MoMA, kako to UDBA-ški zvuči ;D
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: MoMA, kako to UDBA-ški zvuči ;D
Sora wrote:
Kog boli patak za neku kultnu dječju emidiju iz juge
To je hrvatska emisija i hrvatsko kulturno naslijeđe, molit ću lijepo.
Guest- Guest
Bormes ja se ne sjecam da su u zg-u bile ovakve trafike vec limene kutike..zar ne kajo,marcelo?...ovakve trafike sam vidjao u bg,sarajevu dosta cesto..mozda u zg-u pokoja...kao pecenjara hot dog i slicno..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma ja mislim da jesu i 90 ih , mozda za tramvajske karte al ne mogu se sjetiti točno , u centru bas ne ali na okretištima su sigurno bile..vuksadinare wrote:Bormes ja se ne sjecam da su u zg-u bile ovakve trafike vec limene kutike..zar ne kajo,marcelo?...ovakve trafike sam vidjao u bg,sarajevu dosta cesto..mozda u zg-u pokoja...kao pecenjara hot dog i slicno..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da tocno...zetovi kiosci za prodavanje pokaza na okretistima...i portirnice nekih firmikaja wrote:Ma ja mislim da jesu i 90 ih , mozda za tramvajske karte al ne mogu se sjetiti točno , u centru bas ne ali na okretištima su sigurno bile..vuksadinare wrote:Bormes ja se ne sjecam da su u zg-u bile ovakve trafike vec limene kutike..zar ne kajo,marcelo?...ovakve trafike sam vidjao u bg,sarajevu dosta cesto..mozda u zg-u pokoja...kao pecenjara hot dog i slicno..
2015-09-08
...sjecam se zetovog kioska na okretistu u dubravi i na kvatricu kod name na cosku...debele babe valjda pred mirovinu prodavale karte...
2015-09-08
Moja mu unučad obožavala nos. Pritisneš mu ga, a ono, vidi čuda - Trubi!Speare Shaker wrote:Naravno da nije Medo kada je Mendo. Vidiš ti kako ova dječurlija to ne zna.Oh_Femder wrote:Slavica je, ali nije Medo.Hektorović wrote:Pa zar nije medo i slavica?Oh_Femder wrote:Kakav jebeni medo?Hektorović wrote:
Odaješ godine :D
Još ćeš stavit medu i slavicu :D
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ovo razmišljanje je za pozdravitiSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Kog boli patak za neku kultnu dječju emidiju iz juge
To je hrvatska emisija i hrvatsko kulturno naslijeđe, molit ću lijepo.
Molit cu lijepo tako isto tretirajte i hrvatske partizane
U okviru NOVJ
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Za Hrvate, srpski jezik je "veseo" i "rustikalan": A kako nama zvuči hrvatski?
» KAKO JE UBIJALA UDBA: Jugoslovenska INDUSTRIJA SMRTI za dva meseca likvidirala 59.000 ljudi!
» VIDEO Kako je hrvatska UDBA, današnji tajkuni, stekla prve milijune
» Zoki:'Ne zvuci dobro.Pa taj je bio u SDP-u'
» Kravice zvuči preslatko, zar ne?
» KAKO JE UBIJALA UDBA: Jugoslovenska INDUSTRIJA SMRTI za dva meseca likvidirala 59.000 ljudi!
» VIDEO Kako je hrvatska UDBA, današnji tajkuni, stekla prve milijune
» Zoki:'Ne zvuci dobro.Pa taj je bio u SDP-u'
» Kravice zvuči preslatko, zar ne?
Page 6 of 6