Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
Naravno da jesi " bila u ratu " jednako kao još neki tu.....sa 6-8 12 god.
Di to.........u Zagorju ?
Pa ćeš ti ( i još neki tu ) mene provocirati koji sam skoro 4 god
- bio u ratu -
Srami se.
- bio u ratu -
Srami se.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
U Vukovaru, do zadnjeg dana. Još nešto?Yehudim wrote:Naravno da jesi " bila u ratu " jednako kao još neki tu.....sa 6-8 12 god.
- bio u ratu -
Srami se.
Guest- Guest
Yehudi jedeš govna, a možeš složit dobar sendvič za 10 kuna. Tvoj problem je što zaista previše gnojiš protiv Hrvata i Republike Hrvatske. Često si u totalnoj kontradikciji sa samim sobom, a očajnički želiš da svi prihvate i odobravaju ono što napišeš.
Ukoliko netko ima različito mišljenje pa te podere argumentacijom, ti kreneš sa luđačkim ispadima bijesa, sipaš gnjusne psovke i uvrede, dočim se na drugoj temi hvališ kako si ti puno pročitao i želiš da te netko doživljava kao intelektualca. Ej, halo... Kad te ekipa provali, tvoje rješenje je da neistomišljenike staviš na ignore te nastaviš dalje očajnički tražiti odobravanje svojih debilana. Vjerujem da slučajno umjesto tipke ignore postoji mogućnost likvidiranja neistomišljenika, bila bi to interaktivna aplikacija koju bi ti najčešće koristio. Potraži psihološku pomoć.
Ukoliko netko ima različito mišljenje pa te podere argumentacijom, ti kreneš sa luđačkim ispadima bijesa, sipaš gnjusne psovke i uvrede, dočim se na drugoj temi hvališ kako si ti puno pročitao i želiš da te netko doživljava kao intelektualca. Ej, halo... Kad te ekipa provali, tvoje rješenje je da neistomišljenike staviš na ignore te nastaviš dalje očajnički tražiti odobravanje svojih debilana. Vjerujem da slučajno umjesto tipke ignore postoji mogućnost likvidiranja neistomišljenika, bila bi to interaktivna aplikacija koju bi ti najčešće koristio. Potraži psihološku pomoć.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Samo duboko diši, tebi nemam što dokazivati, zna me desetak ljudi sa foruma i lagano možeš provjeriti da sve što sam pisao stoji. Pitaj vebera marca dijagrama, nor, kofeina.. tako da govnaru prestani jesti govna lopatom, za početak kreni sa običnom kašikom da ti ne bude prenaglo :)Yehudim wrote:Ti nisi hrvat već poturčeni srbin koji je uteka iz bosne u HR Posavinu
Podli, mali, jadni provokator.
De pokaži tu ćaćine slike iz HVO -a
Ili svoje ???????????
Nemaš !!!!!!
Moje slike su- prvi puta tu objavljene- a slika govori više od tisuću riječi
Tvoje višegodišnje provociranje radi jedne riječi postaje doista degutantno.
Za tebe nemam drugih riječi već samo one prijezira jer omalovažavaš, kod mene,
ono šta slaviš kod drugih.
Dakle u buduće ODJEB
NE OBRAĆAJ MI SE I NE KOMENTIRAJ ME
ne profiliraj me više nikada
Što se tiče HVOa , bio sam i tamo, evo recimo epikur zna, njemu sam pokazao i vojnu iskaznicu HVOa.
E sad ljigo srpska lažljiva što ti nikoga ne znaš je odraz tvoga straha da te se ne provali tko si i što si a pogotovo ne tvoju agendu pisanja na ovom forumu. Rekoh ti usavrši dobricu srbendo malo bolje i ne prosipaj svoje neznanje pred profesionalcima da te opet ne ulove u laži kao i do sada, kapiš?
Ajde što je govnar po sebi ali što kmeči ko deset srba skupa. Izaziva i kad dobije po pički onda se žali adminima i piše zurofu o ustašluku u RH i još se time hvali ovdje na forumu. Smeće da ne može biti veće.AssadNaPodmornici wrote:Brate sam si kriv. Svakog drugog hrvata nazivas usrasom, a pokušavaš prodati priču da si jevv samo zato jer za 30kn naručio sa eBay izraelsku zastavu i slikao se ispod 50kn ventilatora, onda pretvarajuci se u nešto što nisi napadas hrvate da su manje vrijedni od tebe itd. I onda se čudiš što ljudi vraćaju udarce
tre, reci da se zafrkavaš i da ovo boldano nije točno...tre wrote:Ajde što je govnar po sebi ali što kmeči ko deset srba skupa. Izaziva i kad dobije po pički onda se žali adminima i piše zurofu o ustašluku u RH i još se time hvali ovdje na forumu. Smeće da ne može biti veće.AssadNaPodmornici wrote:Brate sam si kriv. Svakog drugog hrvata nazivas usrasom, a pokušavaš prodati priču da si jevv samo zato jer za 30kn naručio sa eBay izraelsku zastavu i slikao se ispod 50kn ventilatora, onda pretvarajuci se u nešto što nisi napadas hrvate da su manje vrijedni od tebe itd. I onda se čudiš što ljudi vraćaju udarce
Guest- Guest
Ti si bio 4 godine ali u VRS, nema trika da si ti bio u HVu a pogotovo ne topnik. Ti ne znaš ni koju podjelu koristi top 130 mm, ne znaš razliku između topa i haubice, da znaš nikada se ne bi sjebao u pisanju a da o drugim taktičko tehničkim podatcima i ne govorimo.Yehudim wrote:Naravno da jesi " bila u ratu " jednako kao još neki tu.....sa 6-8 12 god.
- bio u ratu -
Srami se.
To je vrijednije nego cijeli judin ogavni hejterski život i ne bacaj to olako pred svinjeIskra wrote:U Vukovaru, do zadnjeg dana. Još nešto?Yehudim wrote:Naravno da jesi " bila u ratu " jednako kao još neki tu.....sa 6-8 12 god.
- bio u ratu -
Srami se.
Ne zajebavam se, pitaj ga i dobiti ćeš odgovor upravo takav. Na jednoj temi sam pitao kica što još to smeće radi na forumu ali nisam dobio odgovor.Iskra wrote:tre, reci da se zafrkavaš i da ovo boldano nije točno...tre wrote:Ajde što je govnar po sebi ali što kmeči ko deset srba skupa. Izaziva i kad dobije po pički onda se žali adminima i piše zurofu o ustašluku u RH i još se time hvali ovdje na forumu. Smeće da ne može biti veće.AssadNaPodmornici wrote:Brate sam si kriv. Svakog drugog hrvata nazivas usrasom, a pokušavaš prodati priču da si jevv samo zato jer za 30kn naručio sa eBay izraelsku zastavu i slikao se ispod 50kn ventilatora, onda pretvarajuci se u nešto što nisi napadas hrvate da su manje vrijedni od tebe itd. I onda se čudiš što ljudi vraćaju udarce
Samo sam primijetila da je među prvima kad treba pljunuti na sve hrvatsko ...tre wrote:Ne zajebavam se, pitaj ga i dobiti ćeš odgovor upravo takav. Na jednoj temi sam pitao kica što još to smeće radi na forumu ali nisam dobio odgovor.Iskra wrote:tre, reci da se zafrkavaš i da ovo boldano nije točno...tre wrote:Ajde što je govnar po sebi ali što kmeči ko deset srba skupa. Izaziva i kad dobije po pički onda se žali adminima i piše zurofu o ustašluku u RH i još se time hvali ovdje na forumu. Smeće da ne može biti veće.AssadNaPodmornici wrote:Brate sam si kriv. Svakog drugog hrvata nazivas usrasom, a pokušavaš prodati priču da si jevv samo zato jer za 30kn naručio sa eBay izraelsku zastavu i slikao se ispod 50kn ventilatora, onda pretvarajuci se u nešto što nisi napadas hrvate da su manje vrijedni od tebe itd. I onda se čudiš što ljudi vraćaju udarce
tre, hvala ti, danas je i tvoj dan.
Guest- Guest
kako duspara vidi demokraciju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Tnx kolegice draga, danas je kod mene posebno, oluja, dan Hrvatskih branitelja, snježna Gospa i sinu mom rođendan :cheers:Malo uhvatio vremena prije posljepodnevne gužveIskra wrote:Samo sam primijetila da je među prvima kad treba pljunuti na sve hrvatsko ...tre wrote:Ne zajebavam se, pitaj ga i dobiti ćeš odgovor upravo takav. Na jednoj temi sam pitao kica što još to smeće radi na forumu ali nisam dobio odgovor.Iskra wrote:tre, reci da se zafrkavaš i da ovo boldano nije točno...tre wrote:Ajde što je govnar po sebi ali što kmeči ko deset srba skupa. Izaziva i kad dobije po pički onda se žali adminima i piše zurofu o ustašluku u RH i još se time hvali ovdje na forumu. Smeće da ne može biti veće.AssadNaPodmornici wrote:Brate sam si kriv. Svakog drugog hrvata nazivas usrasom, a pokušavaš prodati priču da si jevv samo zato jer za 30kn naručio sa eBay izraelsku zastavu i slikao se ispod 50kn ventilatora, onda pretvarajuci se u nešto što nisi napadas hrvate da su manje vrijedni od tebe itd. I onda se čudiš što ljudi vraćaju udarce
tre wrote:Tnx kolegice draga, danas je kod mene posebno, oluja, dan Hrvatskih branitelja, snježna Gospa i sinu mom rođendan :cheers:Malo uhvatio vremena prije posljepodnevne gužveIskra wrote:Samo sam primijetila da je među prvima kad treba pljunuti na sve hrvatsko ...tre wrote:Ne zajebavam se, pitaj ga i dobiti ćeš odgovor upravo takav. Na jednoj temi sam pitao kica što još to smeće radi na forumu ali nisam dobio odgovor.Iskra wrote:tre, reci da se zafrkavaš i da ovo boldano nije točno...tre wrote:
Ajde što je govnar po sebi ali što kmeči ko deset srba skupa. Izaziva i kad dobije po pički onda se žali adminima i piše zurofu o ustašluku u RH i još se time hvali ovdje na forumu. Smeće da ne može biti veće.
dijagram-
2015-08-09
Moj rođendan bio jučer; sretan rođendan sinčini :-)tre wrote:Tnx kolegice draga, danas je kod mene posebno, oluja, dan Hrvatskih branitelja, snježna Gospa i sinu mom rođendan :cheers:Malo uhvatio vremena prije posljepodnevne gužveIskra wrote:Samo sam primijetila da je među prvima kad treba pljunuti na sve hrvatsko ...tre wrote:Ne zajebavam se, pitaj ga i dobiti ćeš odgovor upravo takav. Na jednoj temi sam pitao kica što još to smeće radi na forumu ali nisam dobio odgovor.Iskra wrote:tre, reci da se zafrkavaš i da ovo boldano nije točno...tre wrote:
Ajde što je govnar po sebi ali što kmeči ko deset srba skupa. Izaziva i kad dobije po pički onda se žali adminima i piše zurofu o ustašluku u RH i još se time hvali ovdje na forumu. Smeće da ne može biti veće.
Guest- Guest
Za vas dvojicu znam da ste bili u centru samog pakla, hvala dečki!dijagram wrote:tre wrote:Tnx kolegice draga, danas je kod mene posebno, oluja, dan Hrvatskih branitelja, snježna Gospa i sinu mom rođendan :cheers:Malo uhvatio vremena prije posljepodnevne gužveIskra wrote:Samo sam primijetila da je među prvima kad treba pljunuti na sve hrvatsko ...tre wrote:Ne zajebavam se, pitaj ga i dobiti ćeš odgovor upravo takav. Na jednoj temi sam pitao kica što još to smeće radi na forumu ali nisam dobio odgovor.Iskra wrote:
tre, reci da se zafrkavaš i da ovo boldano nije točno...
Guest- Guest
Hvala ali, radije bez piva, meni ovoIskra wrote:Za vas dvojicu znam da ste bili u centru samog pakla, hvala dečki!dijagram wrote:tre wrote:Tnx kolegice draga, danas je kod mene posebno, oluja, dan Hrvatskih branitelja, snježna Gospa i sinu mom rođendan :cheers:Malo uhvatio vremena prije posljepodnevne gužveIskra wrote:Samo sam primijetila da je među prvima kad treba pljunuti na sve hrvatsko ...tre wrote:
Ne zajebavam se, pitaj ga i dobiti ćeš odgovor upravo takav. Na jednoj temi sam pitao kica što još to smeće radi na forumu ali nisam dobio odgovor.
dijagram-
2015-08-09
De jebote kada ćeš naletiti?dijagram wrote:tre wrote:Tnx kolegice draga, danas je kod mene posebno, oluja, dan Hrvatskih branitelja, snježna Gospa i sinu mom rođendan :cheers:Malo uhvatio vremena prije posljepodnevne gužveIskra wrote:Samo sam primijetila da je među prvima kad treba pljunuti na sve hrvatsko ...tre wrote:Ne zajebavam se, pitaj ga i dobiti ćeš odgovor upravo takav. Na jednoj temi sam pitao kica što još to smeće radi na forumu ali nisam dobio odgovor.Iskra wrote:
tre, reci da se zafrkavaš i da ovo boldano nije točno...
Iskra wrote:Za vas dvojicu znam da ste bili u centru samog pakla, hvala dečki!dijagram wrote:tre wrote:Tnx kolegice draga, danas je kod mene posebno, oluja, dan Hrvatskih branitelja, snježna Gospa i sinu mom rođendan :cheers:Malo uhvatio vremena prije posljepodnevne gužveIskra wrote:Samo sam primijetila da je među prvima kad treba pljunuti na sve hrvatsko ...tre wrote:
Ne zajebavam se, pitaj ga i dobiti ćeš odgovor upravo takav. Na jednoj temi sam pitao kica što još to smeće radi na forumu ali nisam dobio odgovor.
ako pitas za VK onda 16, dan iza gospe sam tamotre wrote:De jebote kada ćeš naletiti?dijagram wrote:tre wrote:Tnx kolegice draga, danas je kod mene posebno, oluja, dan Hrvatskih branitelja, snježna Gospa i sinu mom rođendan :cheers:Malo uhvatio vremena prije posljepodnevne gužveIskra wrote:Samo sam primijetila da je među prvima kad treba pljunuti na sve hrvatsko ...tre wrote:
dijagram-
2015-08-09
dijagram nije, on je bio u zagrebu, u saloonu..dijagram wrote:Hvala ali, radije bez piva, meni ovoIskra wrote:Za vas dvojicu znam da ste bili u centru samog pakla, hvala dečki!dijagram wrote:tre wrote:Tnx kolegice draga, danas je kod mene posebno, oluja, dan Hrvatskih branitelja, snježna Gospa i sinu mom rođendan :cheers:Malo uhvatio vremena prije posljepodnevne gužveIskra wrote:
Samo sam primijetila da je među prvima kad treba pljunuti na sve hrvatsko ...
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Javi se svakako, zadnjih par puta smo se samo u prolazu vidjeli pa je vrijeme da malo i zasjednemodijagram wrote:ako pitas za VK onda 16, dan iza gospe sam tamotre wrote:De jebote kada ćeš naletiti?dijagram wrote:tre wrote:Tnx kolegice draga, danas je kod mene posebno, oluja, dan Hrvatskih branitelja, snježna Gospa i sinu mom rođendan :cheers:Malo uhvatio vremena prije posljepodnevne gužveIskra wrote:
Samo sam primijetila da je među prvima kad treba pljunuti na sve hrvatsko ...
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Izašla nova pjesma o Ravnoj Zemlji
» Ludilo se širi, knjiga o ravnoj Zemlji jučer je predstavljena u knjižnici
» Domagoj Pintarić gostovao u emisji i počeo pričat o ravnoj zemlji
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
» Ludilo se širi, knjiga o ravnoj Zemlji jučer je predstavljena u knjižnici
» Domagoj Pintarić gostovao u emisji i počeo pričat o ravnoj zemlji
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem