Europska Liga 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Europska Liga 18/19
Dragi forunasi vrime je da izrazimo sucut amperovoj obitelji koji se zbog pobjede najveceg hrvatskog kluba bacio na kopilici pod vlak. Iskrena sucut i nicheovpj zeni koju cu ja osobno utjesiti jer se od tuge predozirao. A iskrena sucut i bracalinoj obitelji jer im je ponos drzave ponizen od strane najveceg hrvatskog kluba
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Amper je bio kurac od covika. Komunjara jugoslavencina jugonostalgicar stovatelj krepanog marsala clan jugoorjunaske dalmatinske akcije kojoj samo ime hrvatska podize mrznju do nebesa. Da ga vidim stuka bi mu picku i posls ga materi u lepinji ko cevapekingkong7 wrote:amper je bio ok momak. malo previse zaluden hajdukom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
amenPABLO ESCOBAR wrote:Amper je bio kurac od covika. Komunjara jugoslavencina jugonostalgicar stovatelj krepanog marsala clan jugoorjunaske dalmatinske akcije kojoj samo ime hrvatska podize mrznju do nebesa. Da ga vidim stuka bi mu picku i posls ga materi u lepinji ko cevapekingkong7 wrote:amper je bio ok momak. malo previse zaluden hajdukom
Guest- Guest
ovakav izvjestaj bi poslao i hitleru kad bi bilo.
BOZE ZAR NA SVAKOJ temi se.mora.spomenit fuhrer koliko je mocan i velik
BOZE ZAR NA SVAKOJ temi se.mora.spomenit fuhrer koliko je mocan i velik
Guest- Guest
sad ce odmah i ostali forumasi.doci i kao nesto komentirat. boze cim su culi njegovo ime
Guest- Guest
Ampera bi dr. Josef mengele kastrirao i postavio kso znanstveni rad na temi kako biti klosar o poslao bi rezultate istrazivanja Najvecem sinu Adolfu Hitleru..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sva tema o euroligi je pala u vodu na sam spomen najveceg sina Adolfa Hitlera.
2015-09-13
Sieg Heil
2015-09-13
https://net.hr/danas/hrvatska/u-farmu-usao-covjek-s-ogromnom-sieg-heil-tetovazom-nekad-mi-dode-da-potucem-pola-sela-i-ostavim-zadnji-metak-za-sebe/
Kakav veliki covjek,doslovno
Guest- Guest
Nadam se da je riječ o čmarendovom selu i da će na kraju ova ljudina to i uraditDybala wrote:https://net.hr/danas/hrvatska/u-farmu-usao-covjek-s-ogromnom-sieg-heil-tetovazom-nekad-mi-dode-da-potucem-pola-sela-i-ostavim-zadnji-metak-za-sebe/
Zdravko, ja sam samo sin jugooficira ništa više od togaPABLO ESCOBAR wrote:Amper je bio kurac od covika. Komunjara jugoslavencina jugonostalgicar stovatelj krepanog marsala clan jugoorjunaske dalmatinske akcije kojoj samo ime hrvatska podize mrznju do nebesa. Da ga vidim stuka bi mu picku i posls ga materi u lepinji ko cevapekingkong7 wrote:amper je bio ok momak. malo previse zaluden hajdukom
Guest- Guest
Jebo ti Zdravko mater u srid picke. Biraj misto i vrime bilo di u splitu kad dodjen. Posaljen ti na pp svoj broj. Ubit cu te golim rukama stoko nadrogiranaisključivi krivac wrote:Zdravko, ja sam samo sin jugooficira ništa više od togaPABLO ESCOBAR wrote:Amper je bio kurac od covika. Komunjara jugoslavencina jugonostalgicar stovatelj krepanog marsala clan jugoorjunaske dalmatinske akcije kojoj samo ime hrvatska podize mrznju do nebesa. Da ga vidim stuka bi mu picku i posls ga materi u lepinji ko cevapekingkong7 wrote:amper je bio ok momak. malo previse zaluden hajdukom
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Jebo ti Zdravko mater u srid picke. Biraj misto i vrime bilo di u splitu kad dodjen. Posaljen ti na pp svoj broj. Ubit cu te golim rukama stoko nadrogiranaisključivi krivac wrote:Zdravko, ja sam samo sin jugooficira ništa više od togaPABLO ESCOBAR wrote:Amper je bio kurac od covika. Komunjara jugoslavencina jugonostalgicar stovatelj krepanog marsala clan jugoorjunaske dalmatinske akcije kojoj samo ime hrvatska podize mrznju do nebesa. Da ga vidim stuka bi mu picku i posls ga materi u lepinji ko cevapekingkong7 wrote:amper je bio ok momak. malo previse zaluden hajdukom
Kada će doći, pijani zlikovac bez roaminga?
Guest- Guest
Uskoro neboj se cigane niski. UskoroSerbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Jebo ti Zdravko mater u srid picke. Biraj misto i vrime bilo di u splitu kad dodjen. Posaljen ti na pp svoj broj. Ubit cu te golim rukama stoko nadrogiranaisključivi krivac wrote:Zdravko, ja sam samo sin jugooficira ništa više od togaPABLO ESCOBAR wrote:Amper je bio kurac od covika. Komunjara jugoslavencina jugonostalgicar stovatelj krepanog marsala clan jugoorjunaske dalmatinske akcije kojoj samo ime hrvatska podize mrznju do nebesa. Da ga vidim stuka bi mu picku i posls ga materi u lepinji ko cevapekingkong7 wrote:amper je bio ok momak. malo previse zaluden hajdukom
Kada će doći, pijani zlikovac bez roaminga?
2015-09-13
Ovo je čak jači sukob...End wrote:avenue mall se nastavlja
S tim šta Amper nema veza sa Splitom...
Sad je u inozemstvu, ka i Ante...
Ovo je Avenue Mall na internacionalnoj razini!
:^O
Guest- Guest
Ovo je tema za klubove koji igraju Euroligu, a ne za nadrogirane majmune iliti forumske , koje veze sa Euroligom nemaju. Dakle, nakon višegodišnjih krađa po HNL-u, gdje je GNK Lopov ukrao 12 prvenstava u posljednjih 13 godina i ne znam koliko kupova, došlo je vrijeme da taj klub krade i po Europi. Prvo smo opkrali Fenerbahce, jučer smo opkrali Anderlecht, a za 20-ak dana budemo opkrali i Spartak iz Trnave i onda nam bude falila još samo jedna krađa za prolazak, kako bi jedna forumska rekla, nikada lakše grupe u povijesti Eurolige. I naravno da ćemo morati i to pokrasti, ako želimo dočekati proljeće u Europi.
Zeko-
2015-08-26
PABLO ESCOBAR wrote:Biraj misto i vrime bilo di u splitu kad dodjen. Posaljen ti na pp svoj broj. Ubit cu te golim rukama stoko nadrogiranaisključivi krivac wrote:Zdravko, ja sam samo sin jugooficira ništa više od togaPABLO ESCOBAR wrote:Amper je bio kurac od covika. Komunjara jugoslavencina jugonostalgicar stovatelj krepanog marsala clan jugoorjunaske dalmatinske akcije kojoj samo ime hrvatska podize mrznju do nebesa. Da ga vidim stuka bi mu picku i posls ga materi u lepinji ko cevapekingkong7 wrote:amper je bio ok momak. malo previse zaluden hajdukom
Nađemo se na siki dogodine. Javit ću ti vrime...
Guest- Guest
31.8.2018. Antonio Milić:
"Sretan sam što smo izvukli Dinamo. Valjda je to nekakav poseban osjećaj iz vremena kad sam igrao za Hajduk. Siguran sam da ćemo se mi i Fener boriti za prvo mjesto u skupini."
"Sretan sam što smo izvukli Dinamo. Valjda je to nekakav poseban osjećaj iz vremena kad sam igrao za Hajduk. Siguran sam da ćemo se mi i Fener boriti za prvo mjesto u skupini."
Zeko-
2015-08-26
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 18