Denkverbot
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Denkverbot
užas, jebote, rusijakic wrote:
prijavi postova meni..
2014-04-16
a dobro, al gadno pece to povecanje za 0,7 °Caben wrote:[size=37]Prateći sve podatke i uspoređujući ih, dolazimo do zanimljivog podatka o temperaturama u posljednjih 30 godina. Prosječna temperatura za tri ljetna mjeseca pokazuje da su ljeta sve toplija, jer je od 1981. do 1985. godine prosječna temperatura tih mjeseci iznosila 23,2oC, od 1996. do 2010., ona je iznosila 23,9 [/size]
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:a dobro, al gadno pece to povecanje za 0,7 °Caben wrote:[size=37]Prateći sve podatke i uspoređujući ih, dolazimo do zanimljivog podatka o temperaturama u posljednjih 30 godina. Prosječna temperatura za tri ljetna mjeseca pokazuje da su ljeta sve toplija, jer je od 1981. do 1985. godine prosječna temperatura tih mjeseci iznosila 23,2oC, od 1996. do 2010., ona je iznosila 23,9 [/size]
To su prosječne vrijednosti odnosno statistika, a svi znamo da u statistici vrijedi famozni princip sarme. Netko jede kupus, netko meso, a svi skupa kakti zapravo jedemo sarmu.
Problem je u tome što prosječne vrijednosti neće pokazati sve izraženije ekstremne vrijednosti, kakvi su se doduše događali i ranije, ali opći je dojam ipak u osjetno manjoj mjeri nego posljednjih desetljeća, a malo koji statistički prikaz će uvrstiti vrijednosti poput medijana i moda koje će bolje prikazati asimetriju.
Guest- Guest
ma naravnoSpeare Shaker wrote:Noor wrote:a dobro, al gadno pece to povecanje za 0,7 °Caben wrote:[size=37]Prateći sve podatke i uspoređujući ih, dolazimo do zanimljivog podatka o temperaturama u posljednjih 30 godina. Prosječna temperatura za tri ljetna mjeseca pokazuje da su ljeta sve toplija, jer je od 1981. do 1985. godine prosječna temperatura tih mjeseci iznosila 23,2oC, od 1996. do 2010., ona je iznosila 23,9 [/size]
To su prosječne vrijednosti odnosno statistika, a svi znamo da u statistici vrijedi famozni princip sarme. Netko jede kupus, netko meso, a svi skupa kakti zapravo jedemo sarmu.
Problem je u tome što prosječne vrijednosti neće pokazati sve izraženije ekstremne vrijednosti, kakvi su se doduše događali i ranije, ali opći je dojam ipak u osjetno manjoj mjeri nego posljednjih desetljeća, a malo koji statistički prikaz će uvrstiti vrijednosti poput medijana i moda koje će bolje prikazati asimetriju.
zna to i aben, al znaš da mora biti "antiprotivan" svemu, inače mu nije dobro
2017-10-06
ne diraj mi abena... .. da se mativka nije vratila on bi sad ćaskao sa mnom na mojoj pozitivnoj temi .. kavalir od glave do pete, al' šta'š .. srce vuče na svoju stranu...
Guest- Guest
antiprotivan?
buža, film o svadji dvo susida, odlično pokaživo kako je nekad bilo vruće. noću bismo se samo prekrićali i topili postelje znojen. a jo se celo ovo leto pokrivun is kuverticon, jer mi bude mrzlo.
ne, prije trideset godin je možda ukupno bilo 0,7 stupnjeva manje, ali je osjećaj vrućine bi puno jači.
buža, film o svadji dvo susida, odlično pokaživo kako je nekad bilo vruće. noću bismo se samo prekrićali i topili postelje znojen. a jo se celo ovo leto pokrivun is kuverticon, jer mi bude mrzlo.
ne, prije trideset godin je možda ukupno bilo 0,7 stupnjeva manje, ali je osjećaj vrućine bi puno jači.
2014-04-16
Svaka godina nosi nešto svoje. Imam osjećaj da je priroda u svom planu sve lijepo posložila. Uzimam za primjer voćnjak, vrt. U svakoj godini jedna kultura odlično rodi, dok druga podbaci i tako u krug...
aben wrote:antiprotivan?
2017-10-06
metilda wrote:ne diraj mi abena... .. da se mativka nije vratila on bi sad ćaskao sa mnom na mojoj pozitivnoj temi .. kavalir od glave do pete, al' šta'š .. srce vuče na svoju stranu...
aben je biser, prije bi 10 drugih forumaša dala nego njega
2017-10-06
Noor wrote:metilda wrote:ne diraj mi abena... .. da se mativka nije vratila on bi sad ćaskao sa mnom na mojoj pozitivnoj temi .. kavalir od glave do pete, al' šta'š .. srce vuče na svoju stranu...
sad me ne benda, da mate ne bude ljubomorna...
Guest- Guest
kako misliš ne benda?metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:ne diraj mi abena... :P: .. da se mativka nije vratila on bi sad ćaskao sa mnom na mojoj pozitivnoj temi .. kavalir od glave do pete, al' šta'š .. srce vuče na svoju stranu...
aben je biser, prije bi 10 drugih forumaša dala nego njega :P:
sad me ne benda, da mate ne bude ljubomorna... :_|:
2014-04-16
pa ne benda nikoga, meni svaki treći post odgovori, šta sad :Dmetilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:ne diraj mi abena... .. da se mativka nije vratila on bi sad ćaskao sa mnom na mojoj pozitivnoj temi .. kavalir od glave do pete, al' šta'š .. srce vuče na svoju stranu...
sad me ne benda, da mate ne bude ljubomorna...
2017-10-06
2017-10-06
imun udubljenje na taraci, maksimum centimetar, otprilike na tri kvadrata,Noor wrote:pa ne benda nikoga, meni svaki treći post odgovori, šta sad :Dmetilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:ne diraj mi abena... :P: .. da se mativka nije vratila on bi sad ćaskao sa mnom na mojoj pozitivnoj temi .. kavalir od glave do pete, al' šta'š .. srce vuče na svoju stranu...
aben je biser, prije bi 10 drugih forumaša dala nego njega :P:
sad me ne benda, da mate ne bude ljubomorna... :_|:
poče sun ga puniti gradjevinskin lipilon. jel bolje da grin sloj, pa šušenje, pa sloj, ili morin omoh sve zaliti?
2014-04-16
bolje da si sa masom za izravnavanje podova, nju moreš od šuba zalit taj centimetar, a ljepilo max sloj 4 mm
sve to znaš i sam, al eto..da ne morem jamrat da me ne bendaš, jel?
sve to znaš i sam, al eto..da ne morem jamrat da me ne bendaš, jel?
2017-10-06
Noor wrote:bolje da si sa masom za izravnavanje podova, nju moreš od šuba zalit taj centimetar, a ljepilo max sloj 4 mm
ali meni tribo pad...ionako je bilo kasno. propustila si jedinstvenu šansu da mi budeš korisna
ovo ostalo ne razumin
2014-04-16
e moj meštre, moga si pitat na vrimeaben wrote:Noor wrote:bolje da si sa masom za izravnavanje podova, nju moreš od šuba zalit taj centimetar, a ljepilo max sloj 4 mm
ali meni tribo pad...ionako je bilo kasno. propustila si jedinstvenu šansu da mi budeš korisna
ovo ostalo ne razumin
https://www.roefix.hr/Proizvodi/Estrisi-Podni-sistemi/Mase-za-izravnavanje-podova/ROeFIX-FS-630-Masa-za-izravnavanje-sa-smanjenim-klizanjem
sto ne razumis? ljepilo ide max sloj od 4 mm, a ova masa i do 30-45 mm, kako koja
Last edited by Noor on 15/8/2018, 21:13; edited 1 time in total
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50