Europska Liga 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 18
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: Europska Liga 18/19
scorpion wrote:Bracala sa kim igra Partizan u zadnjem kolu?
Sa bešiktašom. Uz svi njihovu rasprodaju ekipe biće vraški teško. A i trebutni sastav partizana je gonkurac...
Guest- Guest
dva turska kluba partizan i besiktas
kakvo slavlje za taj glupi narod
kakvo slavlje za taj glupi narod
Guest- Guest
Nema šta bit teško, ispadate ko iz pičkeSerbia Strong wrote:Sa bešiktašom. Uz svi njihovu rasprodaju ekipe biće vraški teško. A i trebutni sastav partizana je gonkurac...scorpion wrote:Bracala sa kim igra Partizan u zadnjem kolu?
Ja sam već pročitao nekoliko putaistina, predivno, čitala sam 10-ak puta..Sve pohvale čmarendu na uvodnom postu. Ovako genijalno otvaranje teme nisam vidio nikad
idem opet :)
Sa kim će klošarski Dinamo u grupu? Kakvu god grupu dobio, završit će 3. ili 4.
scorpion-
2014-04-18
Zalosno al istinascorpion wrote:Kao što sam rekao. Dinamo ima šanse ko krme u Tehereanu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hm,zanimljiva grupa za najveći HR klub...ako se misle pohrvati moraju ostaviti ademija
Da naravno posebno ako netko uleti veceras sa 10 milja eura za njega iz dinama ce zovnit tebe i pitati za misljenjemuckodjubre wrote:Hm,zanimljiva grupa za najveći HR klub...ako se misle pohrvati moraju ostaviti ademija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Da naravno posebno ako netko uleti veceras sa 10 milja eura za njega iz dinama ce zovnit tebe i pitati za misljenjemuckodjubre wrote:Hm,zanimljiva grupa za najveći HR klub...ako se misle pohrvati moraju ostaviti ademija
End- Posts : 21177
2015-08-25
a gdje sam ja rekao da će mene pitati?PABLO ESCOBAR wrote:Da naravno posebno ako netko uleti veceras sa 10 milja eura za njega iz dinama ce zovnit tebe i pitati za misljenjemuckodjubre wrote:Hm,zanimljiva grupa za najveći HR klub...ako se misle pohrvati moraju ostaviti ademija
sve je to za ljude,u svakom slučaju biti će oslabljeni ako ode ademi
Al koji termin, ‘pohrvati’...
Ka da čitan Sportske ili slusan Baloga...
:D
Ka da čitan Sportske ili slusan Baloga...
Guest- Guest
Balog? jel se on na kulturan i fin isprskao po sociologu laliću u otvorenome prije početka sp
kako je as predvidio da hrvatska nema podršku i da neće ništa napraviti na sp
kako je as predvidio da hrvatska nema podršku i da neće ništa napraviti na sp
Na ovaj forum triba bacit 5000 hidrogenskih bombi
2015-09-13
I ne samo na Kicov forum...PABLO ESCOBAR wrote:Na ovaj forum triba bacit 5000 hidrogenskih bombi
Na cili svit koji je otisa na kvasinu...
Svit koji slavi mediokritetske lopove i šljam ne zaslužuje da postoji...
;)
Guest- Guest
Onda će se Srna i Olić logirat na forum...End wrote:promijeni ime foruma iz pleme u ludnica
Guest- Guest
svijet se raspao 1945g kad smo propustili zadnju priliku da spasimo civilizaciju, kad smo propustili priliku da potamanimo sve zidove cigane kineze pedere crnce i ostale zivotinje naseg planeta koje unistavaju sve sta dotaknu i vode nas sve skupa u propast
Guest- Guest
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 18