Kissinger: Rusiju moramo približiti Americi kako bi izolirali Kinu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kissinger: Rusiju moramo približiti Americi kako bi izolirali Kinu
Leviathan2 wrote:mislim da u ovim zadnjim projektima su kupili neka rjesenja od rusa
za sad je to spekulacija al s kinezicima i rusima nikad neznas
Najveći tehnološki uspjeh SSSR-a 80tih godina, i koji je koštao neviđenu lovu, bio je razvoj tihog rada podmornica... Čak i najnoviji Kineski tip 095 bučniji je od starih Akula I iz sredine 80tih.
[url=https://servimg.com/view/19892573/729][/url]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:
A navodno Borei A i Yasen M imaju još bolje akustičke profile od prvih brodova...
2018-04-10
mislim da ove iz klase varsavjanka il tak nesto zovu crne rupe, nikakve detekcijeHektorović wrote:Hektorović wrote:
A navodno Borei A i Yasen M imaju još bolje akustičke profile od prvih brodova...
inace da, ove kilo podmornice su rusko kineska igra
Ukoliko za protivnika budu imali samo njihove domaće flote. Ako se uključe i Amerikanci, zna se na čijoj strani, odnos snaga se bitno mijenja.
Guest- Guest
sa sadasnjom flotom kinezi mogu kontrolirat cjeloukupni akvatorij oko kine, do japana i iza japana, dole prema jugu i prema zapadu do indije, nitko im ne moze parirati tamo cak ni ameri, na dalje nemaju vecih sansiSpeare Shaker wrote:Hektorović wrote:
Za dominiranje vijetnama, filipina i tajvana već imaju sasvim dovoljnu flotu...
Ukoliko za protivnika budu imali samo njihove domaće flote. Ako se uključe i Amerikanci, zna se na čijoj strani, odnos snaga se bitno mijenja.
mada bez obzira sto je americka flota jaca , ne predstavlja u direktnom sukobu opasnost za kinu, eventualno kinesku flotu
inace da, ove kilo podmornice su rusko kineska igra
Varšavjanka su ove KILO 636, s time što je ovdje prikazana eksportna varijanta za Kinu. Ruske su modernizirane.
2018-04-10
Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:
Za dominiranje vijetnama, filipina i tajvana već imaju sasvim dovoljnu flotu...
Zato i grade i nosače i njihovu pratnju... Još nisu tamo gdje žele biti... no ovim tempom za 15 godina...
2018-04-10
Kineska aktivna flota oko 2024 :)
2018-04-10
marcellus wrote:stari kurvin sin kuži stvari
Mudriji je od Trumpa duplo i sada.
Ustvari mu poručuje da mora suradjivati sa Rusijom
Kina je samo izgovor
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
ne znam kakav ce biti Peljeski most u konacnici posto ga rade kinezi ....
jucer sam ponovo naisla na velike skare za deblje grane kojima se saviju rucke prije nego sto odrezu samu granu... to su vec trece takve koje imam
naravno da treba podizati europsku (rusku) i americku suradnju
uvesti bolju kontrolu kineskih proizvoda, zabraniti prodaju svega sto ne ispunjava norme
jucer sam ponovo naisla na velike skare za deblje grane kojima se saviju rucke prije nego sto odrezu samu granu... to su vec trece takve koje imam
naravno da treba podizati europsku (rusku) i americku suradnju
uvesti bolju kontrolu kineskih proizvoda, zabraniti prodaju svega sto ne ispunjava norme
immortal-
2014-04-16
Imal sam i ja takve. Nakon toga sam počel više ulagati u alat i pretražim proizvođača prije kupnje. Jedino što ne uspievam naći dobre švedske grablje.mortal wrote:jucer sam ponovo naisla na velike skare za deblje grane kojima se saviju rucke prije nego sto odrezu samu granu
Moj did bi uzeo bradvu u ruke kao jedini alat i u roku od sat i pol si imao grablje kakve si samo mogao poželjeti. Jedino mu je još trebalo šilo za izbušiti rupe za zupce. Ma kakvo, jadan nebio, švedsko sranje ;DRegoč wrote:Imal sam i ja takve. Nakon toga sam počel više ulagati u alat i pretražim proizvođača prije kupnje. Jedino što ne uspievam naći dobre švedske grablje.mortal wrote:jucer sam ponovo naisla na velike skare za deblje grane kojima se saviju rucke prije nego sto odrezu samu granu
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Imam ja ove domaće, češće ih koristim pa mi švedske nisu toliko važne, ali za izvlačenje lista iz trave, ili ičega sitnoga, bolje su švedske.Oh_Femder wrote:Moj did bi uzeo bradvu u ruke kao jedini alat i u roku od sat i pol si imao grablje kakve si samo mogao poželjeti. Jedino mu je još trebalo šilo za izbušiti rupe za zupce. Ma kakvo, jadan nebio, švedsko sranje ;DRegoč wrote:Imal sam i ja takve. Nakon toga sam počel više ulagati u alat i pretražim proizvođača prije kupnje. Jedino što ne uspievam naći dobre švedske grablje.mortal wrote:jucer sam ponovo naisla na velike skare za deblje grane kojima se saviju rucke prije nego sto odrezu samu granu
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Čović i Dodik u Mostaru: Moramo približiti Srpski i Hrvatski narod
» INFORMER :D : VOJNI VRH SAD DOBIO ZELENO SVETLO ZA TAJNI NAPAD NA RUSIJU I KINU
» Makron: Putin me izbacuje iz Afrike i zato moramo krenuti na Rusiju
» Rassmussen poziva SAD-e na bude svjetski policajac te da napadne Rusiju, Kinu, Iran, Siriju...
» Trump: Otpadnički režimi i rivali, uključujući Kinu i Rusiju, ugrožavaju naše interese
» INFORMER :D : VOJNI VRH SAD DOBIO ZELENO SVETLO ZA TAJNI NAPAD NA RUSIJU I KINU
» Makron: Putin me izbacuje iz Afrike i zato moramo krenuti na Rusiju
» Rassmussen poziva SAD-e na bude svjetski policajac te da napadne Rusiju, Kinu, Iran, Siriju...
» Trump: Otpadnički režimi i rivali, uključujući Kinu i Rusiju, ugrožavaju naše interese
Page 3 of 3