Influencerica Sonja Kovač objavila cjenik svojih usluga - i prilično će vas iznenaditi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Influencerica Sonja Kovač objavila cjenik svojih usluga - i prilično će vas iznenaditi
zena zaradjuje svoj kruh , vidim ima obrt plati i neki porez , proizvodi se kupuju...sve 5
nego ne vidim kompletan cjenik , koliko oral a koliko double penetration ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Influencerica Sonja Kovač objavila cjenik svojih usluga - i prilično će vas iznenaditi
deboto, nije valjda da se zanimaš..
2014-04-12
Al tko bi to volio raditi...?
Stalno pakiraj kufer, idi ovdje, idi onde, obuci se skini se, smij se, slikaj se..
Pa opet oblači trpaj, sjedaj u prijevoz..izadji, nosdi, penji, raspakiraj...
Izgledaj, obuci se, slikaj.
aj u kurac...radije bor mašina.
Stalno pakiraj kufer, idi ovdje, idi onde, obuci se skini se, smij se, slikaj se..
Pa opet oblači trpaj, sjedaj u prijevoz..izadji, nosdi, penji, raspakiraj...
Izgledaj, obuci se, slikaj.
aj u kurac...radije bor mašina.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
s tin da ona ipak ne šalke račune ljudima ki ne želu njenu uslugu ko ti.epikur37 wrote:aben wrote:pa i ona ploćo soma sebi,epikur37 wrote:aben wrote:nešto ko tiepikur37 wrote:
Kako je samo lijepa i uspješna.
Ona putuje, sunča se...ide po hotelima a sve joj drugi plaćaju.
Baš je carica :D
ja plaćam sam sebi
:D
ali, i stand corrected- ona ipak zarodi svoji šoldi
Svatko zaradi svoje čim netko plati.
Druga je stvar što ti ne plaćaš a koristiš a to se zove krađa...zato su tu porezni agenti.
Stići će vaš naša ruka i u sutomiščiciiii, sutomiščiciiii
sutomiščiciiii :D
zamisli da misečno moroš plotiti influnecerici 100 kn, pa bi bi nojveći porezni izbjegavač
2014-04-16
svatko radi što najbolje zna i najlakše naplati...ili se barem trudi to radit
2014-04-12
Nice wrote:deboto, nije valjda da se zanimaš..
ako ne radim drame oko sex na forumu nisam eunuh , dobro je znati cijene usluga i dobara na trzistu
2014-04-12
aben wrote:s tin da ona ipak ne šalke račune ljudima ki ne želu njenu uslugu ko ti.epikur37 wrote:aben wrote:pa i ona ploćo soma sebi,epikur37 wrote:aben wrote:
nešto ko ti
ja plaćam sam sebi
:D
ali, i stand corrected- ona ipak zarodi svoji šoldi
Svatko zaradi svoje čim netko plati.
Druga je stvar što ti ne plaćaš a koristiš a to se zove krađa...zato su tu porezni agenti.
Stići će vaš naša ruka i u sutomiščiciiii, sutomiščiciiii
sutomiščiciiii :D
zamisli da misečno moroš plotiti influnecerici 100 kn, pa bi bi nojveći porezni izbjegavač
Javna služba je interes zajednice, to smo svi tako odlučili, demokratski. Kome se ne sviđa, neka napusti zajednicu i živi u mociri.
Mi narod, država.
2015-08-06
Ajoj, mislila sam da si ti fin, a ne kao ovi bedaci drugi..;-Sdebotoijusto wrote:Nice wrote:deboto, nije valjda da se zanimaš..
ako ne radim drame oko sex na forumu nisam eunuh , dobro je znati cijene usluga i dobara na trzistu
2014-04-12
debotoijusto wrote:zena zaradjuje svoj kruh , vidim ima obrt plati i neki porez , proizvodi se kupuju...sve 5
daj smisli nešto svoje umjesto prepisivanja komentara s indexa. jadno..
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Nice wrote:Ajoj, mislila sam da si ti fin, a ne kao ovi bedaci drugi..;-Sdebotoijusto wrote:Nice wrote:deboto, nije valjda da se zanimaš..
fin ? mislis gasin svitlo i imam obred prije naslade ?
sex je ka i pit vode , potreba ...a kad vec potreba a volis i mozes si priustit zasto ne aromatizirati vodu popit pivo vino ili neku drugu inacicu probat ...za to je dobro znat cijenik jer besplatan seks mnogo kosta a rezultati cesto nisu vrijedni ulozenog
2014-04-12
pokerjocker wrote:debotoijusto wrote:zena zaradjuje svoj kruh , vidim ima obrt plati i neki porez , proizvodi se kupuju...sve 5
daj smisli nešto svoje umjesto prepisivanja komentara s indexa. jadno..
kolega dobar dan i tebi
2014-04-12
Samo cu reci: razocarana sam=:Odebotoijusto wrote:Nice wrote:Ajoj, mislila sam da si ti fin, a ne kao ovi bedaci drugi..;-Sdebotoijusto wrote:Nice wrote:deboto, nije valjda da se zanimaš..
sex je ka i pit vode , potreba ...a kad vec potreba a volis i mozes si priustit zasto ne aromatizirati vodu popit pivo vino ili neku drugu inacicu probat ...za to je dobro znat cijenik jer besplatan seks mnogo kosta a rezultati cesto nisu vrijedni ulozenog
Toliko ogorcenosti, a nidje romantike :-D
2014-04-12
Nice wrote:Samo cu reci: razocarana sam=:Odebotoijusto wrote:Nice wrote:Ajoj, mislila sam da si ti fin, a ne kao ovi bedaci drugi..;-Sdebotoijusto wrote:Nice wrote:deboto, nije valjda da se zanimaš..
Toliko ogorcenosti, a nidje romantike :-D
zao mi sto te razocarah a s druge strane znas kako stvari stoje , nije ni to za bacit
2014-04-12
taj cjenik dobijes tek kad postanes klijent na prvom :)debotoijusto wrote:zena zaradjuje svoj kruh , vidim ima obrt plati i neki porez , proizvodi se kupuju...sve 5
znam i neke vlogere koji mlate dobru lovu na raznim budalestinama :)
svaka budala ima sljedbenike na kojimaprofitira i po meni je to ok
znam i neke vlogere koji mlate dobru lovu na raznim budalestinama :)
Niti znam tko je ova gospojca niti cime se bavi i ne zanima me ali ne mogu razumjeti zasto je se pljuje. Prati je 300 000 ljudi na mrezi. Ok za DNRH jako puno. Zasto to ne iskoristiti. Ukoliko postoji interes i lova se moze zavrtiti. Primjer su one Kardashian. Nista ne znaju, ruzne su i ne bave se nicim. Bogatstvo??? Milijuni i opet milijuni dolara. Svaki njihov osmijeh i pokret ima cijenu. Naplacuju od???? Budala. E sad tih budala ima i hoce platiti, sve pet. Ukoliko jos drzava moze naplati , di ces bolje. Konzum, TOZ, Fabrika tramvaja i sl vise nisu u djiru. Bilo kako bilo ne lupa pecatom, nije na grbi radnika i ne opterecuje proracun. Vise je cijenim nego ijednog "opcinara".
2014-04-14
to je toabraham wrote:Niti znam tko je ova gospojca niti cime se bavi i ne zanima me ali ne mogu razumjeti zasto je se pljuje. Prati je 300 000 ljudi na mrezi. Ok za DNRH jako puno. Zasto to ne iskoristiti. Ukoliko postoji interes i lova se moze zavrtiti. Primjer su one Kardashian. Nista ne znaju, ruzne su i ne bave se nicim. Bogatstvo??? Milijuni i opet milijuni dolara. Svaki njihov osmijeh i pokret ima cijenu. Naplacuju od???? Budala. E sad tih budala ima i hoce platiti, sve pet. Ukoliko jos drzava moze naplati , di ces bolje. Konzum, TOZ, Fabrika tramvaja i sl vise nisu u djiru. Bilo kako bilo ne lupa pecatom, nije na grbi radnika i ne opterecuje proracun. Vise je cijenim nego ijednog "opcinara".
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
dam sto dodati isto kak i ona zagorska poslovicaNoor wrote:to je toabraham wrote:Niti znam tko je ova gospojca niti cime se bavi i ne zanima me ali ne mogu razumjeti zasto je se pljuje. Prati je 300 000 ljudi na mrezi. Ok za DNRH jako puno. Zasto to ne iskoristiti. Ukoliko postoji interes i lova se moze zavrtiti. Primjer su one Kardashian. Nista ne znaju, ruzne su i ne bave se nicim. Bogatstvo??? Milijuni i opet milijuni dolara. Svaki njihov osmijeh i pokret ima cijenu. Naplacuju od???? Budala. E sad tih budala ima i hoce platiti, sve pet. Ukoliko jos drzava moze naplati , di ces bolje. Konzum, TOZ, Fabrika tramvaja i sl vise nisu u djiru. Bilo kako bilo ne lupa pecatom, nije na grbi radnika i ne opterecuje proracun. Vise je cijenim nego ijednog "opcinara".
kad bedaki imaju peneze, kramari dobre trziju
bormeš joke dobre :)Leviathan2 wrote:dam sto dodati isto kak i ona zagorska poslovicaNoor wrote:to je toabraham wrote:Niti znam tko je ova gospojca niti cime se bavi i ne zanima me ali ne mogu razumjeti zasto je se pljuje. Prati je 300 000 ljudi na mrezi. Ok za DNRH jako puno. Zasto to ne iskoristiti. Ukoliko postoji interes i lova se moze zavrtiti. Primjer su one Kardashian. Nista ne znaju, ruzne su i ne bave se nicim. Bogatstvo??? Milijuni i opet milijuni dolara. Svaki njihov osmijeh i pokret ima cijenu. Naplacuju od???? Budala. E sad tih budala ima i hoce platiti, sve pet. Ukoliko jos drzava moze naplati , di ces bolje. Konzum, TOZ, Fabrika tramvaja i sl vise nisu u djiru. Bilo kako bilo ne lupa pecatom, nije na grbi radnika i ne opterecuje proracun. Vise je cijenim nego ijednog "opcinara".
kad bedaki imaju peneze, kramari dobre trziju
kuljike su to same peneze
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Zašto ne bi platio ako mu se u prosjeku na tako uloženu kunu vrati 10 do 12 kuna?epikur37 wrote:hu d fak iz sanja kovač!!!
a da ne pitam tek tko je retardus koji bi to platio...
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Zašto ne bi platio ako mu se u prosjeku na tako uloženu kunu vrati 10 do 12 kuna?epikur37 wrote:hu d fak iz sanja kovač!!!
a da ne pitam tek tko je retardus koji bi to platio...
sve 5, samo mi je sve skupa priglupo
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sendvičarski cjenik
» Kad Sonja voli Halida
» Mirela Holy željela se narugati Grmoji, no prilično se osramotila
» od ministra više ništa ne može iznenaditi
» Nenin lega Šonja: kaže da baš i nema podloge za nastalu euforiju
» Kad Sonja voli Halida
» Mirela Holy željela se narugati Grmoji, no prilično se osramotila