Denkverbot
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Denkverbot
Abene, sprdnja se odnosila na šepanje, padanje i tako jer kao što sam gore napisala, navodno je Joe bio invalid.
(nešto mi šteka mob. Pa mi je teže quotati.)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
nikad ču da je invalid...ali svejedno, pa to je impersonation, a ne mockingmativka wrote:Abene, sprdnja se odnosila na šepanje, padanje i tako jer kao što sam gore napisala, navodno je Joe bio invalid.
2014-04-16
aben wrote:to ni acdcSpeare Shaker wrote:Noor wrote:i seronjica...aben wrote:https://www.youtube.com/watch?v=NR-H2uFCQls&app=desktopFibica wrote:Reallno, thompson uvijek zvuci kao da deset dana na wc nije bio ili da ima zapletaj crijeva nakon trudnoce...
evo još jedun seronja
https://youtu.be/guKoNCQFAFk
AC/DC su po stilu ipak bliži Marku.
AC/DC: Hells Bells
Naravno da jeste, druga je priča što nije riječ o izvornoj postavi sa Bonom Scottom kao pjevačem.
Guest- Guest
nah...Speare Shaker wrote:aben wrote:to ni acdcSpeare Shaker wrote:Noor wrote:i seronjica... :roll:aben wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=NR-H2uFCQls&app=desktop
evo još jedun seronja
https://youtu.be/guKoNCQFAFk
AC/DC su po stilu ipak bliži Marku.
AC/DC: Hells Bells
Naravno da jeste, druga je priča što nije riječ o izvornoj postavi sa Bonom Scottom kao pjevačem.
2014-04-16
kakav crni invalid?mativka wrote:Navodno je Joe bio invalid. Hmmm, a Janis?
samo zato što mu je ekspresija bila prožeta tjelesnim grčevima?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A jel bio crn ili smeđ?:)Noor wrote:kakav crni invalid?mativka wrote:Navodno je Joe bio invalid. Hmmm, a Janis?
Ma, postoje svakojake priče. Od toga da je bolovao od MS, pa da je posljedica prevelike količine droge do toga da je zamišljao da svira gitaru.
Jel ekspresija zbog tjelesnih grčeva ili su grčevi zbog ekspresije? :)
2018-08-07
pitanje je besmisleno, pa ti spazmi su očita ekspresijamativka wrote:A jel bio crn ili smeđ?:)Noor wrote:kakav crni invalid?mativka wrote:Navodno je Joe bio invalid. Hmmm, a Janis?
Ma, postoje svakojake priče. Od toga da je bolovao od MS, pa da je posljedica prevelike količine droge do toga da je zamišljao da svira gitaru.
rekla bih samo kod izvođenja pjesama, inače ih nisam primjetila
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Fibica wrote:Zasto me ignorirate :(
nemaju vremena za ostale... evo, ja te pozdravljam i želim ti dobro jutro
Guest- Guest
mativka wrote:Koljena me opet ubijaju....
0.3 decilitra maslinovog ulja svaki dan. Ako je moguće natašte, ali to ipak nije obavezno. Poboljšanje stanja koljena i gležnjeva se osjeti nakon dva tjedna do mjesec dana.
Guest- Guest
Napisala sam navodno, a sad ti znaj.Noor wrote:pitanje je besmisleno, pa ti spazmi su očita ekspresijamativka wrote:A jel bio crn ili smeđ?:)Noor wrote:kakav crni invalid?mativka wrote:Navodno je Joe bio invalid. Hmmm, a Janis?
rekla bih samo kod izvođenja pjesama, inače ih nisam primjetila
Al iz aviona se vidi da je bio pod utjecajem različitih opijata...
2018-08-07
Mislila sam otići opet kod liječnika jer nespavanje me ubi. Netko mi je rekao i da je dobro otopiti želatinu u dl vode, ostaviti u hladnjaku do jutra i to natašte popiti svako jutro. Tablete mi uglavnom ne pomognu. Za maslinovo prvi puta čujem.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Koljena me opet ubijaju....
0.3 decilitra maslinovog ulja svaki dan. Ako je moguće natašte, ali to ipak nije obavezno. Poboljšanje stanja koljena i gležnjeva se osjeti nakon dva tjedna do mjesec dana.
Prije su me samo koljena boljela, a sada i gležnjevi. Rekli oni, to je psiha. Ma, kakva psiha, pa ne bi se bol širila, ili?
2018-08-07
bolje 0.4 dl shellovog uljamativka wrote:Mislila sam otići opet kod liječnika jer nespavanje me ubi. Netko mi je rekao i da je dobro otopiti želatinu u dl vode, ostaviti u hladnjaku do jutra i to natašte popiti svako jutro. Tablete mi uglavnom ne pomognu. Za maslinovo prvi puta čujem.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Koljena me opet ubijaju....
Prije su me samo koljena boljela, a sada i gležnjevi. Rekli oni, to je psiha. Ma, kakva psiha, pa ne bi se bol širila, ili?
2014-04-16
mativka wrote:Mislila sam otići opet kod liječnika jer nespavanje me ubi. Netko mi je rekao i da je dobro otopiti želatinu u dl vode, ostaviti u hladnjaku do jutra i to natašte popiti svako jutro. Tablete mi uglavnom ne pomognu. Za maslinovo prvi puta čujem.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Koljena me opet ubijaju....
Ma kakva psiha!
Tako je i Freud nešto slično objašnjavao onoj svojoj pacijentici za koju je na kraju ispalo da je neki kirurg koji joj je operirao nos zaboravio unutra nekih pola metra gaze pa se to zagnojilo i izazivalo joj nesnosne bolove. Problem je naravno riješen intervencijom uklanjanja gaze i čišćenjem šupljine.
Što se tiče maslinovog ulja, dokazano djeluje na mom primjeru. Do tada sam imao problema sa oticanjem koljena i gležnjeva i bolovima pri i nakon trčanja, a od tada sam se praktički preporodio. Ne garantiram da će djelovati jednako i na tebe, ali ne košta te puno da probaš.
To ti nije više od litre ulja mjesečno, a nakon mjesec dana bi se pozitivni rezultati svakako morali pokazati. Inače ulje ima i druge pozitivne efekte, naročito ako se konzumira natašte.
Last edited by Speare Shaker on 12/8/2018, 09:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
tri deca ulja ne gusto puno?
litre nemo ispd 80 kn, to je 25 kun dnevno
2014-04-16
aben wrote:tri deca ulja ne gusto puno?
0.3 deci svaki dan. Čašica za rakiju. Ulja u Lidlu ima za ne više od 45 kuna po litri, podnošljivo je i pozitivno djeluje. E sad, tko hoće solidno i ukusnije domaće ulje, morat će i dodatno platiti.
Last edited by Speare Shaker on 12/8/2018, 09:19; edited 2 times in total
Guest- Guest
Probati ću, s maslinovim se ne može pogriješiti. Mene bol počne mučiti dok mirujem, u trenutku kada tonem u san. E, tada krene lagano pa sve više i više sve dok me ne natjera na ustajanje. Neko jutro u pola 6 zaspala, a prosjek je oko 3 u noći. Nenaspavana sam.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Mislila sam otići opet kod liječnika jer nespavanje me ubi. Netko mi je rekao i da je dobro otopiti želatinu u dl vode, ostaviti u hladnjaku do jutra i to natašte popiti svako jutro. Tablete mi uglavnom ne pomognu. Za maslinovo prvi puta čujem.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Koljena me opet ubijaju....
Ma kakva psiha!
Tako je i Freud nešto slično objašnjavao onoj svojoj pacijentici za koju je na kraju ispalo da je neki kirurg koji joj je operirao nos zaboravio unutra nekih pola metra gaze pa se to zagnojilo i izazivalo joj nesnosne bolove. Problem je naravno riješen intervencijom uklanjanja gaze i čišćenjem šupljine.
Što se tiče maslinovog ulja, dokazano djeluje na mom primjeru. Do tada sam imao problema sa oticanjem koljena i gležnjeva i bolovima pri i nakon trčanja, a od tada sam se praktički preporodio. Ne garantiram da će djelovati jednako i na tebe, ali ne košta te puno da probaš.
Kažu:psihosomatska bol...
(morati ću Abena žicati za maslinovo:))
2018-08-07
Jel to ono za motore?:)aben wrote:bolje 0.4 dl shellovog uljamativka wrote:Mislila sam otići opet kod liječnika jer nespavanje me ubi. Netko mi je rekao i da je dobro otopiti želatinu u dl vode, ostaviti u hladnjaku do jutra i to natašte popiti svako jutro. Tablete mi uglavnom ne pomognu. Za maslinovo prvi puta čujem.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Koljena me opet ubijaju....
2018-08-07
Predlagala sam davno ja tebi neku trampu. Imam ideju ja tebi slanine ti meni ulja :)aben wrote:tri deca ulja ne gusto puno?
2018-08-07
I ja sam prvo pomislila na 3 dl. Mislila si, pa tko će toliko popiti na tašte, al ako je čašica od rakije,-to bez problema :)Speare Shaker wrote:aben wrote:tri deca ulja ne gusto puno?
0.3 deci svaki dan. Čašica za rakiju. Ulja u Lidlu ima za ne više od 45 kuna po litri, podnošljivo je i pozitivno djeluje. E sad, tko hoće solidno i ukusnije domaće ulje, morat će i dodatno platiti.
2018-08-07
nemun više maslin, mislin plodova, ne rodjaju više...mativka wrote:Predlagala sam davno ja tebi neku trampu. Imam ideju ja tebi slanine ti meni ulja :)aben wrote:tri deca ulja ne gusto puno?
2014-04-16
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50