Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Primera División 18/19
ne igram managera. kad bi krenuo igrat ja bi igrao po 5 i vise sati ne mogu toliko vrijeme zrtvovat. eventualno neku kratku karijeru npr Juve na fm2019 to ce bit gust
Guest- Guest
Haha, a ovaj Genscher.kingkong7 wrote:audi 80
Ovi su ipak S500 i RS8. Da nema Neuera, ter Stegen bi već 6 godina bio golman Bayerna i standardna 1-ica Elfa. Čovjek je čuda u svom Gladbachu radio prije 5 godina.
Ovako je Barcelona nakon Zubizarrete konačno kupila i dobila jednog top golmana.
Ova sezona je stvarno troma za razliku od prethodnih. Nakon 9 kola u Primeri 3 kluba im previše golova primili, a Valencia umjesto da je prva nakon izvrsne prošle sezone, ona se blamira jer samo zna remizirati ove sezone, a stvoriti i pogoditi gol im je SF.
Guest- Guest
Usporedjivat bayern sa barcelonom nemoze normalan covik. Klub sa tradicijom sa klubom koji ce sjati dok je najvecega ikada. Poslje Messija svakako da ce u barceloni biti novih stoichkova romaria rivalda figa itd. Ali nakon Lea. Barcelona ce se doziviti status Ajaxa. No i sam Ajax je vece ime od barcelonefridrih_niche wrote:Zasto bi ter Stegen branija u Bayerna kad može bit u Barci?
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
btw.
nema više svakodnevnih članaka na temu zatonske prevare, čak niti sa treninga haha
a raketa nastavlja razvaljivati..
nema više svakodnevnih članaka na temu zatonske prevare, čak niti sa treninga haha
a raketa nastavlja razvaljivati..
End- Posts : 21177
2015-08-25
gorio u paklu zatonski klošar, najveća prevara u povijesti nogometa, od bosanskih pašnjaka do najboljega igrača mundijala hahaha malo sutra
2015-08-25
Barca je u rangu Bayerna po svemu...PABLO ESCOBAR wrote:Usporedjivat bayern sa barcelonom nemoze normalan covik. Klub sa tradicijom sa klubom koji ce sjati dok je najvecega ikada. Poslje Messija svakako da ce u barceloni biti novih stoichkova romaria rivalda figa itd. Ali nakon Lea. Barcelona ce se doziviti status Ajaxa. No i sam Ajax je vece ime od barcelonefridrih_niche wrote:Zasto bi ter Stegen branija u Bayerna kad može bit u Barci?
A i kroz povijest je imala bolje igrače u svojim redovima...
Od top 5-6 najboljih ikad, 3-4 su bila tu...
;)
Guest- Guest
Bayern je trofejniji klub slavniji. Naveci libero ne Kaiser o najvecem napadacu uopce necu trositi rijeci. Bayern je dao njemackoj 3 svjetska naslova 3 europska naslova barcelona nije. Barcelona je Messi tj Messi je barcelona.fridrih_niche wrote:Barca je u rangu Bayerna po svemu...PABLO ESCOBAR wrote:Usporedjivat bayern sa barcelonom nemoze normalan covik. Klub sa tradicijom sa klubom koji ce sjati dok je najvecega ikada. Poslje Messija svakako da ce u barceloni biti novih stoichkova romaria rivalda figa itd. Ali nakon Lea. Barcelona ce se doziviti status Ajaxa. No i sam Ajax je vece ime od barcelonefridrih_niche wrote:Zasto bi ter Stegen branija u Bayerna kad može bit u Barci?
A i kroz povijest je imala bolje igrače u svojim redovima...
Od top 5-6 najboljih ikad, 3-4 su bila tu...
;)
Bayern su Kaiser Rummenige Breitner Der Bomber Matthaus Kroos Muller i jedan od najvecih Lahm. Barcelona je Messi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Bayern je svoj put prema prosjecnosti zapoceo upravo Barceloninim trenerom i igracem
Jupp je donekle ispravio stvari
Jupp je donekle ispravio stvari
2015-09-13
I opet na kraju svega cmayern hoce biti barcelona haha samo ne mogu se preko noci kupiti stotine godina najvece povijesti blaugrane kakvu nemaju svi klubovi skupa
2015-08-25
Pogledaj real madrid pokrali sve titule brukaju se svako kolo, a fanovi su im bracala i takvi kontenjerasi jesu se usrecili
2015-08-25
https://net.hr/sport/nogomet/javnost-je-zgrozena-ovo-je-odvratno-i-razocaravajuce-od-njega/
vidi se da su najtrofejniji klub, pobrali sve trofeje lopovluka i ciganluka..
2015-08-25
Znaci...
Messi, Maradona, Cruyff, Ronaldo, Romario, Ronaldinho, Rivaldo, Stoichkov, Laudrup, Figo, Koeman, Prosinečki, Xavi, Iniesta Itd. ...
Ovakav niz nema ni najveći klub svita: AC Milan...
I to ti sve govori...
;)
Messi, Maradona, Cruyff, Ronaldo, Romario, Ronaldinho, Rivaldo, Stoichkov, Laudrup, Figo, Koeman, Prosinečki, Xavi, Iniesta Itd. ...
I to ti sve govori...
;)
Guest- Guest
Koji šljam od lika...End wrote:https://net.hr/sport/nogomet/javnost-je-zgrozena-ovo-je-odvratno-i-razocaravajuce-od-njega/
Idealno smeće od kapetana za smecarski klub...
Moga bi i kapetan Dinama bit...
Guest- Guest
I Rakitića...End wrote:zaboravio si busquetsa
Ko bi sve nabroja...
;)
Guest- Guest
istina.fridrih_niche wrote:I Rakitića...End wrote:zaboravio si busquetsa
Ko bi sve nabroja...
;)
busquets natrofejniji igrač svih vremena, rakitić najbolje pojačanje svih vremena, moraju upasti na listu.
2015-08-25
Sepp Maier Ulli Hoennes Paul Breitner Franz Beckenbauer Der Bomber Lothar Matthaus Oliver Kahn Toni Kroos Phillip Lahm Lewandovski Super Mario Basler pa i Ribery u svoje vrime. Na kraju krajeva tu je i Jupp koji je unistio razorio satrao kamen na kamenu od barcelonine tika taka igre.fridrih_niche wrote:Znaci...
I to ti sve govori...
;)
Satrao da im se jos nisu rane zacijelile.
Bayern je sa 7up vratio barcelonu u prosjecnu europsku ekipu.
Niche nasamaran si nokautiran sprcen i poslan na kucnu njegu.
A sto se tice Milana sam Alex del piero je veci od te prevare iz sangaja
2015-09-13
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20