nešto pozitivno
Page 22 of 26
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Re: nešto pozitivno
Da optuznica protiv Luke je povucena????????? Cijeli cirkus, linc, pljuvanje i to pred samo prvenstvo????? Dobro je vama jos uvijek, jako dobro. Kila mozga.....
abraham- Posts : 14694
2014-04-14
ma to slučajno prika, ne znam otkud nekome ideja da ovi u udbodorhu ne rade pošteno i u interesu države. Gomile optužnica iz privrednog kriminala i ratnih zločina se gura na dno ladice ali je pred prvenstvo najvažnije bilo strpati u buksu Luku Modrića i da su uspjeli u tome danas bi u DNRH tekao med i mlijekoabraham wrote:Da optuznica protiv Luke je povucena????????? Cijeli cirkus, linc, pljuvanje i to pred samo prvenstvo????? Dobro je vama jos uvijek, jako dobro. Kila mozga.....
Sinkopama decki
Ne mogu umaknuti ni nogometaši
Zivjelo hrvatsko pravosuđe !
Dok je njega bit ce CROATIE
SAMO BEZ HRVATA
ODOSMO SVI U PM3 radje
SAMO BEZ HRVATA
ODOSMO SVI U PM3 radje
Baba aj priznaj koliko si samo decilitara na ex potegnulaSora wrote:Sinkopama decki
SAMO BEZ HRVATA
ODOSMO SVI U PM3 radje
Metilda nesto ljuta
Na Australce pa digla filmic o govnima slona
Sora wrote:Metilda nesto ljuta
ajde sora, ne budali..
baš mi je super danas.. nije mi se ništa kuhalo pa otišli na ručak u cista provo - najela se tripica. znaš li što su tripice?
Guest- Guest
samo za soru, znam da voli andrića, od hrvata postao srbin:
"U svakoj ženi ima đavo koga treba ubiti ili poslom ili rađanjem, ili i jednim i drugim; a ako se žena otme i jednom i drugom, onda treba ubiti ženu."
"U svakoj ženi ima đavo koga treba ubiti ili poslom ili rađanjem, ili i jednim i drugim; a ako se žena otme i jednom i drugom, onda treba ubiti ženu."
Guest- Guest
U meni su 3 đavla
Treba me jebat ofc
Rodna sam bila
A o ubijsnju , bome , ne sali se s time
Mogka bi se batina okrenuti
Treba me jebat ofc
Rodna sam bila
A o ubijsnju , bome , ne sali se s time
Mogka bi se batina okrenuti
Tripice su filekimetilda wrote:SSora wrote:Metilda nesto ljuta
ajde sora, ne budali..
baš mi je super danas.. nije mi se ništa kuhalo pa otišli na ručak u cista provo - najela se tripica. znaš li što su tripice?
Nije nesto za hvaliti se ali
znsm ukusne su ako ih dobro naprave
jel'da da te iznenadio andrić? srećom je mrtav pa može baljezgati što mu padne na pamet
Guest- Guest
Sora wrote:Tripice su filekimetilda wrote:SSora wrote:Metilda nesto ljuta
ajde sora, ne budali..
Nije nesto za hvaliti se ali
znsm ukusne su ako ih dobro naprave
naravno da nije nešto iz pariškog restorana što ti jedeš svaki dan
ali ja to nisam jela već 14 godina i svratimo u taj restoran kad tamo fileki .. ej.. ma fina ženska nepca ne bi to ni probala...
Guest- Guest
Ma ..metilda wrote:Kjel'da da te iznenadio andrić? srećom je mrtav pa može baljezgati što mu padne na pamet
Andrić
Iznenadio me tvoj izbir
Ne spada u pozitivni izričaj i naslov tvoje teme
Ali ok
Od tvoje kamenjarske ..nekulture ..sta ocekivati
sad ni andrić ne valja..Sora wrote:Ma ..metilda wrote:Kjel'da da te iznenadio andrić? srećom je mrtav pa može baljezgati što mu padne na pamet
Andrić
Iznenadio me tvoj izbir
Ali ok
a fileki odoše pod kamenjarsku nekulturu... ženo, a što se jelo kod tebe u partizanima i na ORA-eima? cordon bleu? i grah s kobasicama...
Guest- Guest
metilda wrote:sad ni andrić ne valja..Sora wrote:Ma ..metilda wrote:Kjel'da da te iznenadio andrić? srećom je mrtav pa može baljezgati što mu padne na pamet
Andrić
Iznenadio me tvoj izbir
Ali ok
a fileki odoše pod kamenjarsku nekulturu... ženo, a što se jelo kod tebe u partizanima i na ORA-eima? cordon bleu? i grah s kobasicama...
eh sad mi baš fali lopata da te zveknem po frizuri. šteta što mi nisi bliže.
Guest- Guest
nu sore, pravo je polijepa:
lijeva ili desna pitanje je sad...
http://hrvatska-danas.com/2018/05/01/u-maksimiru-se-dijeli-60-000-porcija-graha/
jesu li partizanke puštale vjetrove nakon graha?
lijeva ili desna pitanje je sad...
http://hrvatska-danas.com/2018/05/01/u-maksimiru-se-dijeli-60-000-porcija-graha/
jesu li partizanke puštale vjetrove nakon graha?
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:sad ni andrić ne valja..Sora wrote:Ma ..metilda wrote:Kjel'da da te iznenadio andrić? srećom je mrtav pa može baljezgati što mu padne na pamet
Andrić
Iznenadio me tvoj izbir
Ali ok
zar mi nisi rekao zbogom metilda?
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:sad ni andrić ne valja..Sora wrote:Ma ..metilda wrote:Kjel'da da te iznenadio andrić? srećom je mrtav pa može baljezgati što mu padne na pamet
Andrić
Iznenadio me tvoj izbir
Ali ok
ne. rekao sam zdravo metilda.
Guest- Guest
ih, pravo pozitivno.. a ovi ovdje na politici uhvatili se marakeša i australije i inzka.. dobit će čir na želucima... treba se vratit dobrim starim jelima.. soparniku, viškoj piti, lučnici i filekima... i pohanima žabama naravnoGnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:sad ni andrić ne valja..Sora wrote:
Ma ..
Andrić
Iznenadio me tvoj izbir
Ali ok
ne. rekao sam zdravo metilda.
Guest- Guest
http://www.samopozitivno.com/u-studenom-ostvaren-rast-turistickih-dolazaka-od-20-posto/
Prema podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnim i nekomercijalnim objektima te nautičkom charteru (sustav eCrew), u Hrvatskoj je tijekom studenog ostvareno gotovo 380.000 dolazaka i 955.000 noćenja, što u usporedbi s istim mjesecom prošle godine predstavlja rast od visokih 20 posto u dolascima i 5 posto u noćenjima.
Prema podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnim i nekomercijalnim objektima te nautičkom charteru (sustav eCrew), u Hrvatskoj je tijekom studenog ostvareno gotovo 380.000 dolazaka i 955.000 noćenja, što u usporedbi s istim mjesecom prošle godine predstavlja rast od visokih 20 posto u dolascima i 5 posto u noćenjima.
Guest- Guest
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Podrzite nesto pozitivno.
» Woke debil pita covu da navede nesto pozitivno u tome sto je bijelac
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» Woke debil pita covu da navede nesto pozitivno u tome sto je bijelac
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Page 22 of 26