Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Primera División 18/19
Sepp Maier Ulli Hoennes Paul Breitner Franz Beckenbauer Der Bomber Lothar Matthaus Oliver Kahn Toni Kroos Phillip Lahm Lewandovski Super Mario Basler pa i Ribery u svoje vrime. Na kraju krajeva tu je i Jupp koji je unistio razorio satrao kamen na kamenu od barcelonine tika taka igre.fridrih_niche wrote:Znaci...
Messi, Maradona, Cruyff, Ronaldo, Romario, Ronaldinho, Rivaldo, Stoichkov, Laudrup, Figo, Koeman, Prosinečki, Xavi, Iniesta Itd. ...
Ovakav niz nema ni najveći klub svita: AC Milan...
I to ti sve govori...
;)
Satrao da im se jos nisu rane zacijelile.
Bayern je sa 7up vratio barcelonu u prosjecnu europsku ekipu.
Niche nasamaran si nokautiran sprcen i poslan na kucnu njegu.
A sto se tice Milana sam Alex del piero je veci od te prevare iz sangaja
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Za 10 godina barcelonu ce samarati dynamo kiev bas kao i ona generacija sa rebrovim i shevcenkom 1997End wrote:I opet na kraju svega cmayern hoce biti barcelona haha samo ne mogu se preko noci kupiti stotine godina najvece povijesti blaugrane kakvu nemaju svi klubovi skupa
Za 10 godina bayern ce imati broj 8 na svome rukavu minimalno.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ne znam sta ce biti za 10 godina osim da ce bracala biti jos uvijek glup ko kurac
End- Posts : 21177
2015-08-25
Tada ce ruski i americki znanstvenici bracalinu glupocu proglasiti fenomenom. Covjek tj srbin a srbina nikako nemozes nazvati covjekom svaki dani pomice granice i rekorde kretenizma idiotluka i budalastine. Sreca da mu keva nije okotila brata jer svemir ni galaksije sigurno nebi mogli izdrzati takva dva glupana. I jos iz najciganskijega mista zvanog Nis. Cak i busmani u keniji na safariju djecu uce da nebudu glupi ko bracalaEnd wrote:ne znam sta ce biti za 10 godina osim da ce bracala biti jos uvijek glup ko kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kad spominjes ine Kaisera i Der Bombera da stojis u stavu mirnofridrih_niche wrote:Svi ti zajedno su manji od Messija...
A si su tek ostali?
:D
2015-09-13
Legende...
Jedan triba završit u zatvoru svaki sekund, a drugi je bija sritan ka dite kad mu je Messi poklonija dres nakon šta mu je srusija rekord...
Jedan triba završit u zatvoru svaki sekund, a drugi je bija sritan ka dite kad mu je Messi poklonija dres nakon šta mu je srusija rekord...
Guest- Guest
Messi mit Handschuhen und die deutsche Mauer, kakav prilog o najvećem svjetskom Torwartu
2015-08-25
Christian Karembeu (bivši igrač Real Madrida): "Isco ima sve predispozicije da postane igrač kao što je Messi."
koja gluperda
koja gluperda
2015-08-25
i dođe clasico, a na krilu coutinho i rafinha haha
2015-08-25
Barca se nije smisla riješit Paca...End wrote:i dođe clasico, a na krilu coutinho i rafinha haha
Uvik im je problem tanka klupa...
;)
Guest- Guest
Bože dragi, koliko je veliki SIN! Bez njega loreal segunda ekipa...
Guest- Guest
Kakve veze ima Juventusov Sin sa realom. On je sada gospodin u gospodskom klubu.Serbia Strong wrote:Bože dragi, koliko je veliki SIN! Bez njega loreal segunda ekipa...
2015-09-13
barca nek još dovede de ligta i de jonga i madridska kopilad se može pozdraviti s trofejima u narednih 10 sezona
2015-08-25
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20