Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Primera División 18/19
Ali zivoga ga baci svinjamaDybala wrote:Imam li dozvolu niceom nahraniti svinje ?PABLO ESCOBAR wrote:Uskoro cemo pocet sa hapsenjima
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jeli istiinaone da su najbolji hrvatski sportasi dalmosimuckodjubre wrote:Jel istina da messi i cr nisu zabili gol u KO fazama SPa?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Molim ove fejk naciste da ne blate ovu temu di se piše o Najvećem ikad: Lionelu!
<3
<3
Guest- Guest
Njih dvojica ne mogu u istu rečenicu kad su slobodnjaci u pitanju. Kakve je CR7 golove zabijao iz slobodnjaka, ovaj ne može ni u snu zabit takav slobodnjakDybala wrote:Zar nije crv7 zabio vise slobodnjaka?scorpion wrote:da li uopće treba govorit da si postao gluplji od kurca i najgluplji čovjek na forumu svih vremenaEnd wrote:da li uopće treba govoriti da je postao najbolji izvođač slobodnjaka svih vremena.. lakše od penala
Ova smijesna liga je na aparatima jer vise nece biti prepucavanja o goatu ....don diego nakon ovog mundiala je i dalje najveci zivuci argentinac
Messi ovo ne može ni pomislit izvest, a Ronaldo ovakvih ima na desetke
1. pjanic
2. dybala
3. cr7
najbolji izvodaci slobodnih udaraca na svijetu
2. dybala
3. cr7
najbolji izvodaci slobodnih udaraca na svijetu
Guest- Guest
najveći HR nogometaš svih vremena je...PABLO ESCOBAR wrote:Jeli istiinaone da su najbolji hrvatski sportasi dalmosimuckodjubre wrote:Jel istina da messi i cr nisu zabili gol u KO fazama SPa?
PABLO ESCOBAR wrote:Ali zivoga ga baci svinjamaDybala wrote:Imam li dozvolu niceom nahraniti svinje ?PABLO ESCOBAR wrote:Uskoro cemo pocet sa hapsenjima
Jawohl !
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Molim ove fejk naciste da ne blate ovu temu di se piše o Najvećem ikad: Lionelu!
<3
Ne budi bracala
Guest- Guest
Paulinho since returning to China
7 games
7 goals
3 assists
7 games
7 goals
3 assists
End- Posts : 21177
2015-08-25
Messi without Iniesta/Xavi vs Ronaldo without Modric/Marcelo/Kroos
kakvo mokrenje po pederčiću
2015-08-25
Jednu utakmicu on uzme za usporedbu. Kako je glup ovaj zagorski šiptar to nisu istine
Vidi se dalmatinska superiornostmuckodjubre wrote:najveći HR nogometaš svih vremena je...PABLO ESCOBAR wrote:Jeli istiinaone da su najbolji hrvatski sportasi dalmosimuckodjubre wrote:Jel istina da messi i cr nisu zabili gol u KO fazama SPa?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Najveci je Adolf Hitlerfridrih_niche wrote:Molim ove fejk naciste da ne blate ovu temu di se piše o Najvećem ikad: Lionelu!
<3
2015-09-13
48,466 spectators at the Santiago Bernabeu tonight. This is the worst attendance to the Real Madrid field in a league game in almost a decade (from May 24, 2009 in which there were 44,270 spectators). I wonder which player brought people to the Bernabéu
šta sam rekao gotov je real odlaskom najvećeg da vidimo kako će opet osvojit ligu prvaka lol
šta sam rekao gotov je real odlaskom najvećeg da vidimo kako će opet osvojit ligu prvaka lol
SER claims that La Liga is sounding out the Jan 21 Girona v Barcelona match as a candidate for being played in the US.
It's no coincidence that Tebas wants to send BOTH teams from Catalunya on a mid-season 5000 mile trip across the Atlantic.
smeće lorelovsko
It's no coincidence that Tebas wants to send BOTH teams from Catalunya on a mid-season 5000 mile trip across the Atlantic.
smeće lorelovsko
2015-08-25
Počelo je kmečanje barce zbog terena kao i inače
Naravno njima se i var dozvolio da ih spasi
Krađe za katalonske lopove su počele
Naravno njima se i var dozvolio da ih spasi
Krađe za katalonske lopove su počele
Guest- Guest
Objasni ovu ‘kradju sa VAR-om’...
Kmecavci torinski prozivaju druge da su lopovi, koje licemjerje...
:D
Kmecavci torinski prozivaju druge da su lopovi, koje licemjerje...
:D
Guest- Guest
Alo .iz tvojih prljavih usta neka ne izlazi ime najveceg kluba na svijetu jerbo nedjelja je a svinje ce brzo ogladniti ,
Guest- Guest
Da je mali V'dolid kojim slucajem imao vodstvo na camp qurcu i barca izjednaci u nadoknadi ,mislis li da bi pregledavali var radi 2 milimetra
Osim toga koja momcad se zali na teren osim barcelone ?
Samo prevarioline momcadi jos ...
Osim toga koja momcad se zali na teren osim barcelone ?
Samo prevarioline momcadi jos ...
Guest- Guest
O Katalonci , govna mala iz Barcelone
Van Persie vam zaboravit neće nikada
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Primera División 18/19