Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
Vidiš vraga, ne muči tebe ravna ploča/ Zemlja nego Ravna Gora :-)dzango wrote:Još da se nogometaši slikaju sa ovom dvojicom i zemlja je definitivno ravna, nema dalje.
Guest- Guest
Ne daj Bože da me muči Ravna Gora. Ravna Gora pobediti mora.Iskra wrote:Vidiš vraga, ne muči tebe ravna ploča/ Zemlja nego Ravna Gora :-)dzango wrote:Još da se nogometaši slikaju sa ovom dvojicom i zemlja je definitivno ravna, nema dalje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jel opet izmislja?! :))))dijagram wrote:120, ajme nepopravljiv jeYehudim wrote:Iskra wrote:Molim!?! Auuuu!tre wrote:sa haubicom 130 mmYehudim wrote:
Prekomjerno sam granatirao. Eto, sada znadeš di sam na klipu
120 mm naravno
Pusti krea, on jadan nije ni ima fotoaparat da slika ćaću u HVO-uniformi
( bio je mali ) I osta je mali
da nije 122 oca joj ocinjeg :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Evo Ravne Gore, evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana.
crvenkasti-
2014-04-17
Samo si još ti falio! Idem doma! :-)crvenkasti wrote:Evo Ravne Gore, evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana.
Guest- Guest
A baš.AssadNaPodmornici wrote:Što mu ovo treba u životu
Trinity-
2014-04-17
Iskra wrote:Samo si još ti falio! Idem doma! :-)crvenkasti wrote:Evo Ravne Gore, evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana.
Gledaj to s druge strane. Ili treće. Ili četvrte.
Koliko god ima strana, toliko ima grana, a još je više mladih partizana.
crvenkasti-
2014-04-17
I starihcrvenkasti wrote:Iskra wrote:Samo si još ti falio! Idem doma! :-)crvenkasti wrote:Evo Ravne Gore, evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana.
Gledaj to s druge strane. Ili treće. Ili četvrte.
Koliko god ima strana, toliko ima grana, a još je više mladih partizana.
Oni su najbolji borci
А gde je Marko?crvenkasti wrote:Evo Ravne Gore, evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
interesantna teorija da je zemja suplja i da su ulazi unutr na polovima,samo mi nije jasno gdje je sunce
imaju i sunce unutraThe Republic of Dream wrote:interesantna teorija da je zemja suplja i da su ulazi unutr na polovima,samo mi nije jasno gdje je sunce
shema iz startreka sa onom velikom kuglom koju su nasli pikard i kompanija
120 mm naravno
da,pogledao sam sve star trek serije,jel to ono sa onim insektoidima,reptilima i aquatoriumima? ili sam ja nesto pobrkao,odje nije Picard nego neki dugi lik,zaboravih mu ime.kako bi objesili sunce gore na strop? to ko neki malo veci lusterLeviathan2 wrote:imaju i sunce unutraThe Republic of Dream wrote:interesantna teorija da je zemja suplja i da su ulazi unutr na polovima,samo mi nije jasno gdje je sunce
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
naravno da izmišlja i samo se ukopava. U HV je bilo dvije vrste 122 mm haubice, M38 i 122 D30 no ovaj lažljivi magarac se samo ukopava dublje. 120 mm je minobacač i vidi se da nije nikada posla imao sa topništvom a zašto laže to valjda samo on znaNoor wrote:jel opet izmislja?! :))))dijagram wrote:120, ajme nepopravljiv jeYehudim wrote:Iskra wrote:Molim!?! Auuuu!tre wrote:
sa haubicom 130 mm
120 mm naravno
da nije 122 oca joj ocinjeg :)
ma, tipfeler...mislio je 140tre wrote:lol budaletino 120 mm haubica ne postoji. I onda ćeš meni pričati da si bio topnikYehudim wrote:Iskra wrote:Molim!?! Auuuu!tre wrote:sa haubicom 130 mmYehudim wrote:
Prekomjerno sam granatirao. Eto, sada znadeš di sam na klipu
120 mm naravno
ili mozda 110 :))
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:ma, tipfeler...mislio je 140tre wrote:lol budaletino 120 mm haubica ne postoji. I onda ćeš meni pričati da si bio topnikYehudim wrote:Iskra wrote:Molim!?! Auuuu!tre wrote:
sa haubicom 130 mm
120 mm naravno
Naravno da nema ni takvih, barem ne u naoružanju HV-a. :)
Najbliža kalibru 120 mm je stara ruska 122 mm kojih smo i mi imali priličan broj.
130 mm je naravno top, ali stvarno ne znam koji to topnik ilitiga artiljerac nije u stanju razlikovati top od haubice.
Guest- Guest
The Republic of Dream wrote:da,pogledao sam sve star trek serije,jel to ono sa onim insektoidima,reptilima i aquatoriumima? ili sam ja nesto pobrkao,odje nije Picard nego neki dugi lik,zaboravih mu ime.kako bi objesili sunce gore na strop? to ko neki malo veci lusterLeviathan2 wrote:imaju i sunce unutraThe Republic of Dream wrote:interesantna teorija da je zemja suplja i da su ulazi unutr na polovima,samo mi nije jasno gdje je sunce
Mislim da je to ova epizoda:
https://www.dailymotion.com/video/x56kpuu
Guest- Guest
on ne da ne razlikuje top od haubice nego i od minobacača, malo teži fejkSpeare Shaker wrote:Noor wrote:ma, tipfeler...mislio je 140tre wrote:lol budaletino 120 mm haubica ne postoji. I onda ćeš meni pričati da si bio topnikYehudim wrote:Iskra wrote:
Molim!?! Auuuu!
120 mm naravno
Naravno da nema ni takvih, barem ne u naoružanju HV-a. :)
Najbliža kalibru 120 mm je stara ruska 122 mm kojih smo i mi imali priličan broj.
130 mm je naravno top, ali stvarno ne znam koji to topnik ilitiga artiljerac nije u stanju razlikovati top od haubice.
hm,pokusavam se prisjetiti,ustvari gledam to stosi poslao,kao tnejdzer sam to obozavao,i jos uvjek...Speare Shaker wrote:The Republic of Dream wrote:da,pogledao sam sve star trek serije,jel to ono sa onim insektoidima,reptilima i aquatoriumima? ili sam ja nesto pobrkao,odje nije Picard nego neki dugi lik,zaboravih mu ime.kako bi objesili sunce gore na strop? to ko neki malo veci lusterLeviathan2 wrote:imaju i sunce unutraThe Republic of Dream wrote:interesantna teorija da je zemja suplja i da su ulazi unutr na polovima,samo mi nije jasno gdje je sunce
jel znas da je u toku snimanje nove epizode star treka
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
bravo decki !!debotoijusto wrote:ELVIS Duspara, stručnjak za sve što postoji u zemlji, na Zemlji i u svemiru zamolio je Marka Perkovića Thomspona za zajedničku fotografiju. Thompson ja pristao na fotku, a pozirali su s Elvisovom knjigom "Krug Božji" u kojoj autor Duspara želi uvjeriti čitatelje da je Zemlja ravna ploča.
Duspara je očito oduševljen činjenicom da ima fotku s Thompsonom, pa je uz fotku ubacio i zanimljiv opis.
"Blagoslovljen Bog Izraelov", napisao je Duspara, a blagoslivljati su nastavljali i njegovi obožavatelji u komentarima.
https://www.index.hr/magazin/clanak/thompson-pozirao-s-knjigom-o-ravnoj-zemlji/2015584.aspx
immortal-
2014-04-16
bravo, bas ta :)Speare Shaker wrote:The Republic of Dream wrote:da,pogledao sam sve star trek serije,jel to ono sa onim insektoidima,reptilima i aquatoriumima? ili sam ja nesto pobrkao,odje nije Picard nego neki dugi lik,zaboravih mu ime.kako bi objesili sunce gore na strop? to ko neki malo veci lusterLeviathan2 wrote:imaju i sunce unutraThe Republic of Dream wrote:interesantna teorija da je zemja suplja i da su ulazi unutr na polovima,samo mi nije jasno gdje je sunce
svaka cast,
» Ludilo se širi, knjiga o ravnoj Zemlji jučer je predstavljena u knjižnici
» Domagoj Pintarić gostovao u emisji i počeo pričat o ravnoj zemlji
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
» Ludilo se širi, knjiga o ravnoj Zemlji jučer je predstavljena u knjižnici
» Domagoj Pintarić gostovao u emisji i počeo pričat o ravnoj zemlji
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem