Denkverbot
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
metilda wrote:speare ne želi ćaskati sa mnom
Ma nije to nego nemam vremena. :)
Guest- Guest
kic wrote:
heretik je bio dobar forumaš s glazbe, nije se stidio ničeg što bi slušao-
ni ja se ne stidim ničega što slušam..
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:metilda wrote:speare ne želi ćaskati sa mnom
Ma nije to nego nemam vremena. :)
na žalost nemam ni ja vremena... kod mene uvijek neka gužva... :)
Guest- Guest
mreža javne odvodnjeaben wrote:kakova mreža?Noor wrote:tebi je konfiguracija terena pola posla obavila, ne zanašaj seaben wrote:ako sun čaki preskoči, slobodno mi linkajte.
u devetomu misecu 2017 na zadar je palo živo čudo dažja, celi grod je potopilo, supernovu je uništilo, kuće, podrume, stravična elementarna nepogoda.
a moja kuća i moj dizajn odvodnje, moj prvi i zanji, ni popušti njanci kap- a kuća je u podnožju brda, dopolak ukopona s jedne bande.
eto kolika razina stručnosti je potribna
pa i nakon tvoje kuće se obala spušta prema moru, a tako i mreža, jel tako? znači, od oborinskih voda nisi ugrožen, a fekalnih također, jer nisi očito niži od javne kanalizacije
da jesi, i ti bi se slično proveo
kongiguracija je užas. ali sun predimenziro odvode, vizionarski; dvo smjera po 12o mm, jedun iz krova, drugi iz dvora.
a, zahod se ni dizo, dobro sun učini crnu jamu, našo žilu koja dobro pije
konfiguracija užas? šta to znači?
predimenzionirao odvode? kako znaš?
kolika se krovna površina slijeva u tih 120 mm?
a šta ti sve skuplja ova druga 120 mm, iz dvora?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ne, ti jesi fašist,metilda wrote:Noor wrote:garaza spada ionako u stambenu namjenu, pa kad se tu prostoriju zeli pretvoriti u sobu, ne treba nikakva prenamjena prostora.
pod prenamjenom se podrazumijeva promjena u poljoprivrednu ili poslovnu namjenu ...ili u stambenu iz ove dvije
ova garaža je prislonjena uz kuću i mislim da nije ni prijavljena kao garaža niti se ikad koristila kao garaža već kao spremište za kojekakve poljoprivredne alate.. mislili smo je preurediti kao ljetnu kuhinju ali nikad naći vremena.. aben bi me htio svrstati u antidomoljube i fašiste pod svaku cijenu :_|:
a jo ti želin da odjebeš fašiste, i da učiniš apartmanić za starost bez njihove dozvole
2014-04-16
ti samo tipkoš da tipkoš,Noor wrote:nema na cemu :)metilda wrote:Noor wrote:jedino ako ces otvarati nove otvore (prozori, vrata) na vanjskim nosivim zidovima, trebas glavni projekt, ali dozvolu i dalje NE.
za zamjenu vanjske stolarije u istim dimenzijama ne treba ni glavni projekt.
ne, svi otvori već postoje. :)) hvala ti na informacijama :))
e, sad ce aben pozvizditi sto ce domoljupka radit bez dozvole :)))
pa cilj je da rodi bez dozvole
2014-04-16
ma je, ka ciganikic wrote:
najbolje bit nomad abene
:P
2014-04-16
kic wrote:
heretik je bio dobar forumaš s glazbe, nije se stidio ničeg što bi slušao-
ćelavi debater srboljevičar iz rike?
uf, koliko puti sun mu se krvi napi...
2014-04-16
nemomo mi toNoor wrote:mreža javne odvodnjeaben wrote:kakova mreža?Noor wrote:tebi je konfiguracija terena pola posla obavila, ne zanašaj se :D:aben wrote:ako sun čaki preskoči, slobodno mi linkajte.
u devetomu misecu 2017 na zadar je palo živo čudo dažja, celi grod je potopilo, supernovu je uništilo, kuće, podrume, stravična elementarna nepogoda.
a moja kuća i moj dizajn odvodnje, moj prvi i zanji, ni popušti njanci kap- a kuća je u podnožju brda, dopolak ukopona s jedne bande.
eto kolika razina stručnosti je potribna
pa i nakon tvoje kuće se obala spušta prema moru, a tako i mreža, jel tako? znači, od oborinskih voda nisi ugrožen, a fekalnih također, jer nisi očito niži od javne kanalizacije
da jesi, i ti bi se slično proveo
kongiguracija je užas. ali sun predimenziro odvode, vizionarski; dvo smjera po 12o mm, jedun iz krova, drugi iz dvora.
a, zahod se ni dizo, dobro sun učini crnu jamu, našo žilu koja dobro pije
konfiguracija užas? šta to znači?
predimenzionirao odvode? kako znaš?
kolika se krovna površina slijeva u tih 120 mm?
a šta ti sve skuplja ova druga 120 mm, iz dvora?
iza mene je brdo, i unda je moj vrto metar niži, i unda mi je kuća ukopona još metar, neizolironi zidi od 70 cm na škrili.
znun da sun predimenziro jer je u devetin misecu prošle godine bog sastavi nebo i zemlju, a moje cijevi su sve popile.
40 m^ krova jedna cijev, a 350 m^ vrtla ( ča zemlja ne popije) se slivo u dvor od 30 m^ druga.
ka sun vidi da pije, unda sun dopušti susidu da se spoji na moju gurlu, još jedno 20 kvadrati
2014-04-16
čardak skrivo svoje zmijske noge, ali evo županja u urbanističkon planu u članku 5 kaže
Postojeće garaže na građevinskim česticama unutar područja stambene namjene ne mogu se prenamijeniti u stambeni, poslovni ili prostor drugih namjena (trgovački, uslužni i sl.).
Postojeće garaže na građevinskim česticama unutar područja stambene namjene ne mogu se prenamijeniti u stambeni, poslovni ili prostor drugih namjena (trgovački, uslužni i sl.).
2014-04-16
dalje, čovik želi živiti u stanu ki je evidentirun ko poslovni prostor;
Činjenica da je stan upisan kao poslovni prostor, znači da se u njemu može i stanovati a u njemu se može obavljati i određena poslovna djelatnost. Vezano za postupak prenamjene, potrebna Vam je potvrda županijskog ureda, odnosno, ukoliko je stan u Zagrebu, potvrda ureda Grada Zagreba nadležnog za izdavanje građevinskih dozvola, kojom se potvrđuje da je temeljem prostornog plana moguće izvršiti prenamjenu objekta u stambeni prostor. Potom je potrebno angažirati ovlaštenog geodetu koji će izraditi geodetski elaborat te na temelju prijavnog lista evidentirati način uporabe nekretnine u katastarskom operatu. Katastar po službenoj dužnosti šalje prijavni list u zemljišne knjige u kojima se potom evidentira ta promjena. Troškove će Vam najbolje procijenit stručna osoba – ovlašteni geodet.
ako budeš domoljub, metilda, oderat će te čardak ko zeca
Činjenica da je stan upisan kao poslovni prostor, znači da se u njemu može i stanovati a u njemu se može obavljati i određena poslovna djelatnost. Vezano za postupak prenamjene, potrebna Vam je potvrda županijskog ureda, odnosno, ukoliko je stan u Zagrebu, potvrda ureda Grada Zagreba nadležnog za izdavanje građevinskih dozvola, kojom se potvrđuje da je temeljem prostornog plana moguće izvršiti prenamjenu objekta u stambeni prostor. Potom je potrebno angažirati ovlaštenog geodetu koji će izraditi geodetski elaborat te na temelju prijavnog lista evidentirati način uporabe nekretnine u katastarskom operatu. Katastar po službenoj dužnosti šalje prijavni list u zemljišne knjige u kojima se potom evidentira ta promjena. Troškove će Vam najbolje procijenit stručna osoba – ovlašteni geodet.
ako budeš domoljub, metilda, oderat će te čardak ko zeca
2014-04-16
naravno, ali tebi je gušt samo kad ti to uspiješ :)aben wrote:ti samo tipkoš da tipkoš,Noor wrote:nema na cemu :)metilda wrote:Noor wrote:jedino ako ces otvarati nove otvore (prozori, vrata) na vanjskim nosivim zidovima, trebas glavni projekt, ali dozvolu i dalje NE.
2017-10-06
https://www.zagreb.hr/dozvola-za-promjenu-namjene-i-uporabu-gradjevine/60740
Promjena namjene postojeće građevine, odnosno njezine samostalne uporabne cjeline, u čiju svrhu nije potrebno izvođenje građevinskih radova za koje je potreban akt na temelju kojega se može pristupiti građenju odobrava se dozvolom za promjenu namjene i uporabu građevine.
dakle, bez da zamišoš i sić betona, samo preminiš nočin korišćenja prostora, za to čardak zahtjevo da ishodiš dozvolu:)
čardak= četnici
Promjena namjene postojeće građevine, odnosno njezine samostalne uporabne cjeline, u čiju svrhu nije potrebno izvođenje građevinskih radova za koje je potreban akt na temelju kojega se može pristupiti građenju odobrava se dozvolom za promjenu namjene i uporabu građevine.
dakle, bez da zamišoš i sić betona, samo preminiš nočin korišćenja prostora, za to čardak zahtjevo da ishodiš dozvolu:)
čardak= četnici
2014-04-16
sa izmišljoš bezveze?Noor wrote:naravno, ali tebi je gušt samo kad ti to uspiješ :)aben wrote:ti samo tipkoš da tipkoš,Noor wrote:nema na cemu :)metilda wrote:Noor wrote:jedino ako ces otvarati nove otvore (prozori, vrata) na vanjskim nosivim zidovima, trebas glavni projekt, ali dozvolu i dalje NE.
2014-04-16
to vrijedi onda za županju, urbanisticki planovi su planovi lokalnih uprava, kao i prostorni ili detaljni planovi uređenja i takve stvari se reguliraju takvom prostorno planskom dokumentacijomaben wrote:čardak skrivo svoje zmijske noge, ali evo županja u urbanističkon planu u članku 5 kaže
zakoni i pravilnici vrijede za sve uprave, i svoje planove moraju donijeti sukladno njima
2017-10-06
a nije tako?aben wrote:sa izmišljoš bezveze?Noor wrote:naravno, ali tebi je gušt samo kad ti to uspiješ :)aben wrote:ti samo tipkoš da tipkoš,Noor wrote:nema na cemu :)metilda wrote:
sorry onda :)
2017-10-06
a ne! evo čitaj....aben wrote:https://www.zagreb.hr/dozvola-za-promjenu-namjene-i-uporabu-gradjevine/60740
čardak= četnici
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2017_11_112_2625.html
2017-10-06
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50