ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kapetan Picard vraća se na male ekrane

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kapetan Picard vraća se na male ekrane Empty Kapetan Picard vraća se na male ekrane

Post by Hektorović 7/8/2018, 11:50

https://www.express.hr/kultura/obozavani-kapetan-picard-vraca-se-na-male-ekrane-17019

"Više od 20 godina obožavatelji su se nadali da će se kapetan Picard jednog dana vratiti. I sada je došao taj dan. Ne možemo dočekati da stvorimo nešto novo, iznenadimo ljude i odamo počast naraštajima ljudi i mladih i starih". 
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Kapetan Picard vraća se na male ekrane Empty Re: Kapetan Picard vraća se na male ekrane

Post by Guest 7/8/2018, 11:56

Hektorović wrote:url=https://www.jutarnji.hr/spektakli/ne-zna-se-koja-je-luda-i-ljepsa-tocno-mi-je-zao-skipera-lana-jurcevic-i-prijateljice-potpuno-otpustile-kocnice-na-razuzdanom-brodskom-tulumu/7694277/]https://www.express.hr/kultura/obozavani-kapetan-picard-vraca-se-na-male-ekrane-17019[/url

confused
Guest
Guest

Back to top Go down

Kapetan Picard vraća se na male ekrane Empty Re: Kapetan Picard vraća se na male ekrane

Post by Noor 7/8/2018, 11:57

gej homić wrote:
Hektorović wrote:url=https://www.jutarnji.hr/spektakli/ne-zna-se-koja-je-luda-i-ljepsa-tocno-mi-je-zao-skipera-lana-jurcevic-i-prijateljice-potpuno-otpustile-kocnice-na-razuzdanom-brodskom-tulumu/7694277/]https://www.express.hr/kultura/obozavani-kapetan-picard-vraca-se-na-male-ekrane-17019[/url

confused
a ti si lociran i identificiran, samo da se ne iznenadiš!
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2018, 12:03

Noor wrote:
https://en.wikipedia.org/wiki/Carrier-grade_NAT

misliš da sam glup? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2018, 12:04

Hektorović wrote:
"Više od 20 godina obožavatelji su se nadali da će se kapetan Picard jednog dana vratiti. I sada je došao taj dan. Ne možemo dočekati da stvorimo nešto novo, iznenadimo ljude i odamo počast naraštajima ljudi i mladih i starih".

Izvršni producent ovog serijala bit će Alex Kurtzman koji je sudjelovao na dobro prihvaćenom Star Trek: Discover.

https://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Kurtzman#Early_life
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 7/8/2018, 12:09

gej homić wrote:
Noor wrote:
https://en.wikipedia.org/wiki/Carrier-grade_NAT

misliš da sam glup? :)
budi uvjeren, ima i pametnijih od tebe.
vidjet ćeš...
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2018, 12:15

Noor wrote:
vidjet ćeš...

što ću vidjeti? :popcorn

ti to meni prijetiš? :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 7/8/2018, 12:19

gej homić wrote:
Noor wrote:
vidjet ćeš...

što ću vidjeti?  :popcorn

ti to meni prijetiš? :facepalm
shvati kako želiš
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2018, 12:30

Noor wrote:
shvati kako želiš

shvatio sam da netko tko objavljuje fotografije sa svog mobitela okolo po internetu, i slike sa svog javnog facebook profila krivi sve druge osim samog sebe što je vidljiv na googleu

Prepoznavanje lica: upotrebljavamo tehnologiju prepoznavanja lica kako bismo vas prepoznali na fotografijama, videozapisima i pri korištenju kamere.

https://www.facebook.com/about/privacy

pitaj FaceBook što će im tvoji biometrijski podaci, koje dijele s "trećim stranama" ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2018, 12:33

da li si stavljala slike koje imaš na svom privatnom (javno dostupnom) facebooku tu na forum? profilnu sliku?

tko ti je kriv? :popcorn
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/8/2018, 13:51

Da se vratimo na temu :) Kapetan Picard vraća se na male ekrane Star-t10
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by epikur37 7/8/2018, 13:52

najjači treki

!
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/8/2018, 13:55

epikur37 wrote:najjači treki

!

Ja se samo plašim da će napraviti kakvu radikalnu "dekonstrukciju" patrijarhata kakav je orginalno u seriji :D

Picard kao bijeli europljanin, očinski lik, koji uvijek drži situaciju hladnom glavom u svojim rukama danas je politički nekorektan koncept

Kapetan Picard vraća se na male ekrane Enterp10
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/8/2018, 13:58

Hektorović wrote:

!

Ja se samo plašim da će napraviti kakvu radikalnu "dekonstrukciju" patrijarhata kakav je orginalno u seriji :D

Picard kao bijeli europljanin, očinski lik, koji uvijek drži situaciju hladnom glavom u svojim rukama danas je politički nekorektan koncept

veliš mora biti inžinjer i da namiguje muškoj posadi uz obavezno zajedničko tuširanje pod soničnim tušem :D

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/8/2018, 13:59

!
Meni je voyager puno jači

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by epikur37 7/8/2018, 14:00

tre wrote:

!

To ide po generacijama...za moju je Picard zakon...

za vas matorce je onaj s analognim kokpitom :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 7/8/2018, 14:02

Hektorović wrote:

!

to su već napravili, poslije je došla žena, pa crnac i u zadnjoj varijanti dvije lezbo žene, jedna crna jedna bijela :D

liberalizam do kraja
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/8/2018, 14:03

epikur37 wrote:
tre wrote:

!

Mislim da je ovo u pitanju :D

Kapetan Picard vraća se na male ekrane 496d5810
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2018, 14:03

epikur37 wrote:
tre wrote:

!

Uvjerljivo najbolji, najmaštovitiji i najkreativniji je TOS, druga je priča što je Picard puno bolji i uvjerljiviji ne samo kao kapetan nego i kao lik od Kirka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 7/8/2018, 14:04

Kapetan Picard vraća se na male ekrane Star-Trek-Discovery-nova-sezona-kre%C4%87e-u-rujnu-%C5%A1to-nas-o%C4%8Dekuje-01

Crna i žuta lesbo žena i u pozadini dva dehumanizirana muškarca...trijumf slobode :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics