Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
U ovom spotu je jedan forumaš..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne gotivim baš ovaj izvor ali možda ćeš njemu povjerovati :-)dzango wrote:Nisu to vrsni muzičari već plagiranje istih i zloupotreba njihog dela bez dozvole. Delo koje je kažnjivo po svakom zakonu u svetu.Iskra wrote:Auuuu, poznato srpsko "pakovanje" i pretjerivanje. Tražio si vrsne "muzičare" ... dobiješ ih, ujedno ti nacrtaju Newtonov[size=35] zakon akcije i reakcije ... :-)[/size]dzango wrote:А dа spalite nekog naučnika? Đordano Bruno bi goreo kao šibica dok Marko peva a Hrvati veselo poskakuju sve udarajući nogama u dupe.Iskra wrote:Opusti se i uživaj!dzango wrote:Vrsni muzičar i naučnik. Splavovi su Meka i Medina, samo nek se okreće turbina.
https://www.index.hr/magazin/clanak/mark-knopfler-i-dire-straits-pjesmom-odali-pocast-vukovaru/856783.aspx
Guest- Guest
D?kaja wrote:U ovom spotu je jedan forumaš..
Guest- Guest
nije, doda se i pokoja temica o muškarcima u haljinama ili tamponima natopljenim konopljinim uljem s blagotvornim učinkomIskra wrote:Nemoj zezati!debotoijusto wrote:tre wrote:Ne da si glup nego si i polupismendebotoijusto wrote:Iskra wrote:Ijuuu, zamisli, sram ga bilo!
Još jedan "dokaz" da je "ustaša"!
tko o cemu ti o usrasama
nista ti nije sveto
skoro glup kolega
za bit glup treba se ponosno slikat sa svojim primjerkom ravne zemlje
razočarana sam sad :-(
Vjerovala sam da je - za biti glup- sasvim dovoljno postaviti 2-3 teme o crkvi u Hrvata i bar jednu o Marku Perkoviću Thompsonu.
e sad, kuda ga točno utakari...ne bih znala
al, neka mu je lijepo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A ne mogu reci, ako se sam javi.. mada ga nema tu nešto..Iskra wrote:D?kaja wrote:U ovom spotu je jedan forumaš..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
okkaja wrote:A ne mogu reci, ako se sam javi.. mada ga nema tu nešto..Iskra wrote:D?kaja wrote:U ovom spotu je jedan forumaš..
Guest- Guest
Ah, nije me dugo bilo pa sam ponešto i propustila :-)Noor wrote:nije, doda se i pokoja temica o muškarcima u haljinama ili tamponima natopljenim konopljinim uljem s blagotvornim učinkomIskra wrote:Nemoj zezati!debotoijusto wrote:tre wrote:Ne da si glup nego si i polupismendebotoijusto wrote:
tko o cemu ti o usrasama
nista ti nije sveto
skoro glup kolega
za bit glup treba se ponosno slikat sa svojim primjerkom ravne zemlje
razočarana sam sad :-(
Vjerovala sam da je - za biti glup- sasvim dovoljno postaviti 2-3 teme o crkvi u Hrvata i bar jednu o Marku Perkoviću Thompsonu.
e sad, kuda ga točno utakari...ne bih znala
al, neka mu je lijepo
Guest- Guest
- Pazi, Iskra, ustaša!Iskra wrote:Šic! :-)Oh_Femder wrote:Ne, nego da je tvoj pojam ironije kad je nešto napravljeno od željezaIskra wrote:Ijuuu, zamisli, sram ga bilo!
- Fala ti, EI Niš, spasio si mi život!
debotoijusto wrote:
Nti nedilju krvavu, mudraca Elvisa
kaja wrote:U ovom spotu je jedan forumaš..
Jesam da, pred kraj nekako
a šta si radio tamo?Yehudim wrote:kaja wrote:U ovom spotu je jedan forumaš..
pitam jer si pred par mjeseci pričao da su branitelji u Oluji protirali srblje, pa mi sad nije jasno
2017-10-06
Oh_Femder wrote:- Pazi, Iskra, ustaša!Iskra wrote:Šic! :-)Oh_Femder wrote:Ne, nego da je tvoj pojam ironije kad je nešto napravljeno od željezaIskra wrote:Ijuuu, zamisli, sram ga bilo!
- Fala ti, EI Niš, spasio si mi život!
Guest- Guest
Znaš koliko vjerujem u to... otprilike toliko kao što vjerujem da su svetac i on židovi. Znači, uopće ne vjerujem!Noor wrote:a šta si radio tamo?Yehudim wrote:kaja wrote:U ovom spotu je jedan forumaš..
pitam jer si pred par mjeseci pričao da su branitelji u Oluji protirali srblje, pa mi sad nije jasno
Guest- Guest
ni jaIskra wrote:Znaš koliko vjerujem u to... otprilike toliko kao što vjerujem da su svetac i on židovi. Znači, uopće ne vjerujem!Noor wrote:a šta si radio tamo?Yehudim wrote:kaja wrote:U ovom spotu je jedan forumaš..
2017-10-06
sta ste se natakarile na sveca i jehu :)Noor wrote:ni jaIskra wrote:Znaš koliko vjerujem u to... otprilike toliko kao što vjerujem da su svetac i on židovi. Znači, uopće ne vjerujem!Noor wrote:a šta si radio tamo?Yehudim wrote:kaja wrote:U ovom spotu je jedan forumaš..
Noor wrote:ni jaIskra wrote:Znaš koliko vjerujem u to... otprilike toliko kao što vjerujem da su svetac i on židovi. Znači, uopće ne vjerujem!Noor wrote:a šta si radio tamo?Yehudim wrote:kaja wrote:U ovom spotu je jedan forumaš..
Guest- Guest
Noor wrote:a šta si radio tamo?Yehudim wrote:kaja wrote:U ovom spotu je jedan forumaš..
jos ce ispasti da ni ona eva nije, a je sto postoNoor wrote:ni jaIskra wrote:Znaš koliko vjerujem u to... otprilike toliko kao što vjerujem da su svetac i on židovi. Znači, uopće ne vjerujem!Noor wrote:a šta si radio tamo?Yehudim wrote:kaja wrote:U ovom spotu je jedan forumaš..
dijagram-
2015-08-09
jbga, svele je dokazani lažov, ovaj drugi je teški glupson. :-)Leviathan2 wrote:sta ste se natakarile na sveca i jehu :)Noor wrote:ni jaIskra wrote:Znaš koliko vjerujem u to... otprilike toliko kao što vjerujem da su svetac i on židovi. Znači, uopće ne vjerujem!Noor wrote:a šta si radio tamo?Yehudim wrote:
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Izašla nova pjesma o Ravnoj Zemlji
» Ludilo se širi, knjiga o ravnoj Zemlji jučer je predstavljena u knjižnici
» Domagoj Pintarić gostovao u emisji i počeo pričat o ravnoj zemlji
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
» Ludilo se širi, knjiga o ravnoj Zemlji jučer je predstavljena u knjižnici
» Domagoj Pintarić gostovao u emisji i počeo pričat o ravnoj zemlji
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem