Denkverbot
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Denkverbot
Sinoć sam baš bila neraspložena i nije mi se dalo o ničemu razmišljati. Naime, nakon onakvog burnog dana,...pridvečer, došla mi je mama i rekla kako je bila na slikanju štitnjače i punkciji. Navodno nešto nije u redu. Još neki dan me pita čovjek za mamu da kako je, čuo je da je jako bolesna. Ja si mislim, ma on je nešto pobrkao....
Strašno me to sinoć pogodilo...
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
ma malo morgenaben wrote:ma kakvi, ista stvorNoor wrote:30-40aben wrote:misliš prije 15 000 godin?Noor wrote:nekad ni bila takva pržiona, moglo se na suncu bitaben wrote:
naravski,
ali u dalmaciji ljudi ne moru siditi ispod toga, to je ko da si na gradelami
ovo sada je ko krematorij
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
je znoš koliko je veća ili manja srednja temperatura 78 u odnosu na danas?Noor wrote:ma malo morgenaben wrote:ma kakvi, ista stvorNoor wrote:30-40aben wrote:misliš prije 15 000 godin?Noor wrote:
nekad ni bila takva pržiona, moglo se na suncu bit
ovo sada je ko krematorij
2014-04-16
ne znam podatak, ali znam da nas kao djecu sunce na koži nije boljelo koliko je peklo i da smo na njemu izdržavali bez problema po cijele dane, tijekom školskih praznika...aben wrote:je znoš koliko je veća ili manja srednja temperatura 78 u odnosu na danas?Noor wrote:ma malo morgenaben wrote:ma kakvi, ista stvorNoor wrote:30-40aben wrote:
misliš prije 15 000 godin?
danas je nešto drugo...ne da se izdržati, jednostavno se moraš skloniti s njega
kolika je razlika?
2017-10-06
a ča, govoriš ko da si je već zakopala. pomalo, nalaz po nalaz.mativka wrote:Sinoć sam baš bila neraspložena i nije mi se dalo o ničemu razmišljati. Naime, nakon onakvog burnog dana,...pridvečer, došla mi je mama i rekla kako je bila na slikanju štitnjače i punkciji. Navodno nešto nije u redu. Još neki dan me pita čovjek za mamu da kako je, čuo je da je jako bolesna. Ja si mislim, ma on je nešto pobrkao....
2014-04-16
kako sam rekla..svega ih je par prije 90-ihkic wrote:
http://klima.hr/razno.php?id=priopcenja¶m=apsolutno_najvisa
2017-10-06
Ma sva je čudna u zadnje vrijeme. Kao da nešto skriva. Pokušala sam sinoć izignorirati misli ali su me jutros duplo obuzele.aben wrote:a ča, govoriš ko da si je već zakopala. pomalo, nalaz po nalaz.mativka wrote:Sinoć sam baš bila neraspložena i nije mi se dalo o ničemu razmišljati. Naime, nakon onakvog burnog dana,...pridvečer, došla mi je mama i rekla kako je bila na slikanju štitnjače i punkciji. Navodno nešto nije u redu. Još neki dan me pita čovjek za mamu da kako je, čuo je da je jako bolesna. Ja si mislim, ma on je nešto pobrkao....
Neću paničariti, a možda je samo željna pažnje....Još se nisam ni od oca oporavila. Kada kažu da vrijeme liječi,-lažu. S vremenom je praznina sve dublja i dublja...
bila si dite. sa si pred menopauzu, imoš valunge i zimi, a kamoli ne u letu. je, bili smo po celi dun vunka, i unda bi nas matere mazale jogurton uvečer. jo nika nis imo kožu na škini. a o osjećaju vrućine da ne govorin, neizolirane kuće, bez klime, mole ledenice, vječne redukcije vode...Noor wrote:ne znam podatak, ali znam da nas kao djecu sunce na koži nije boljelo koliko je peklo i da smo na njemu izdržavali bez problema po cijele dane, tijekom školskih praznika...aben wrote:je znoš koliko je veća ili manja srednja temperatura 78 u odnosu na danas?Noor wrote:ma malo morgenaben wrote:ma kakvi, ista stvorNoor wrote:
30-40
kolika je razlika?
2014-04-16
to su maksimumi,Noor wrote:kako sam rekla..svega ih je par prije 90-ihkic wrote:
temp je možda stupanj viša danas nego 61
2014-04-16
razmišljala sam i na taj način, moguće....no svejedno nekako jače, bolnije pečeaben wrote:bila si dite. sa si pred menopauzu, imoš valunge i zimi, a kamoli ne u letu. je, bili smo po celi dun vunka, i unda bi nas matere mazale jogurton uvečer. jo nika nis imo kožu na škini. a o osjećaju vrućine da ne govorin, neizolirane kuće, bez klime, mole ledenice, vječne redukcije vode...Noor wrote:ne znam podatak, ali znam da nas kao djecu sunce na koži nije boljelo koliko je peklo i da smo na njemu izdržavali bez problema po cijele dane, tijekom školskih praznika...aben wrote:je znoš koliko je veća ili manja srednja temperatura 78 u odnosu na danas?Noor wrote:ma malo morgenaben wrote:
ma kakvi, ista stvor
kolika je razlika?
znali smo izgoriti, no to baš ako smo pretjerali, jer istina, nitko nas nije u kuću mogao dobiti :)
i btw, nisam u menopauzi, nemam valunge ni ljeti ni zimi...i još uvijek nemam nikakvih naznaka :)
vjerujem da je ista stvar i s prosjekomaben wrote:to su maksimumi,Noor wrote:kako sam rekla..svega ih je par prije 90-ihkic wrote:
2017-10-06
raspoloženje je cesta koja gre preko štitnjače.mativka wrote:Ma sva je čudna u zadnje vrijeme. Kao da nešto skriva. Pokušala sam sinoć izignorirati misli ali su me jutros duplo obuzele.aben wrote:a ča, govoriš ko da si je već zakopala. pomalo, nalaz po nalaz.mativka wrote:Sinoć sam baš bila neraspložena i nije mi se dalo o ničemu razmišljati. Naime, nakon onakvog burnog dana,...pridvečer, došla mi je mama i rekla kako je bila na slikanju štitnjače i punkciji. Navodno nešto nije u redu. Još neki dan me pita čovjek za mamu da kako je, čuo je da je jako bolesna. Ja si mislim, ma on je nešto pobrkao....
Neću paničariti, a možda je samo željna pažnje....Još se nisam ni od oca oporavila. Kada kažu da vrijeme liječi,-lažu. S vremenom je praznina sve dublja i dublja...
gubitak po redovnoj liniji ni gubitak, praznina i tako to. everybody dies. ne govorin da ni teško, pogotovo na početku, ali to ni nišće ča molo dite ne more nadonjestiti. its life.
2014-04-16
Noor wrote:vjerujem da je ista stvar i s prosjekomaben wrote:to su maksimumi,Noor wrote:kako sam rekla..svega ih je par prije 90-ihkic wrote:
so, what youre sayin is... global warming?
2014-04-16
Ja sam ti bila na punkciji stitnjace.mativka wrote:Sinoć sam baš bila neraspložena i nije mi se dalo o ničemu razmišljati. Naime, nakon onakvog burnog dana,...pridvečer, došla mi je mama i rekla kako je bila na slikanju štitnjače i punkciji. Navodno nešto nije u redu. Još neki dan me pita čovjek za mamu da kako je, čuo je da je jako bolesna. Ja si mislim, ma on je nešto pobrkao....
U principu ok postupak, jako sam se bojala...
Nadam se da ce ti mama biti dobro.
Ja imam hipotireozu, otecen vrat i svako jutro pijem hormone...
Guest- Guest
just...to hotaben wrote:Noor wrote:vjerujem da je ista stvar i s prosjekomaben wrote:to su maksimumi,Noor wrote:kako sam rekla..svega ih je par prije 90-ihkic wrote:
2017-10-06
jo se sićun da smo prije imali proljeće, unda bi došlo leto i sve bi gorilo dvo miseca. sa znun da je svako malo oblačno ili daži. i ni mi se koža ogulila godinami.Noor wrote:just...to hotaben wrote:Noor wrote:vjerujem da je ista stvar i s prosjekomaben wrote:to su maksimumi,Noor wrote:
kako sam rekla..svega ih je par prije 90-ih
2014-04-16
imali smo sva 4 godišnja doba, istinaaben wrote:jo se sićun da smo prije imali proljeće, unda bi došlo leto i sve bi gorilo dvo miseca. sa znun da je svako malo oblačno ili daži. i ni mi se koža ogulila godinami.Noor wrote:just...to hotaben wrote:Noor wrote:vjerujem da je ista stvar i s prosjekomaben wrote:
to su maksimumi,
a ovo ljeto je baš čudno...lipanj i srpanj kišovit ko nikad, nakon SP u Rusiji došlo je pravo ljeto
kažu da su zbog SP haarpom utjecali na klimu
vjeruješ li ti to?
2017-10-06
nope
2014-04-16
Prateći sve podatke i uspoređujući ih, dolazimo do zanimljivog podatka o temperaturama u posljednjih 30 godina. Prosječna temperatura za tri ljetna mjeseca pokazuje da su ljeta sve toplija, jer je od 1981. do 1985. godine prosječna temperatura tih mjeseci iznosila 23,2oC, od 1996. do 2010., ona je iznosila 23,9
2014-04-16
čemu služu ovi uskličnici, kicinjo?
2014-04-16
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50