Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
A da mu u znak isprike i popuši kurac ? Mislim ako smo već došli do toga da se hrvatska predsjednica ispričava četničkom vojvodi zašto na tome stati ?
Guest- Guest
Re: Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
Jesam, fala na pitanju! Izvor? Pa ja sam vijest otvorila. A radi se, kak bi Yoda kazal, o prskanju Kolinde. Kaj to ni očitotre911 wrote:Dobro jesi li ti normalna??? pročitaj ponovno izvor i pogledaj o čemu se radi.Eva wrote:Ma sama daje materijala da se sprdaju s njom. Nađi državu čiji predsjednik/-ica hoda okolo i pljuje svoju vladu te se klanja svima? Beskičmenjakinja koje je navikla klečat pred Natovcima i pušit svima zbog karijere. Još su i blagi prema njoj kad se sama ne cijeniEro wrote:Di si to čitala, u Jutarnjem? To ti je nešto kao srpski "Kurir"...Eva wrote:Ovi kojima se ispričava. Krenulo ju s isprikama, mašala.
Guest- Guest
Dobarrrr.....a nek uživa bar on kad ne mogu ja...zgdosada wrote:A da mu u znak isprike i popuši kurac ? Mislim ako smo već došli do toga da se hrvatska predsjednica ispričava četničkom vojvodi zašto na tome stati ?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
A i ti bi mu?v_vlado wrote:....a nek uživa bar on kad ne mogu ja...zgdosada wrote:A da mu u znak isprike i popuši kurac ? Mislim ako smo već došli do toga da se hrvatska predsjednica ispričava četničkom vojvodi zašto na tome stati ?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ne tebi bi,ajd javi se ako imaš jaja.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
evo dobit češ sablju za nagraduEva wrote:Jesam, fala na pitanju! Izvor? Pa ja sam vijest otvorila. A radi se, kak bi Yoda kazal, o prskanju Kolinde. Kaj to ni očitotre911 wrote:Dobro jesi li ti normalna??? pročitaj ponovno izvor i pogledaj o čemu se radi.Eva wrote:Ma sama daje materijala da se sprdaju s njom. Nađi državu čiji predsjednik/-ica hoda okolo i pljuje svoju vladu te se klanja svima? Beskičmenjakinja koje je navikla klečat pred Natovcima i pušit svima zbog karijere. Još su i blagi prema njoj kad se sama ne cijeniEro wrote:Di si to čitala, u Jutarnjem? To ti je nešto kao srpski "Kurir"...Eva wrote:Ovi kojima se ispričava. Krenulo ju s isprikama, mašala.
Tony Soprano-
2015-08-15
Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’zgdosada wrote:A da mu u znak isprike i popuši kurac ? Mislim ako smo već došli do toga da se hrvatska predsjednica ispričava četničkom vojvodi zašto na tome stati ?
Prika newsbar, nema veze s vezom
Guest- Guest
Jel niko ne vidi da je izvor newsbar?
Vide, al ne kuže satiruRegoč wrote:Jel niko ne vidi da je izvor newsbar?
Guest- Guest
Ću, ćeš, će, ćemo, ćete ćuTony Soprano wrote:evo dobit češ sablju za nagraduEva wrote:Jesam, fala na pitanju! Izvor? Pa ja sam vijest otvorila. A radi se, kak bi Yoda kazal, o prskanju Kolinde. Kaj to ni očitotre911 wrote:Dobro jesi li ti normalna??? pročitaj ponovno izvor i pogledaj o čemu se radi.Eva wrote:Ma sama daje materijala da se sprdaju s njom. Nađi državu čiji predsjednik/-ica hoda okolo i pljuje svoju vladu te se klanja svima? Beskičmenjakinja koje je navikla klečat pred Natovcima i pušit svima zbog karijere. Još su i blagi prema njoj kad se sama ne cijeniEro wrote:Di si to čitala, u Jutarnjem? To ti je nešto kao srpski "Kurir"...Eva wrote:Ovi kojima se ispričava. Krenulo ju s isprikama, mašala.
Guest- Guest
Mara mi fali.
Tony Soprano-
2015-08-15
Nije ti on baš vješt s hrvatskim. Radije si ti kupi gramatiku, pa vježbaj. Miha govori srbizme, pastrmke, i tak slične izraze. Uči, bolje od nekog drugog.
Guest- Guest
Eva wrote:Nije ti on baš vješt s hrvatskim. Radije si ti kupi gramatiku, pa vježbaj. Miha govori srbizme, pastrmke, i tak slične izraze. Uči, bolje od nekog drugog.
Tony Soprano-
2015-08-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "Obama rekao Nikoliću: Za Srbiju sve što treba"
» U 104. godini putuje u Švicarsku kako bi tamo bio eutanaziran
» Kolinda o "mobingu zbog odlaska u SAD", spomenula i Srbiju
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Evo kako Berlin gleda na Srbiju
» U 104. godini putuje u Švicarsku kako bi tamo bio eutanaziran
» Kolinda o "mobingu zbog odlaska u SAD", spomenula i Srbiju
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena