SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: SERIE A 18/19
Još uvijek patiš što Ronaldo nije gay? Zaboravi čmarende, neće ti ga Ronaldo nikad stavit. Čak i da je gay, neće tebe jebat jer si klošar i mješanac šiptara i cigankeEnd wrote:u toj fazi se još tražio kao peder, na kraju se odlučio da mu je dlakavija šupčina ipak bolja..
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
jedno je jasno..
tebe šiptaru ne bi morao silovati, ti bi mu svojevoljno popušio i ponudio da te natrpa u šupčinu..
tebe šiptaru ne bi morao silovati, ti bi mu svojevoljno popušio i ponudio da te natrpa u šupčinu..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kao da mi to ne znamoEnd wrote:jedno je jasno..
mene šiptara ne bi morao silovati, ja bi mu svojevoljno popušio i ponudio da me natrpa u šupčinu..
Jebote, ovaj naš Đilkoš je za Cristinu Mandžukić.
Zeko-
2015-08-26
Juve je nepobjediv
fino alla fine
"Kada čitam novine, bilo to vijest o financijama ili sportu, i moje oko sasvim slučajno padne na slovo 'J', slovo Juventusa, moj srce zadrhti, snažno se uzbudi." - Gianni Agnelli.
fino alla fine
"Kada čitam novine, bilo to vijest o financijama ili sportu, i moje oko sasvim slučajno padne na slovo 'J', slovo Juventusa, moj srce zadrhti, snažno se uzbudi." - Gianni Agnelli.
Guest- Guest
bio si najbolji.
bio si najjaci
bio si najsposobniji
bio si najveci.direktor nekog kluba zauvijek
GRANDE BEPPE MAROTTA
bio si najjaci
bio si najsposobniji
bio si najveci.direktor nekog kluba zauvijek
GRANDE BEPPE MAROTTA
Guest- Guest
sad je vrijeme da mlađi i jos bolji covjek preuzme kormilo, vrijeme je da FABIO PARATICI pokaze svoju magiju
Guest- Guest
otvorena istraga protiv silovatelja pederka, nema vise protekcije.
sta ce tek naci zatonskoj prevari kad ode iz loreala..
sta ce tek naci zatonskoj prevari kad ode iz loreala..
2015-08-25
BREAKING: Las Vegas Police reopen investigation into an allegation of sexual assault on June 13, 2009.
“Our detectives are
following up on information being provided by the victim. This is an on-going investigation.”
Tax fraud, rape accusations, buying a child from his mother, using PEDs, diving, gala boycotts, the man has it all.
You missed out donating millions to charity.
“Our detectives are
following up on information being provided by the victim. This is an on-going investigation.”
Tax fraud, rape accusations, buying a child from his mother, using PEDs, diving, gala boycotts, the man has it all.
You missed out donating millions to charity.
2015-08-25
Bas san čita čitav slucaj...
Iskreno, mislin da je Pederko odi debelo zasra i silova jadnu curu...
Koji retard...
;)
Iskreno, mislin da je Pederko odi debelo zasra i silova jadnu curu...
Koji retard...
;)
Guest- Guest
Mayorga tvrdi da ju je nogometaš prisilio na analni seks. Mayorga je šutjela cijelo vrijeme budući da joj je on platio 375 tisuća dolara u izvansudskoj nagodbi. Do iste je došlo nakon što je ona pozvala policiju i nakon što je ustanovljeno da je uistinu silovana.
dajmo silovatelju još jednu zlatnu loptu, navećoj gnjidi koja je svojim simuliranjem upropastila nogomet.
dajmo silovatelju još jednu zlatnu loptu, navećoj gnjidi koja je svojim simuliranjem upropastila nogomet.
2015-08-25
Sutradan je Kathryn prvo nazvala prijateljicu koja je bila s njom i rekla joj da je silovana. Detalje — koji jesu odurni i zato ih vrijedi pročitati u njenoj ispovijesti Der Spiegelu— je ispričala majci, a kako nije mogla trpjeti bolove, uskoro je otišla u lokalnu bolnicu gdje je napravljen pregled i službeno ustanovljeno da je imala prisilan analni seks. Razgovarala je s policijom i prijavila silovanje, ali nije željela reći ime silovatelja. Radi se o nekome jako poznatom, rekla je, on je sportska zvijezda i strah me njegove i reakcije njegovih fanova i prijatelja. Medicinska sestra i policajac potvrdili su joj da je takve osobe teško optuživati za seksualni napad, pogotovo u “njenoj situaciji”. Dobila je antibiotike, ozljede su ustanovljene, dokumentirane i fotografirane, a podnijela je i službenu prijavu.
2015-08-25
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
niče u šoku gay cr zadnjih 10 godina prči po cijeloj europi lol koliko moraš bit zaostao da ne prepoznaš feminiziranog metroseksualca nažalost to je danas realnost pogotovo u nogometu
ova klošarka je kao ona šta je kobea išla zajebat. dođeš u stan zvijezdi ljubiš se nabacuješ, skineš i kad ti uvali kurac i pare presuše sjetiš se da te silovao lol
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50