GOSPODIN MI SE SMILOVAO BAŠ ONDJE, NA PARKIRALIŠTU
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: GOSPODIN MI SE SMILOVAO BAŠ ONDJE, NA PARKIRALIŠTU
Propuh i gola leđa to je nešto najgore što ti se može desiti. A dobra jebacina vrati hormone u stanje ravnoteže
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Jednom prilikom je bila na istom letu kao i ja.
To samo roditelj može voliti.....................a očajnik jebati
AssadNaPodmornici wrote:puca žestoka religija kao ispušni ventil
A kad je to pusti završiti će na igli kako to obično ide.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:puca žestoka religija kao ispušni ventil
Obično ide baš obrnuto.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:puca žestoka religija kao ispušni ventil
Obično ide baš obrnuto.
Ok, završe na igli, promnađu Isusa, razočaraju se u Isusa i vrate se igli.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Speare Shaker wrote:catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:puca žestoka religija kao ispušni ventil
Obično ide baš obrnuto.
Ok, završe na igli, promnađu Isusa, razočaraju se u Isusa i vrate se igli.
Dok su na religiji, nisu na heroinu.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:mortal wrote:da, vidi se da je to vama teze za shvatiti
sto se tice samoce..imala je ona veza
di su rezultati tih veza ? moja baba je nosila brime drv , rodila i odnila starog i brime kuci sama jer je dida mora na balote
di su rezultati ?
patrijarhalni dalmoš u duši ispod fasade kao ljevičara
pokerjocker wrote:zar je postala loša osoba, kriminalac, lopov ili što? što vas to točno smeta?
Smeta im sama vjera u Boga. Vidiš da se proglašavaju nestabilni i "puknuti" oni koji vjeruju. To će sve ići još i gore, već pomalo se došlo do situacije da se Boga spominje rijetko ili nikako, tko ga spomene proglašava ga se luđakom.
Bog sa svima vama.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
abraham wrote:Zena lijepa kao grijeh, vrhunski sportas.... Sportasi , opcenito, nisu bas najostriji nozevi u ladici ali im je Bog dao druge darove.... Svu srecu u daljnjem zivotu i da joj se njene zelje i potrebe ispune. Sve bi izgledalo puno bolje da je nasla Titova sabrana djela, Feralove stare brojeve i uclanila se kod Ostojica. Kila mozga........
immortal-
2014-04-16
ne smijemo dopustiti da ide gore nego sto jenewuser wrote:pokerjocker wrote:zar je postala loša osoba, kriminalac, lopov ili što? što vas to točno smeta?
Smeta im sama vjera u Boga. Vidiš da se proglašavaju nestabilni i "puknuti" oni koji vjeruju. To će sve ići još i gore, već pomalo se došlo do situacije da se Boga spominje rijetko ili nikako, tko ga spomene proglašava ga se luđakom.
Bog sa svima vama.
ovdje se radi o namjernom postavljanju teme kako bi se nastavilo upravo ciljem ismijavanja vjernika, vjere, Boga
pdf religija na starom forumu bila je u iste svrhe, tema molitva na ovom forumu.... pristupanje logikom, nametanje teme , misli o beskorisnosti molitve...
a kada treba nekoga unaprjediti redovno djavlima daju ovlasti
immortal-
2014-04-16
newuser wrote:pokerjocker wrote:zar je postala loša osoba, kriminalac, lopov ili što? što vas to točno smeta?
Bog sa svima vama.
Blanka je bolesna, njena mentalna stanja nisu posljedica "grešnog" života, nego poremećaja rada štitnjače, odnosno hormonskih poremećaja koji utječu i na rad mozga
naravno, narod koji vjeruje u propuh, vjeruje i da je njen nekakav grešan život uzrokovao depresiju, iako je već prije više od 10 godina bila na operacijama i terapiji bolesti štitnjače
Guest- Guest
Brate ako nisi doživio propuh i kako te to zna sjebati nevridaj propuh xd
Čini se da bi mnogi trebali provjeravati rad štitnjače između ostaloga. Ne vidim zašto bi bio propuh ako netko vjeruje i u tome pronalazi vlastiti spas. Pustite druge ljude da vjeruju ili ne vjeruju na svakome je izbor ponaosob.gej homić wrote:newuser wrote:pokerjocker wrote:zar je postala loša osoba, kriminalac, lopov ili što? što vas to točno smeta?
Bog sa svima vama.
Blanka je bolesna, njena mentalna stanja nisu posljedica "grešnog" života, nego poremećaja rada štitnjače, odnosno hormonskih poremećaja koji utječu i na rad mozga
naravno, narod koji vjeruje u propuh, vjeruje i da je njen nekakav grešan život uzrokovao depresiju, iako je već prije više od 10 godina bila na operacijama i terapiji bolesti štitnjače
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
abraham wrote:Zena lijepa kao grijeh, vrhunski sportas.... Sportasi , opcenito, nisu bas najostriji nozevi u ladici ali im je Bog dao druge darove.... Svu srecu u daljnjem zivotu i da joj se njene zelje i potrebe ispune. Sve bi izgledalo puno bolje da je nasla Titova sabrana djela, Feralove stare brojeve i uclanila se kod Ostojica. Kila mozga........
Da lijepa, ajme...inace ovo za sportase je isto proser, koji doduse vrijedi za nogometase pa gotovo stereotipno...sorry Bilic, Boban, Asanovic, Robi, ali vasi nasljednici su glupasti skroz, cast izuzecima, recimo Badelj...inace, Blanka je od nesimpaticne, arogantne i bahate atleticarke uspjela u preobrazbi u sasvim normalnu osobu pa ako je vjera pripomogla onda ne vidim razlog za ismijavanje...lijepa ipak nije postala, ali to je ionako u oku promatraca...
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:mortal wrote:da, vidi se da je to vama teze za shvatiti
di su rezultati tih veza ? moja baba je nosila brime drv, rodila i odnila starog i brime kuci sama jer je dida mora na balote
di su rezultati?
i ona se pita. unuk joj peder.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
AssadNaPodmornici wrote:Brate ako nisi doživio propuh i kako te to zna sjebati nevridaj propuh xd
Naravno, a najgori je onaj u glavi...kad cujem da nekom smeta propuh, taj se sigurno nije vruc ledene vode napio...da propuh, ajme...
darth_vader-
2014-04-17
Ako je zbog propuha blokirana cirkulacija u području grla ili nosa sve one bakterija i virusi koje žive u nama i tijelo ih svakodnevno nadjača, sada imaju šansu da se razmašu i dobijemo upalu grla ili uha ili sinusa.
Imas pravo...toplotni udar rules...
darth_vader-
2014-04-17
Yehudim wrote:Jednom prilikom je bila na istom letu kao i ja.
vama pederima je tako sa svim ženskinjama.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
zasto bi ocajnik nju, kada moze tebeYehudim wrote:Jednom prilikom je bila na istom letu kao i ja.
ocajnik s ocajnikom
immortal-
2014-04-16
Debo kaže da nije ali da jeste njegov dečkoKavran wrote:debotoijusto wrote:mortal wrote:da, vidi se da je to vama teze za shvatiti
di su rezultati tih veza ? moja baba je nosila brime drv, rodila i odnila starog i brime kuci sama jer je dida mora na balote
di su rezultati?
i ona se pita. unuk joj peder.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kampanja za reizbor Donalda Trumpa okončana je, dakle, na parkiralištu u predgrađu Philadelphije, između krematorija i dućana s vibratorima.
» Ostali iznenađeni prizorom iz njemačke kupaonice: 'To je ondje normalno'
» Maloljetnik u stanu napravio kapelicu s oltarom pa ondje služio mise
» Gospodin Nesjećamse Mesić o Agrokoru
» A3OB namjerava održati konferenciju u Zagrebu i ondje formirati stranu legiju svog bataljona
» Ostali iznenađeni prizorom iz njemačke kupaonice: 'To je ondje normalno'
» Maloljetnik u stanu napravio kapelicu s oltarom pa ondje služio mise
» Gospodin Nesjećamse Mesić o Agrokoru
» A3OB namjerava održati konferenciju u Zagrebu i ondje formirati stranu legiju svog bataljona
Page 2 of 3