Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Primera División 18/19
Nekad je bio dobar, pogotovo kao backup Mandži do si nije umislio da mu je ravan. Sad mu se događa što izdajnici i zaslužuju.Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Kale je najbolji hrvatski napadač i to bez premca
Vidi se
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
This saga is hilarious. If Barca and Bayern start a money war for this clown they're complete idiots. Rabiot is in the worst possible spot right now. After he destroyed his future with France NT, he did the exact same thing with his club PSG. He won't sign new deal with PSG, the club does no longer trust that traitor.
So what does Rabiot have ? 6 months without playing and he lost his best negotiating argument which was "PSG offers me 8-10m so you gotta do better if you want me" cause PSG doesn't offer him shit anymore. He's the one under pressure cause he needs to find a club ASAP.
Why would Barça or Bayern offer him 10m if they're not dumb ? I mean there's 0 competition for him. Because in this whole world there are only 5-6 clubs that are on Mr. Rabiot's level: Barça, Bayern, Juve, Real, City and maybe Liverpool. Real, City and Liverpool don't seem to give a shit about him. Juve is too busy buying Ramsey. So basically there are only 2 clubs left for that idiot. They should know that and offer him 5-7m wage at most.
That little fucker is trying to create a bidding war as you can see but he put himself in a shitty situation. He tries to fool everybody as usual. If Barça and Bayern are just slightly smart they'll understand it and act accordingly.
So what does Rabiot have ? 6 months without playing and he lost his best negotiating argument which was "PSG offers me 8-10m so you gotta do better if you want me" cause PSG doesn't offer him shit anymore. He's the one under pressure cause he needs to find a club ASAP.
Why would Barça or Bayern offer him 10m if they're not dumb ? I mean there's 0 competition for him. Because in this whole world there are only 5-6 clubs that are on Mr. Rabiot's level: Barça, Bayern, Juve, Real, City and maybe Liverpool. Real, City and Liverpool don't seem to give a shit about him. Juve is too busy buying Ramsey. So basically there are only 2 clubs left for that idiot. They should know that and offer him 5-7m wage at most.
That little fucker is trying to create a bidding war as you can see but he put himself in a shitty situation. He tries to fool everybody as usual. If Barça and Bayern are just slightly smart they'll understand it and act accordingly.
End- Posts : 21177
2015-08-25
al opet ima puno mjesta za profit, istrpit ga sezonu - dvije i kasnije ga uvaljat u premiershit za 50 milijuna u čmarnajted ili slični osrednji klub.
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Ponavljan: Kale je najbolji hrvatski napadač...
Ponavljam: baljezgaš kao po običaju...
Guest- Guest
Niče zvan Kriva procjena.
Roland Deschain wrote:Niče zvan Kriva procjena.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Niche je jedan kriminalac, jedan prevarant i jedan ološ djubrovački...
Kažite mu da može da mi puši kurac!
Niche je jedan bolesnik, umno bolestan, poremećen, kreten koga ja ne mogu da smislim zato što je boelstan...
Niche je čovek za lečenje, treba ga odvesti-evo ja ćubda mu bucem sponzor lečenja...
To djubre jedno kominističko, proziva me neko veče tu na forumu pedera kica. Svaki dan na kicovom pederskom forumu, pušite mi kurac vi svi sa kicovog pederskog foruma i niche u sa vama!
Guest- Guest
Gasi internet motaj kablove resetiraj zemlju i sve skupaSerbia Strong wrote:
Niche je jedan kriminalac, jedan prevarant i jedan ološ djubrovački...
Kažite mu da može da mi puši kurac!
Niche je jedan bolesnik, umno bolestan, poremećen, kreten koga ja ne mogu da smislim zato što je boelstan...
Niche je čovek za lečenje, treba ga odvesti-evo ja ćubda mu bucem sponzor lečenja...
To djubre jedno kominističko, proziva me neko veče tu na forumu pedera kica. Svaki dan na kicovom pederskom forumu, pušite mi kurac vi svi sa kicovog pederskog foruma i niche u sa vama!
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ajde bracala u kurac taman doruckujem kad san vidio ovo mliko mi je kroz nozdrve proletilo
2015-09-13
Nema se argumenata, momci?
:D
Najubojitiji napadač Hrvatske svih vrimena: Nikola Kalinic!
Pustite nek van to sidne malo, pa dodjite sebi...
Guest- Guest
25 points separate the European spots from the relegation spots in the Premier League.
How many in La Liga? 7.
How many in La Liga? 7.
2015-08-25
“Engleska liga je najbolja i najkompetitivnija liga na svijetu.”
:^O
Jedan Villarreal bi dominira Premiershitom...
;)
:^O
Jedan Villarreal bi dominira Premiershitom...
;)
Guest- Guest
Kljucaj ovu temu
2015-09-13
kako će betis našamarat malu lopovsku zatonsku prevaru
2015-08-25
isco opet na klupi, a daleko najbolji im je igrač haha
al dobro mali ciganin bolje nije zaslužio nego da trune
al dobro mali ciganin bolje nije zaslužio nego da trune
2015-08-25
Bog te jeba, ti si sve gluplji.fridrih_niche wrote:Nema se argumenata, momci?
Zeko-
2015-08-26
Bacih pogled danas na patetico malo, kale izgleda kao da je prekjuče prvi put video fudbalsku loptu...
Guest- Guest
Glupane. Čim ti ovdje nešto prosereš, zatonska prevara te odmah odalami po pičci. Zagorska forumska .End wrote:kako će betis našamarat malu lopovsku zatonsku prevaru
Zeko-
2015-08-26
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20