Denkverbot
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
2017-10-06
Re: Denkverbot
pa on nije iz istreFibica wrote:Cekat cemo svevisnjeg abenda... ja ne znam :D
2017-10-06
pisao je da je s ugljana, mislim...nisam sigurnaFibica wrote:Pa sta nije iz pazina?
Otkrij mi od kuda je...
ne pratim njegove sve upise
Last edited by Noor on Fri 10 Aug - 11:17; edited 1 time in total
2017-10-06
violina sigurno, violončelo not so sure...mativka wrote:U ovoj verziji nisam ga čula.aben wrote:evo ti live, bez puhačkih instrumenatamativka wrote:Kako ne čuješ?!aben wrote:jo uopće ne čujen violinu i violinčelo vode:)mativka wrote:
Sviđa mi se violina i violončelo :)
Trube su viška...mislim, pa sve su izmiješali?!
Oš da ja tebi skuham takav ručak, pa kažem: ovo ti je umjetnost? :)
ugl, ova pisma je primjer otvorenog takta.
a mix...ne zun zoč misliš da jedno te isto pravilo more imati jednok rezultot na rozličitin poljima.
Jel se meni pričinjava?
Majko sveta, idem opet poslušati pa ti reći gdje sam ga čula...
https://youtu.be/UHn6xfGjD1w
Ajd poslušaj prvu verziju i tamo od 1:36-2:00 i reci mi koje sve instrumente čuješ. Jer mi se učinilo na kratko kao violončelo, a možda je bila gitara...poslušaj pa mi navedi instrumente.
gitara, klavijature- razni zvukovi, rekorder, vibrafon, truba
2014-04-16
Noor wrote:violator wrote:
Ooo, da, svjesna sam da biblijski opisi (i ne samo oni) sadrze moguca vidjenja drugih humanoidnih bica. Nije li se prorok Ezekiel i provozao u letjelici? :-) Ili je to bio netko drugi? Ne sjecam se najbolje.
U Mahabharati imamo opise "Bozanskih kocija" tzv. vimana, npr. :-)
da....i puno prije :)
E sad ti meni pojasni sto to gledam? :-D
Znam da je na slicnoj bio prikaz neke letjelice, ali ovdje mi se cini kao da zalijevaju nekog aliena.
Usput, vidim dva usklicnika. Pod jednim se krije opcija "prijaviti ovaj komentar adminu". Drugi je usklicnik zakljucan i veli "ovaj komentar ne mozete prijaviti". Kica je opizdilo sunce, vidim.
Guest- Guest
violator wrote:Noor wrote:violator wrote:
Ooo, da, svjesna sam da biblijski opisi (i ne samo oni) sadrze moguca vidjenja drugih humanoidnih bica. Nije li se prorok Ezekiel i provozao u letjelici? :-) Ili je to bio netko drugi? Ne sjecam se najbolje.
U Mahabharati imamo opise "Bozanskih kocija" tzv. vimana, npr. :-)
da....i puno prije :)
E sad ti meni pojasni sto to gledam? :-D
Znam da je na slicnoj bio prikaz neke letjelice, ali ovdje mi se cini kao da zalijevaju nekog aliena.
Usput, vidim dva usklicnika. Pod jednim se krije opcija "prijaviti ovaj komentar adminu". Drugi je usklicnik zakljucan i veli "ovaj komentar ne mozete prijaviti". Kica je opizdilo sunce, vidim.
meni se čini da mu pridonose žrtvu...nekakvu pernatu :)
kako njih ne bi mlatnuo za ručak :)
a vidi i ovu desnu sličicu...
2017-10-06
Kako je moguća da sam ja na prvo slušanje zamijetila te instrumente, a ti koji slušaš po tko zna koji put-nisi?aben wrote:violina sigurno, violončelo not so sure...mativka wrote:U ovoj verziji nisam ga čula.aben wrote:evo ti live, bez puhačkih instrumenatamativka wrote:Kako ne čuješ?!aben wrote:
jo uopće ne čujen violinu i violinčelo vode:)
ugl, ova pisma je primjer otvorenog takta.
a mix...ne zun zoč misliš da jedno te isto pravilo more imati jednok rezultot na rozličitin poljima.
Jel se meni pričinjava?
Ajd poslušaj prvu verziju i tamo od 1:36-2:00 i reci mi koje sve instrumente čuješ. Jer mi se učinilo na kratko kao violončelo, a možda je bila gitara...poslušaj pa mi navedi instrumente.
Ipak su moje uši osjetilnije pa ne mogu baš svašta slušati. Vjerojatno taj mišung instrumenata intenzivnije djeluje na mene i u tome se zapravo sastoji razlika onoga tko može, i onoga tko ne može :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Kako je moguća da sam ja na prvo slušanje zamijetila te instrumente, a ti koji slušaš po tko zna koji put-nisi?aben wrote:violina sigurno, violončelo not so sure...mativka wrote:U ovoj verziji nisam ga čula.aben wrote:evo ti live, bez puhačkih instrumenatamativka wrote:
Kako ne čuješ?!
Jel se meni pričinjava?
Ipak su moje uši osjetilnije pa ne mogu baš svašta slušati. Vjerojatno taj mišung instrumenata intenzivnije djeluje na mene i u tome se zapravo sastoji razlika onoga tko može, i onoga tko ne može :)
zoč ne bi bilo moguće;
pa ti uopće ne osićaš glazbu, ti je analiziroš ko da si osciloskop a ne čovik
ot mišung instrumenata je kaos ki nastaje ko protuteža temi i madrigalu koji se nadoveživo. koja ti je poanta u seciranju, ko da u gulašu samo išćeš biži
2014-04-16
Hmm, gulaš i ako sam dobro razumjela,-grašak?
Seciranje se samo nameće jer u tom kaosu pokušavam nešto lijepo izdvojiti. Al' teško...:)
Kako bi okarakterizirao osobe kojima se gg sviđa i koje uživaju u njihovom kaosu?
Seciranje se samo nameće jer u tom kaosu pokušavam nešto lijepo izdvojiti. Al' teško...:)
Kako bi okarakterizirao osobe kojima se gg sviđa i koje uživaju u njihovom kaosu?
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50