Privedeno 28 navijača Torcide iz Splita
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Privedeno 28 navijača Torcide iz Splita
Ma neće njih staviti sa drugima , izdvojiti ce ih [/quote]kaja wrote:Zavisi. U principu je najebao najnežniji i najženskastiji.dzango wrote:Ja znam kojem je najteže , soboslikarukaja wrote:Letuju u Srbiji. A biće i seksa.dzango wrote:[Зquote="kaja"]Kako se ne oglašavamo. Nama drago da ste ih zatvorili.Serbinho-3 wrote:Cirkus, jurili po Splitu i završili u Srpskom zatvoru.
Komentari i ovde besni zbog šetnje sa tetovažom a sada se ne oglašavaju na kradju, uništavanje imovine i ispisivanje grafita Ustaše po Srbiji.
Ako budu izasli zivi iz zatvora, treba da slave u Centru Splita.
Da niste razbijali bi purgere . Neka njih u zatvoru. Bar do jeseni.
Hiljadu pitanja u glavi hoce li me tko izdati a ni jedan odgovor
Аha. Baš će da paze. Pola pandura iz Krajine.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ovi su se namjerno vratili da ih uhapse.. Provest će par tjedana u srpskim zatvorima i onda će se po Splitu hvaliti.. Ne znate vi splićane
:)AssadNaPodmornici wrote:Ovi su se namjerno vratili da ih uhapse.. Provest će par tjedana u srpskim zatvorima i onda će se po Splitu hvaliti.. Ne znate vi splićane
Kao politički zatvorenici su ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Isto kao i onaj Parangal. I danas pevaju o njemu.AssadNaPodmornici wrote:Ovi su se namjerno vratili da ih uhapse.. Provest će par tjedana u srpskim zatvorima i onda će se po Splitu hvaliti.. Ne znate vi splićane
dobar joint, jake halucinacijepizzon wrote:kuckam sa mobilnog
inace bih
dremuckam i jurim ustasse
pizzon u akciji
?
immortal-
2014-04-16
Nema halucinacija od džokavca. Možda mu je od sendviča.mortal wrote:dobar joint, jake halucinacijepizzon wrote:kuckam sa mobilnog
inace bih
pizzon u akciji
?
2014-04-19
:-D valjda ti to bolje znas.. moze i od sendvicadzango wrote:Nema halucinacija od džokavca. Možda mu je od sendviča.mortal wrote:dobar joint, jake halucinacijepizzon wrote:kuckam sa mobilnog
inace bih
pizzon u akciji
?
immortal-
2014-04-16
“Pred sudom, kako nezvanično saznajemo, privedeni hrvatski državljani držali su se korektno i nisu pravili incidente”
E kad se oni vrate u Splita e ... od ovoga ce napraviti herojski otpor .. biz ca, to me tuklo , ja udrija njega bacija mu pištolj , Stipe izvadija sikiru , ja da cu mu otkinit glavu .. i tako..
E kad se oni vrate u Splita e ... od ovoga ce napraviti herojski otpor .. biz ca, to me tuklo , ja udrija njega bacija mu pištolj , Stipe izvadija sikiru , ja da cu mu otkinit glavu .. i tako..
2015-08-15
a da si bila sa njima bila bi glavna strumfeta.. ti damkaja wrote:“Pred sudom, kako nezvanično saznajemo, privedeni hrvatski državljani držali su se korektno i nisu pravili incidente”
immortal-
2014-04-16
Je, to mi je želja, biti s Torcidom u busu.mortal wrote:a da si bila sa njima bila bi glavna strumfeta.. ti damkaja wrote:“Pred sudom, kako nezvanično saznajemo, privedeni hrvatski državljani držali su se korektno i nisu pravili incidente”
Ako moze s onim ćelavim sto su ga prošle godine zatvorili
Last edited by kaja on 3/8/2018, 19:29; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
nemoj reci da je pizzon isao u BrelaNoor wrote:znači, u Brela neš više nikad :)pizzon wrote:Kavran wrote:pizzon wrote:e sad,
da ih dovedu do skupstine
da se tamo formira hor
pa da pevaju T. repertoar
ha, ha .. jebote idiote, je l' si ti uopće svjestan što čeka tvoje ''sunarodnjake'' kad navrnu u split i ako ih ovi budalaši iz torcide snime?? ako odrane kože neće visiti sa zvonika sv. duje, onda neće biti ništa.
ko ide u hr da odmor i treba da dobije neku cusku
immortal-
2014-04-16
Sad će jebiga Stipe da bude štrumpfeta.mortal wrote:a da si bila sa njima bila bi glavna strumfeta.. ti damkaja wrote:“Pred sudom, kako nezvanično saznajemo, privedeni hrvatski državljani držali su se korektno i nisu pravili incidente”
:)dzango wrote:Sad će jebiga Stipe da bude štrumpfeta.mortal wrote:a da si bila sa njima bila bi glavna strumfeta.. ti damkaja wrote:“Pred sudom, kako nezvanično saznajemo, privedeni hrvatski državljani držali su se korektno i nisu pravili incidente”
2015-08-15
jel ti mozda zao sto nisi blizu Stipedzango wrote:Sad će jebiga Stipe da bude štrumpfeta.mortal wrote:a da si bila sa njima bila bi glavna strumfeta.. ti damkaja wrote:“Pred sudom, kako nezvanično saznajemo, privedeni hrvatski državljani držali su se korektno i nisu pravili incidente”
immortal-
2014-04-16
Меni je žao što nisam blizu Kaje. Stipe ne mora da brine za bliskost. Imaće je u narednom periodu na pretek.mortal wrote:jel ti mozda zao sto nisi blizu Stipedzango wrote:Sad će jebiga Stipe da bude štrumpfeta.mortal wrote:a da si bila sa njima bila bi glavna strumfeta.. ti damkaja wrote:“Pred sudom, kako nezvanično saznajemo, privedeni hrvatski državljani držali su se korektno i nisu pravili incidente”
2014-04-19
pizzon wrote:koliko su majmuni samouvereni
vracali se preko srbije
ja sam odmah pretpostavio da ce preko rumunije i madjarske
Ili avijonom preko Velike mlake, Surčina, Bežanije..............Ne budi lud, kreteni nemaju para da bi išli zaobilazno.
Zna sam isti dan da će pijani debili biti pohapšeni.
Kreten do kretena .....huligani.......Kila mizga - 1 Kuna-
sad će biti na sudu ------------u plač-------nisam ja čaleta mi cotavog- ona je i onaj drugi.........HAHAHAHAHAHAAA
Dupe gaće žvače--------Poslale mame sinove u Srbiju a vratile se kćeri
a? onaj grizli? njega je fakat trebalo...ici se tuci za grobarsku falangu protiv druge takve..alcatraz ili takokaja wrote:Je, to mi je želja, biti s Torcidom u busu.mortal wrote:a da si bila sa njima bila bi glavna strumfeta.. ti damkaja wrote:“Pred sudom, kako nezvanično saznajemo, privedeni hrvatski državljani držali su se korektno i nisu pravili incidente”
Ako moze s onim ćelavim sto su ga prošle godine zatvorili
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da, pisao je poeziju o vrućim plažama Brela i prekrasnim dalmatinkama :)mortal wrote:nemoj reci da je pizzon isao u BrelaNoor wrote:znači, u Brela neš više nikad :)pizzon wrote:Kavran wrote:pizzon wrote:e sad,
da se tamo formira hor
ha, ha .. jebote idiote, je l' si ti uopće svjestan što čeka tvoje ''sunarodnjake'' kad navrnu u split i ako ih ovi budalaši iz torcide snime?? ako odrane kože neće visiti sa zvonika sv. duje, onda neće biti ništa.
ko ide u hr da odmor i treba da dobije neku cusku
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kic wrote:pizzon wrote:e sad,
da se tamo formira hor
da vidimo reakciju poblikeđ
ako publika zapeva onda nisu ustasske
ali ako bude drugacije, opravdano je
Tako je " admine" to su Srbi sami porazbijali, opljačkali i iscrtali usraško znakovlje..............Nebi to navijači iz RH napravili
jebagati yehudi, ovaj rotirajuci magen david je koma..boli glava
Yehudim wrote:kic wrote:pizzon wrote:e sad,
da se tamo formira hor
da vidimo reakciju poblikeđ
ako publika zapeva onda nisu ustasske
ali ako bude drugacije, opravdano je
Tako je " admine" to su Srbi sami porazbijali, opljačkali i iscrtali usraško znakovlje..............Nebi to navijači iz RH napravili
ismijavam njegovo logičko zaključivanje, o čemu ti?
Irče?
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Policija se osvješčuje?!:'Pola Splita je u strahu od kriminalaca koji se skrivaju pod krinkom navijača'
» Ustaški simboli, grafiti Torcide, prevrnuti kontejneri i opljačkana srpska pumpa: Huligani Hajduka iz Splita ostavili pustoš (VIDEO)
» U neredima u Prištini povrijeđeno 56 policajaca, a 100 osoba privedeno
» U Zagrebu i Rijeci prosvjedovali protiv "umjetnog virusa" i 5G mreže, privedeno troje
» Nestao bivši šef torcide
» Ustaški simboli, grafiti Torcide, prevrnuti kontejneri i opljačkana srpska pumpa: Huligani Hajduka iz Splita ostavili pustoš (VIDEO)
» U neredima u Prištini povrijeđeno 56 policajaca, a 100 osoba privedeno
» U Zagrebu i Rijeci prosvjedovali protiv "umjetnog virusa" i 5G mreže, privedeno troje
» Nestao bivši šef torcide
Page 5 of 9