Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Primera División 18/19
no pederko no fun..
al šteta da ga nema, sad loreal puno bolje izgleda..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ni prošle godine nije igra, pa su bili osvojili...Serbia Strong wrote:no SIN-no fun...
Licimur opet briljira...
B-)
Guest- Guest
Barça or Real Madrid will play a La Liga match in the United States this season after reaching an agreement. [md]
2015-08-25
Sprdačina...End wrote:Barça or Real Madrid will play a La Liga match in the United States this season after reaching an agreement. [md]
;)
Guest- Guest
Word is that Tebas and La Liga didn't even consult clubs before making a deal to play matches in the US.
Outrageous.
lorealovski štakor
Outrageous.
lorealovski štakor
2015-08-25
Idiotizam...
Nek Real igra svoje utakmice u Americi sam sa sobom...
;)
Nek Real igra svoje utakmice u Americi sam sa sobom...
;)
Guest- Guest
ako će oni morat će i barca nažalost, pa i city i psg koji primaju najviše kritika , a gospodski su klubovi u odnosu na madridske cigane.
2015-08-25
cigani tuže inter jer maleno govno iz zatona cijelo ljeto pregovara s interom ne bi li iznudio još koji milijun više da opere malo, ciganska posla
2015-08-25
jos jedna povijesna utakmica messija, u jednoj tekmi pokaze vise sta vecina napadaca i veznjaka nisu u stanju cijele sezone
2015-08-25
da li uopće treba govoriti da je postao najbolji izvođač slobodnjaka svih vremena.. lakše od penala
2015-08-25
If any other player in La Liga put in the performance that Lionel Messi did today, it'd be their best game of the season and you wouldn't hear the end of it. It's just another day in the office for him, and the first game of the season.
2015-08-25
da li uopće treba govorit da si postao gluplji od kurca i najgluplji čovjek na forumu svih vremenaEnd wrote:da li uopće treba govoriti da je postao najbolji izvođač slobodnjaka svih vremena.. lakše od penala
Uskoro cemo pocet sa hapsenjima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Lako za slobodnjak Najvećeg, to je posta standard...
Al kakav mu je bija drugi gol, milina jedna!
<3
Ne krivim Pederka šta je uteka u drugu ligu, jer odi jednostavno nema šta tražit...
;)
Al kakav mu je bija drugi gol, milina jedna!
<3
Ne krivim Pederka šta je uteka u drugu ligu, jer odi jednostavno nema šta tražit...
;)
Guest- Guest
Zar nije crv7 zabio vise slobodnjaka?scorpion wrote:da li uopće treba govorit da si postao gluplji od kurca i najgluplji čovjek na forumu svih vremenaEnd wrote:da li uopće treba govoriti da je postao najbolji izvođač slobodnjaka svih vremena.. lakše od penala
Ova smijesna liga je na aparatima jer vise nece biti prepucavanja o goatu ....don diego nakon ovog mundiala je i dalje najveci zivuci argentinac
Guest- Guest
Imam li dozvolu niceom nahraniti svinje ?PABLO ESCOBAR wrote:Uskoro cemo pocet sa hapsenjima
Guest- Guest
Leo Messi: He's Eto'o, Xavi and now apparently Piqué.
All in a single match..
bolji je maradona
2015-08-25
Jel istina da messi i cr nisu zabili gol u KO fazama SPa?
Ali zivoga ga baci svinjamaDybala wrote:Imam li dozvolu niceom nahraniti svinje ?PABLO ESCOBAR wrote:Uskoro cemo pocet sa hapsenjima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20