Ustaški simboli, grafiti Torcide, prevrnuti kontejneri i opljačkana srpska pumpa: Huligani Hajduka iz Splita ostavili pustoš (VIDEO)
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ustaški simboli, grafiti Torcide, prevrnuti kontejneri i opljačkana srpska pumpa: Huligani Hajduka iz Splita ostavili pustoš (VIDEO)
http://www.telegraf.rs/sport/navijaci/2980151-ustaski-simboli-grafiti-torcide-prevrnuti-kontejneri-i-opljackana-pumpa-huligani-hajduka-iz-splita-ostavili-pustos-u-srbiji-video
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Ustaški simboli, grafiti Torcide, prevrnuti kontejneri i opljačkana srpska pumpa: Huligani Hajduka iz Splita ostavili pustoš (VIDEO)
Ne znam da li nekog interesuje, ali ajde...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Ustaški simboli, grafiti Torcide, prevrnuti kontejneri i opljačkana srpska pumpa: Huligani Hajduka iz Splita ostavili pustoš (VIDEO)
Pa valjda ima kamere na pumpi, neka policija radi svoj posao
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
informacija se pojavila tek tokom jutra. da napuste srbiju neometano. verovatno se vracaju preko rumunije i madjarske, naokolo.
Guest- Guest
javno lazete da hr ne pociva na ustasstvu i javno ostalvljate U zlocinacke tragove od magdeburga do srbije
Guest- Guest
sacuvaj nas Boze
kuge, gladi i hrvata.
kuge, gladi i hrvata.
Guest- Guest
2014-04-14
Sama Hrvatska kao takva ne pociva na ustastvu ali da je ustaski sentiment dominantan to je istina.pizzon wrote:javno lazete da hr ne pociva na ustasstvu i javno ostalvljate U zlocinacke tragove od magdeburga do srbije
Jebi ga, ja govorim onako kako jeste.
Ali karikaturalno i groteskno je kad to prozivate vi sa svojim zvanicno vladajucim velikosrpstvom i zakonski rehabilitiranim cetnistvom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
PA dobro ...pizzon wrote:sacuvaj nas Boze
kuge, gladi i hrvata.
2015-09-24
Ringo10 wrote:PA dobro ...pizzon wrote:sacuvaj nas Boze
kuge, gladi i hrvata.
Prema Ž. Bistroviću, navodni je "citat natpisa na katedrali" potpuna izmišljotina protuhrvatskog (četničkog) propagandiste Laze M. Kostića iznijeta u knjizi „Primeri hiljadugodišnje kulture Hrvata" tiskanoj u Chicagu 1953. godine, koju su u novije doba rado prepisivali propagandisti iz Srbije: na katedrali u Magdeburgu takvog natpisa nema, a u napadu na Magdeburg je među preko 25 tisuća vojnika Katoličke lige sudjelovalo nekih 850 pripadnika hrvatske lake konjice.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kroatofobija#Tridesetogodi%C5%A1nji_rat_i_mit_o_%22%C4%8Duvaj_nas_Bo%C5%BEe_kuge,_rata_i_Hrvata%22
Guest- Guest
MA znam da je to izmisljotina. Isli mnogi ljudi u tu katedralu da vide taj natpis i tamo im rekli da to nema veze sa istinom.
Da to postoji to bi bilo fotografirano milijardu puta i objavljivano na sve strane.
A ti koji su tamo ratovsli su bili najamnici i placenici a zna se sta to znaci.
Da to postoji to bi bilo fotografirano milijardu puta i objavljivano na sve strane.
A ti koji su tamo ratovsli su bili najamnici i placenici a zna se sta to znaci.
2015-09-24
Ustaski sentiment?!Ringo10 wrote:Sama Hrvatska kao takva ne pociva na ustastvu ali da je ustaski sentiment dominantan to je istina.pizzon wrote:javno lazete da hr ne pociva na ustasstvu i javno ostalvljate U zlocinacke tragove od magdeburga do srbije
Ali karikaturalno i groteskno je kad to prozivate vi sa svojim zvanicno vladajucim velikosrpstvom i zakonski rehabilitiranim cetnistvom.
Gdje ti zivis, ringo?
U AUS, ako se dobro sjecam.
2014-04-12
Nice wrote:Ustaski sentiment?!Ringo10 wrote:Sama Hrvatska kao takva ne pociva na ustastvu ali da je ustaski sentiment dominantan to je istina.pizzon wrote:javno lazete da hr ne pociva na ustasstvu i javno ostalvljate U zlocinacke tragove od magdeburga do srbije
I to dominantan.
Guest- Guest
DA, ili tacnije neoustaski sentiment.Nice wrote:Ustaski sentiment?!Ringo10 wrote:Sama Hrvatska kao takva ne pociva na ustastvu ali da je ustaski sentiment dominantan to je istina.pizzon wrote:javno lazete da hr ne pociva na ustasstvu i javno ostalvljate U zlocinacke tragove od magdeburga do srbije
Gdje ti zivis, ringo?
Da , zivim trenutno u Australiji ali sve pratim i svake dvije godine sam u BiH i Hrvatskoj po 2 mjeseca.
I nemojte mi tih muda pod bubrege, sve znam i sve mi je jasno.
2015-09-24
cetnici
ustase to nema veze
partizani i cetnici to ima smisla
ustase to nema veze
partizani i cetnici to ima smisla
Guest- Guest
Ne znas nista, ocito.Ringo10 wrote:DA, ili tacnije neoustaski sentiment.Nice wrote:Ustaski sentiment?!Ringo10 wrote:Sama Hrvatska kao takva ne pociva na ustastvu ali da je ustaski sentiment dominantan to je istina.pizzon wrote:javno lazete da hr ne pociva na ustasstvu i javno ostalvljate U zlocinacke tragove od magdeburga do srbije
Gdje ti zivis, ringo?
Da , zivim trenutno u Australiji ali sve pratim i svake dvije godine sam u BiH i Hrvatskoj po 2 mjeseca.
To sto dolazis na par tjedana svako nekoliko godina i stujes nametnute scenarije iz djetinjstva cini te savrsenim kandidatom za osobu koja ne zna sto govori, a glasna je.
Ne poznajem nikoga tko bi Hrvatsku do Drine, mrzi Srbe, svojata Zemun, etc.
A, zivim tu.
Tako da razmisli prije tako ozbiljnih optuzbi.
;-)
2014-04-12
Niko i mne govori o Zemunu i Drini niti je to bitno. A Srbima ste opsjednuti kao i oni sa Hrvatima.Nice wrote:Ne znas nista, ocito.Ringo10 wrote:DA, ili tacnije neoustaski sentiment.Nice wrote:Ustaski sentiment?!Ringo10 wrote:Sama Hrvatska kao takva ne pociva na ustastvu ali da je ustaski sentiment dominantan to je istina.pizzon wrote:javno lazete da hr ne pociva na ustasstvu i javno ostalvljate U zlocinacke tragove od magdeburga do srbije
Gdje ti zivis, ringo?
To sto dolazis na par tjedana svako nekoliko godina i stujes nametnute scenarije iz djetinjstva cini te savrsenim kandidatom za osobu koja ne zna sto govori, a glasna je.
Ne poznajem nikoga tko bi Hrvatsku do Drine, mrzi Srbe, svojata Zemun, etc.
A, zivim tu.
Tako da razmisli prije tako ozbiljnih optuzbi.
;-)
POrusili i uklonili ste svaki trag NOPa, sve spomenike i spomen obiljezja, partizanski pokret koji je obnovio Hrvatsku drzavnost ste zvanicno popljuvali i proglasili zlocinackim JBTita uklonili iz javnosti do kraja, u skolama ucite povijesni revizionizam, cijeli 2. sv rat ste sveli samo na Bleiburg i zlocine pobjednika, i sve sveli na godisnju blajbursku ceremonijalnu kuknjavu za endehazijom, crkveni KLER javno glorificira ustase i endehaziju i takodjer anatemizira pobjednike, jedina ste zemlja i narod koji se odrice statusa pobjednika i transferira se medju povijesne gubitnike i to nazivate domoljubljem, izjednacavate partizane i cetnike, odricete se NOPA u svi elementima osim kad vam dodje izraelski veleposlanik pa nastane prenemaganje i kenjanje o antifasizmu, na stadionima vam po 40 tisuca urla Za Dom Spremni i onda se pravite blesavi pa to proglasite nekakvim povijesnim poklicem iz nekakve Opere, na sve strane po Hrvatskim gradovima su ustaski grafiti, najveca vam je nacionalna manifestacija povodom Domovinsko Rata onaj primitivni ustaski seljakluk u Cavoglavama ...
Da dalje ne nabrajam.
Opet ti kazem nemoj meni prodavat muda za bubrege.
2015-09-24
Dodji zivjeti ovdje, pa iznosi misljenje.
Prepricavanje prepricanog je neozbiljno. nevjerodostojno i uvredljivo.
;-)
Prepricavanje prepricanog je neozbiljno. nevjerodostojno i uvredljivo.
;-)
2014-04-12
ovaj ringo je spaljen do jaja. th: manje boravit među ovcama
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
by RayMabus Today at 12:46pizzon wrote:informacija se pojavila tek tokom jutra. da napuste srbiju neometano. verovatno se vracaju preko rumunije i madjarske, naokolo.
Pa valjda ima kamere na pumpi, neka policija radi svoj posao
-------------------------------------------------------------------------
Zašto bi se vraćali okolni putem -Pizon- ?
Kamere postoje na svakoj benziskoj.
Identificirati, uhititi, prebiti i pritvoriti...osuditi i poslati u zatvor na preodgoj.
zar je to tako teško u Srbiji?
Isto kao one bolesnike sa utakmice kad su se tukli pa dobili po tamburi i završili u CZ ( Bačvanska 14 )
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Privedeno 28 navijača Torcide iz Splita
» OPLJAČKANA SRPSKA CRKVA U PULI!
» Torcidaši, navijači Hajduka iz Splita, slave Vidovdan na Gazimestanu! (FOTO)
» Huligani napali izbjeglice u Budimpešti (VIDEO)
» Ivica Kostelić:Manjina u Torcidi kao i među navijačima Hajduka maltertira i onu normalnu većinu navijača hajduka koja se boji glasno prosvjedovati bijeći se za svoju sigurnost
» OPLJAČKANA SRPSKA CRKVA U PULI!
» Torcidaši, navijači Hajduka iz Splita, slave Vidovdan na Gazimestanu! (FOTO)
» Huligani napali izbjeglice u Budimpešti (VIDEO)
» Ivica Kostelić:Manjina u Torcidi kao i među navijačima Hajduka maltertira i onu normalnu većinu navijača hajduka koja se boji glasno prosvjedovati bijeći se za svoju sigurnost
Page 1 of 5