..crvenkasti wrote:marcellus wrote:ti ostaješ s one strane zida u zemlji dembeliji
Znam, moj otac je četnik. Jel i tvoj?
crvenkasti-
2014-04-17
ne...moj je hajdukovaccrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:tebe gadno jebe nesto ovo ocinstvo..crvenkasti wrote:marcellus wrote:ti ostaješ s one strane zida u zemlji dembeliji
Znam, moj otac je četnik. Jel i tvoj?
2015-09-08
Moje hrvatstvo je puno vrijednije od vašeg.
Ja sam sam izabrao da budem Hrvat slobodnom voljom.
To je pravi Hrvat.
Ja sam sam izabrao da budem Hrvat slobodnom voljom.
To je pravi Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
vi cete da smestitemarcellus wrote:sjetite se davno je marčelo reko... prije pe šes godina... nema tu druge nego zid, žica pod naponom, jarak, krokodili...
na dolazite
ne dolazimo
Guest- Guest
kaja wrote:Znamo, i zato ti treba zabraniti ulaz u RH.
Smrdi i dalje iz pogane gubice po Srbije s “Ivicom i Maricom”
Prodaj Kosovo, Jasenovac i Oluju i platu 200 eura Srbima.
Nisam primjetila da su Njemci poslje WW2 pitali Jugoslaviju ili Poljsku zašto su folksdojceri otišli i zašto netko slavi kraj rata. Zatvorili su knjigu i otisli dalje.
Ono sto smrdljivac nije u stanju pa ispada smiješan pred cijelim svijetom.
i mi kolindi
jer voli da peva zds
Guest- Guest
...pizzon ajd stavi se u nasu poziciju na primjer...kako bi se ti osjecao da recimo postane predsjednik hrvatske ili premijer netko tko je recimo pozivao 'za jednu hrvatsku glavu sto srpskih'..ili en znam da je usred npr.panceva..vikao d avikao ne govoprio..'ovo ce biti hrvatska a pancevo niakd nece biti srpsko'...da li bi milosrdno gledao na to da imamo takvog premijera/predsjednika...ili en znam da nam je predsjednik/premijer npr..setuckao sa snajperom oko smederevapizzon wrote:vi cete da smestitemarcellus wrote:sjetite se davno je marčelo reko... prije pe šes godina... nema tu druge nego zid, žica pod naponom, jarak, krokodili...
na dolazite
ne dolazimo
2015-09-08
..ili na primjer tomislav nikolic koji ej sluzbeno proglasen za cetnickog vojvodu...te ozbiljen sumnje postoje da je umjesan u ubijanje staraca u selu antin u istocnoj slavoniji gdje ordinirao zajedno s abelim orlovima 1991..a bio je do nedavno predsjednik srbije...ili dacic?..koji ej bio takorec desna ruka slobi...vulin koji je huskao na onim prijeratnim mitinzima na albance,hrvate,slovence...pa jesi ti svjestan pizzon koga imate na vlasti i sa kakvom prosloscu..u normalnim drzavama ako oni ne bi bili na vjesalima ono dozivotno bi gulili krumpire
2015-09-08
..a najgore od svega nisu se ni pokajali zbog nedjela..koja su cinili..dapace..neki se hvale i ponovili bi isto..a onda bi oni suradnju..pa jebote irud to je vec ozbiljna faza perverzije nesto takvo traziti..
2015-09-08
Pogana Gubica čak ni nije cetnik i velikosrbin.
On Srbiju smanjuje jer je poklonio Kosovo i a Vojvodinu ce ako netko pita. Samo da ostane vlasti.
Lajavo bjesno pseto samo radi ono sta jedino zna , huška i sakrije se.
Kog zarazi zarazi, taj ne pita za placu nego mu se priviđaju traktori.
Pa on moze nastaviti glumiti prestolonasljednika ...
Za ništa drugo nego metak posred gubice
On Srbiju smanjuje jer je poklonio Kosovo i a Vojvodinu ce ako netko pita. Samo da ostane vlasti.
Lajavo bjesno pseto samo radi ono sta jedino zna , huška i sakrije se.
Kog zarazi zarazi, taj ne pita za placu nego mu se priviđaju traktori.
Pa on moze nastaviti glumiti prestolonasljednika ...
Za ništa drugo nego metak posred gubice
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ponovio bi on i onaj govor u Glini, kad bi se mu dozvolilo...a što AV avka u BG, ma ta'mante'se....
kad tad žvaljava kreatura ce se spotakne o snajper
Ma bas. Nego stavljaju Gubicu na novine pa izazove komentar.Eroo wrote:Ponovio bi on i onaj govor u Glini, kad bi se mu dozvolilo...a što AV avka u BG, ma ta'mante'se....
Treba mu govore odštampati na wc papir i prodavati..
2015-08-15
Pa da su pametni skinuli bi ga..Noor wrote:kad tad žvaljava kreatura ce se spotakne o snajper
2015-08-15
i treba, ne bi im bilo prvi putkaja wrote:Pa da su pametni skinuli bi ga..Noor wrote:kad tad žvaljava kreatura ce se spotakne o snajper
naci ce se netko...nadam se brzo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Četnik ubojica izručen Hrvatskoj
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
Page 3 of 5