Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Primera División 18/19
End wrote:to je bilo jasno čim sam se registrirao na ovaj šljam od foruma
Guest- Guest
elio, eni, eli, ella ja znam ljude sa ovim imenima, roditelji misle da će im djeca bit specijalna ako im daju neko iks imeSerbia Strong wrote:A ta dupla imena su mi katastrofa, ciganski do bola. A da ne govorim što seljačine sada daju deci zapadna imena: ingrid, noel, nika, atina...
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Serbia Strong wrote:End wrote:to je bilo jasno čim sam se registrirao na ovaj šljam od foruma
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Na nekoliko stranica nitko nikom nije kevu spomenuo. Pederluk na pomolu.
Vracala pozdravi kevu
Tominjo pozdravi zenu
Tominjo pozdravi zenu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
coutinho 160 malcom 40 dembele 105 vidal 30 semedo 30 plus busquets i cillesen nije bas c sastav, opet se vidi sta je ova ekipa bez messija, amaterska druzba.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Iz prve postave fale ter Stegen, Alba, Umtiti, Rakitic, Arthur, Messi, Suarez, Sergi Roberto...
Jebat ga, to je previše...
;)
Jebat ga, to je previše...
;)
Guest- Guest
dobro je da ce im messi zabit 5 komada u uzvratu, cak navijam da strpaju jos jednoga za 3:0 samo nek napale GOAT-a
End- Posts : 21177
2015-08-25
Messi je ove godine zacrta LP, mislin da će Barca ka klub namjerno žrtvovat kupa zbog lige i LP...
;)
;)
Guest- Guest
Nema u LŠ levantea i ostalih sirotinja da se sklanjaju chokeru iz Rosaria
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/nikola-kalinic-napusta-atletico-madrid-francuzi-tvrde-legendarni-klub-ga-zeli-vec-ove-zime-hrvat-dolazi-spasiti-jednog-od-najvecih-svih-vremena/8262083/
Već? Mogao bi i u Španjolskoj dobiti onaj bidon. Kog će on spasiti? Trebao je ići u Kinu dok su ga htjeli.
Već? Mogao bi i u Španjolskoj dobiti onaj bidon. Kog će on spasiti? Trebao je ići u Kinu dok su ga htjeli.
Kale je najbolji hrvatski napadač i to bez premca...
Nije smija napustit Milan nikako...
Triba je ostat i borit se...
;)
Nije smija napustit Milan nikako...
Triba je ostat i borit se...
;)
Guest- Guest
Ende?
Zbog ovog gola je Gourcuff glavni kreator mog Atletica...
https://1.ftb.al/49ZiA9A1nT
:D
Zbog ovog gola je Gourcuff glavni kreator mog Atletica...
https://1.ftb.al/49ZiA9A1nT
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kale je najbolji hrvatski napadač i to bez premca
Vidi se
Guest- Guest
Nekad je bio dobar, pogotovo kao backup Mandži do si nije umislio da mu je ravan. Sad mu se događa što izdajnici i zaslužuju.Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Kale je najbolji hrvatski napadač i to bez premca
Vidi se
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20