Europska Liga 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 18
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Europska Liga 18/19
svijet se raspao 1945g kad smo propustili zadnju priliku da spasimo civilizaciju, kad smo propustili priliku da potamanimo sve zidove cigane kineze pedere crnce i ostale zivotinje naseg planeta koje unistavaju sve sta dotaknu i vode nas sve skupa u propast
Guest- Guest
smrtna kazna streljanjem i vješanjem...jbte tek nedavno sam saznao d aje mladen švarc pokojni da ima skoro 1g!!!
vrijeme je da vidimo i predstavnike drugog razreda europskog nogometa. manchester, romu zoryu i ekipu
Guest- Guest
Oduvijek navijam za United, ali me je sad to sramota priznat kad vidim onoliko crnaca u ekipi. Svaki put kad pokušam gledam Manchester, uvijek pomislim da sam greškom prebacio na animal planetkingkong7 wrote:vrijeme je da vidimo i predstavnike drugog razreda europskog nogometa. manchester, romu zoryu i ekipu
Operwe gledaš li ovaj dokumentarac na HRT1 o Južnoafričkoj republici? Najbolji dokaz kakve su crnci životinje i niža bića
Da trening man uniteda!kingkong7 wrote:uocljivi su
trening man uniteda
HAHAHAAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
:^O
Guest- Guest
Prebacim 10 minuta na tekmu dinamo - fenebahce hahahaha Pa za ovaj fener bi i niče mogao igrat, evo sad odma da uđe u igru
Kakav smiješan klub, pa bolju bi ja ekipu sastavio na terminu od ovih amatera
Kakav smiješan klub, pa bolju bi ja ekipu sastavio na terminu od ovih amatera
niche bi pokusao jedan, dva sprinta dribling i dobio infarkt nakon 15 minuta igre. i onda napisao pjesmu o tome
Guest- Guest
televizor nisam gledao vec 3 godine. ne zato sto me ne zanima jer uvijek ima zanimljivog sadrzaja na programima, nego trenutno nemam pravi prostor za tv, kucno kino i ostale finese koje treba imatscorpion wrote:Operwe gledaš li ovaj dokumentarac na HRT1 o Južnoafričkoj republici? Najbolji dokaz kakve su crnci životinje i niža bića
Guest- Guest
Ne znaš ni sam koliko si blizu istini hahaha...kingkong7 wrote:niche bi pokusao jedan, dva sprinta dribling i dobio infarkt nakon 15 minuta igre. i onda napisao pjesmu o tome
Ima bi snage taman za dva sprinta i to je to...
:D
Guest- Guest
Maklo Mamića izvan vidokruga, Dinamo i reprezentacija odmah procvjetali...
darth_vader-
2014-04-17
Koja rapsodija najveceg hrvatskog kluba...
Dinamoooooo
Dinamoooooo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
he was a saintjasambrend wrote:Maklo Mamića izvan vidokruga, Dinamo i reprezentacija odmah procvjetali...
Guest- Guest
Dragi forunasi vrime je da izrazimo sucut amperovoj obitelji koji se zbog pobjede najveceg hrvatskog kluba bacio na kopilici pod vlak. Iskrena sucut i nicheovpj zeni koju cu ja osobno utjesiti jer se od tuge predozirao. A iskrena sucut i bracalinoj obitelji jer im je ponos drzave ponizen od strane najveceg hrvatskog kluba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 18