ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kapetan Picard vraća se na male ekrane

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Kapetan Picard vraća se na male ekrane - Page 4 Empty Re: Kapetan Picard vraća se na male ekrane

Post by Hektorović Sun 21 Jul - 1:40

tre wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
To ide po generacijama...za moju je Picard zakon...

za vas matorce je onaj s analognim kokpitom :D

Mislim da je ovo u pitanju :D

Kapetan Picard vraća se na male ekrane - Page 4 496d5810
e e sedma od devet, ubjedljivo najbolja treba u svim star trekovima greenstars

I... vraća se 7 od 9... nije puno ostarila 

Kapetan Picard vraća se na male ekrane - Page 4 Star-trek-picard-jeri-ryan-seven-of-nine

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Kapetan Picard vraća se na male ekrane - Page 4 Empty Re: Kapetan Picard vraća se na male ekrane

Post by marcellus Sun 21 Jul - 7:57

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:najjači treki

!

Ja se samo plašim da će napraviti kakvu radikalnu "dekonstrukciju" patrijarhata kakav je orginalno u seriji :D

Picard kao bijeli europljanin, očinski lik, koji uvijek drži situaciju hladnom glavom u svojim rukama danas je politički nekorektan koncept

Kapetan Picard vraća se na male ekrane - Page 4 Enterp10

star trek je uvijek bio kulturnomakrsistički i "lijev"...

inače NG je najbolji ST ikad a Picard definitivno najbolji kapetan. Kirk je bio više kauboj, po uzoru na vojničine - pionire divljeg zapada, tukao se i pucao iz fejzera.

Stewart je došao iz šekspirijanskog kazališta i njegov Picard je doslovce kralj Enterprisea.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Jul - 10:46

epikur37 wrote:Kapetan Picard vraća se na male ekrane - Page 4 Star-Trek-Discovery-nova-sezona-kre%C4%87e-u-rujnu-%C5%A1to-nas-o%C4%8Dekuje-01

Crna i žuta lesbo žena i u pozadini dva dehumanizirana muškarca...trijumf slobode :D

Uzas..!!! pšogledao seriju jedvitom mukhom i zgadilo mi se koliko se mushki rod stidi sama sebea,a koliko zene tarapanaju po njemu...onaj desno gori lik,toliki je uvlakac zenama da gore ne moze..usran serijal...pljutz..!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics