Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Primera División 18/19
prvi u primeri šesti u premiershipu. bože kakva klošarska liga
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
fridrih_niche wrote:Mislin da je VAR vise sjeba Junajtida i Reala...Serbia Strong wrote:Čim uveden VAR, nestala dominacija čergara...
Kakve veze ima united sa VAR-om?
Opet si ispao glup...
Guest- Guest
U pravu si, u biti...
Jer Junajtid još uvik krade i uz pojavu VAR-a...
Suci su još uvik tu da pomognu...
Zato i mislin da će osvojit Championship za par godina...
Jer Junajtid još uvik krade i uz pojavu VAR-a...
Suci su još uvik tu da pomognu...
Zato i mislin da će osvojit Championship za par godina...
Guest- Guest
U duelu Atletica i Barcelone (1:1), kamere su snimile žestok verbalni okršaj dvojice fudbalera madridskog kluba. Konkretno, na snimku se vidi kako Costa napada Griezmanna i upire prst prema njemu.
Zašto je došlo do prepirke? Španski mediji tvrde da je Diego Costa optužio Griezmanna da ga nije branio tokom naguravanja sa Umtitijem, te da mu je govorio: "Ja sam tvoj saigrač".
Griezmann i Umtiti su saigrači iz francuske reprezentacije pa mu se najveća zvijezda Atletica očito nije htjela zamjerati, što je razljutilo Diega Costu.
samo karaj malu francusku pičkicu..
Zašto je došlo do prepirke? Španski mediji tvrde da je Diego Costa optužio Griezmanna da ga nije branio tokom naguravanja sa Umtitijem, te da mu je govorio: "Ja sam tvoj saigrač".
Griezmann i Umtiti su saigrači iz francuske reprezentacije pa mu se najveća zvijezda Atletica očito nije htjela zamjerati, što je razljutilo Diega Costu.
Diego Costa vs Umtiti y por medio aparece Griezmann pic.twitter.com/SYjuyz8Zsj
— Juanxito_9 (@Juanxito_09) 25. studenoga 2018.
samo karaj malu francusku pičkicu..
End- Posts : 21177
2015-08-25
On ne smi dobit tu sprdačinu od nagrade...End wrote:
daj tu dijamantnu loptu..
Samo bi mu rušila ugled...
;)
Guest- Guest
Legendarni fudbaler Barselone, a sad član Visel Kobea, Andres Inijesta otkrio je da je svojevremeno prolazio kroz teške psihičke probleme i da mu je bilo jako teško da kontroliše svoj život.
"Sve je počelo 2009, posle osvajanja triplete sa Barselonom. Postigao sam onaj gol Čelsiju u polufinalu Lige šampiona, osvojili smo tri titule te godine. Bilo je neverovatno. Ali, tokom leta sam počeo da se osećam loše. Krenuo sam da razmišljam o svemu, a nisam znao zašto. Bio sam u začaranom krugu. Mislim da je i smrt Danija Žarkea (igrač Espanjola, aut.prim) uticala. Pozvao sam doktora i rekao mi je da mi treba pomoć", priznao je Inijesta u emisiji Salvados na televiziji La Seksta.
Stanje se nije pobošljavalo tako brzo. Usledili su teški dani...
"Kad si u depresiji, nemaš ništa, ne osećaš ništa, prelaziš u svet iluzije. U depresiji ti nisi ti. Postaješ ranjiv i teško ti je da kontrolišeš život. Osvajao sam trofeje sa Barselonom, a samo sam čekao da padne noć kako bih popio pilulu i odmorio se".
"Sve je počelo 2009, posle osvajanja triplete sa Barselonom. Postigao sam onaj gol Čelsiju u polufinalu Lige šampiona, osvojili smo tri titule te godine. Bilo je neverovatno. Ali, tokom leta sam počeo da se osećam loše. Krenuo sam da razmišljam o svemu, a nisam znao zašto. Bio sam u začaranom krugu. Mislim da je i smrt Danija Žarkea (igrač Espanjola, aut.prim) uticala. Pozvao sam doktora i rekao mi je da mi treba pomoć", priznao je Inijesta u emisiji Salvados na televiziji La Seksta.
Stanje se nije pobošljavalo tako brzo. Usledili su teški dani...
"Kad si u depresiji, nemaš ništa, ne osećaš ništa, prelaziš u svet iluzije. U depresiji ti nisi ti. Postaješ ranjiv i teško ti je da kontrolišeš život. Osvajao sam trofeje sa Barselonom, a samo sam čekao da padne noć kako bih popio pilulu i odmorio se".
Guest- Guest
Nečista savest zbog silnih kradja i ciganisanja svih ovih godina u ciganskom udruženju iz smrdljive, prljave luke na mediteranu
Guest- Guest
Koliko moraš bit bolestan i ic se rugat sa jednim Iniestom u vezi psihe...
Bas si gluperda...
;)
Bas si gluperda...
;)
Guest- Guest
pisati takve nebuloze protiv najvećega veznjaka svih vremena može samo teški retard, uvjet koji zadovoljava niška gluperda.
2015-08-25
To je sam on izjavio, debilu ciganski. Aj sad na fb messengeru ti skupa sa tvojomgluperdom od ljubavnika smišljajte šta da napišete.
Mada kada se skupi taj ,,trust mozgiva” sigurno ne može ništa pametno da izadje...
Mada kada se skupi taj ,,trust mozgiva” sigurno ne može ništa pametno da izadje...
Guest- Guest
Vidi se da si navijač ciganskog kluba justin biebera i malog ali-express kluba iz milana
Guest- Guest
messijevska partija demebela protiv villarreala.
2015-08-25
Sinoć je najbolji hrvatski igrač bija kapetan Barcelone...
Koja čast!
<3
Igra je samo prvih 45 minuta, jer je to bilo dovoljno da se riješi pitanje pobjednika...
Najbolji igrač na terenu je bija kapetan Barcelone, nas Ivan Rakitic...
U vodstvu od 3:0 je ima 3 asista za svoje suigrače...
Čudo od igrača!
Dupli pasevi, brze izmjene ili teledirigirani centaršutevi na trepavicu...
Sve ima u svom arsenalu...
Boze, fala ti šta mogu gleda Raketu, najboljeg hrvatskog nogometaša još od Nike Kranjčara...
Koja privilegija!
<3
Koja čast!
<3
Igra je samo prvih 45 minuta, jer je to bilo dovoljno da se riješi pitanje pobjednika...
Najbolji igrač na terenu je bija kapetan Barcelone, nas Ivan Rakitic...
U vodstvu od 3:0 je ima 3 asista za svoje suigrače...
Čudo od igrača!
Dupli pasevi, brze izmjene ili teledirigirani centaršutevi na trepavicu...
Sve ima u svom arsenalu...
Boze, fala ti šta mogu gleda Raketu, najboljeg hrvatskog nogometaša još od Nike Kranjčara...
Koja privilegija!
<3
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20