Nestao bivši šef torcide
Page 1 of 1
Nestao bivši šef torcide
https://www.dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/nestao-bivsi-sef-torcide-okolnosti-nestanka-jako-su-neobicne-1441844/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Nestao bivši šef torcide
ja mislim da bi krici za njegov nestanka mogle biti delije iz knina,koji su još krajem 90 tih,poslije povratka iz Srbije prijetili peri pokemonu,a zbog njegovog izraženog domoljublja. nedavno sam pratio jednu raspravu na navijačkim stranicama delija gdje su neke delije iz knina i benkovca otvoreno prijetili peri pokemonu.
evo jedna izjava izvjesnog popa momčila đujića:Taj Pera pokemon je bio velika zverka u torcidi i u lokalnom hdz. mrzeo je srbe i dolazio je sa svojim ustašama čak i do strmice i kovačića gdje je pretio starcima i ženama.
evo izjave još jednog delije koji se predstavlja kao vaskoliki srbin:
Doće bre maca na vratanca.mi srbi pamtimo i zato smo živi. pera pokemon će kad tad položiti račune za sva zla koja je naneo srpskom narodu u krajini,bukovici,tromeđi,ravnim kotarima,grahovu,gubinu,provu,kazancima i podinarju.
evo jedna izjava izvjesnog popa momčila đujića:Taj Pera pokemon je bio velika zverka u torcidi i u lokalnom hdz. mrzeo je srbe i dolazio je sa svojim ustašama čak i do strmice i kovačića gdje je pretio starcima i ženama.
evo izjave još jednog delije koji se predstavlja kao vaskoliki srbin:
Doće bre maca na vratanca.mi srbi pamtimo i zato smo živi. pera pokemon će kad tad položiti račune za sva zla koja je naneo srpskom narodu u krajini,bukovici,tromeđi,ravnim kotarima,grahovu,gubinu,provu,kazancima i podinarju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» počasna članica Torcide
» Odvratno navijanje tzv Torcide
» Privedeno 28 navijača Torcide iz Splita
» Glupani iz Torcide izvrijedjali Janicu Kostelic
» U Kninu sukob Torcide i...ne nisu Srbi u pitanju
» Odvratno navijanje tzv Torcide
» Privedeno 28 navijača Torcide iz Splita
» Glupani iz Torcide izvrijedjali Janicu Kostelic
» U Kninu sukob Torcide i...ne nisu Srbi u pitanju