SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: SERIE A 18/19
Najbolji hrvatski igrač ikad: Bernard Bajdo Vukas
Statistički najbolji hrvatski napadač ikad: Nikola Kalinic
<3
Statistički najbolji hrvatski napadač ikad: Nikola Kalinic
<3
Guest- Guest
ipak je bajdo bio najbilji igrač u jednoj prijateljskoj utakmici,šta je neko tamo natjecanje kao SVJETSKO PRVENSTVO ili neka tamo LIGA PRVAKA za jednu prijateljsku utakmicu,goli kurac
statistički mario gavranovič bolji napadač od eduarda
Mario Gavranović za Dinamo i Rijeku odigrao je 15 europskih utakmica, a već zabio sedam golova. Toliko su ih u svojim europskim avanturama s Dinamom postigli Eduardo da Silva (u 19 utakmica)
statistički mario gavranovič bolji napadač od eduarda
Mario Gavranović za Dinamo i Rijeku odigrao je 15 europskih utakmica, a već zabio sedam golova. Toliko su ih u svojim europskim avanturama s Dinamom postigli Eduardo da Silva (u 19 utakmica)
statistički boško balaban bolji od bokšića 35(10) vs 40(10)
Znaci...
Bajdo je proglašen najboljim nogometašem Hrvatske ikad...
A Kale je najucinkovitiji napadač Hrvatske ikad...
Eto, ako neko ima problema s tim činjenicama, nek još malo kopa po Wikipediji...
Bajdo je proglašen najboljim nogometašem Hrvatske ikad...
A Kale je najucinkovitiji napadač Hrvatske ikad...
Eto, ako neko ima problema s tim činjenicama, nek još malo kopa po Wikipediji...
Guest- Guest
znači,boško balaban je učinkovitiji od bokšića...eto,ako netko ima problema s tom činjenicom može kopati po wiki
“HRVATSKA reprezentacija može izgledati dobro s Marijom Mandžukićem u vrhu napada. Međutim, kada je tamo Nikola Kalinić, Hrvatska mnogo češće igra pravi nogomet.”
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/1006816/nikola-kalinic-pravi-igrac
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/1006816/nikola-kalinic-pravi-igrac
Guest- Guest
Balaban > Bokšić
mandzukic > boksic balaban eduardo gavranovic
Ova glava je osvojila Guardiolu - Pep priznao: Mandžukić je najbolji na svijetu!
MARIO MANDŽUKIĆ je kralj kaznenog prostora, potvrdio je trener Bayerna Josep Guardiola naslove njemačkih sportskih medija, nakon što je hrvatski napadač s dva gola povukao njegovu momčad do pobjede nad Herthom 3:2.
Sjajnim udarcima glavom na prekrasne asistencije Francka Riberyja Mandžukić je zabio prva dva gola Bavaraca na utakmici za preokret na 2:1.
Ova glava je osvojila Guardiolu - Pep priznao: Mandžukić je najbolji na svijetu!
MARIO MANDŽUKIĆ je kralj kaznenog prostora, potvrdio je trener Bayerna Josep Guardiola naslove njemačkih sportskih medija, nakon što je hrvatski napadač s dva gola povukao njegovu momčad do pobjede nad Herthom 3:2.
Sjajnim udarcima glavom na prekrasne asistencije Francka Riberyja Mandžukić je zabio prva dva gola Bavaraca na utakmici za preokret na 2:1.
Guest- Guest
ne znam ni gdje je taj kale sad jel se vratio u dnipro ili gdje vec igrao
Guest- Guest
mandzukic > svi nogometasi u povijesti nogometa i njihova djeca unuci i praunuci
Guest- Guest
Milanski klubovi trebaju naučiti da je 2-0 najgori rezultat,ako nisu do sada naučili sad jesu
oni su naucili samo krasti spletkarit i podmetat lazne prikaze
zato ih nitko u italiji ne voli
zato ih nitko u italiji ne voli
Guest- Guest
srna asistencija
cigarini, dessena, padoin, srna, ragnar klavan kakvi.momci
cigarini, dessena, padoin, srna, ragnar klavan kakvi.momci
Guest- Guest
boze jedva cekam sutra opet.na posao i radit cijeli tjedan
hes got.the whole.wooorld.in his hand hes got.
hes got.the whole.wooorld.in his hand hes got.
Guest- Guest
https://net.hr/danas/svijet/masovna-pucnjava-na-turniru-videoigara-na-floridi-vise-mrtvih-jedan-od-osumnjicenih-je-ubijen/
niche nicim izazvan upao na turnir video igara. nakon kratke pucnjave sjeo je u avion i pobjegao u nepoznatom smjeru, javljaju iz serifova ureda.
boze zasto
niche nicim izazvan upao na turnir video igara. nakon kratke pucnjave sjeo je u avion i pobjegao u nepoznatom smjeru, javljaju iz serifova ureda.
boze zasto
Guest- Guest
Nije turnir u PES-u ili PUBG-u, nisan to ja...kingkong7 wrote:https://net.hr/danas/svijet/masovna-pucnjava-na-turniru-videoigara-na-floridi-vise-mrtvih-jedan-od-osumnjicenih-je-ubijen/
boze zasto
:D
Guest- Guest
https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/juventus-ocekivano-problem-je-dibala-350429.html
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50