Manje turista nego lani...
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Manje turista nego lani...
:)kaja wrote::)debotoijusto wrote:kako se vi dvi nesrice dobro slazete kad triba vridjat postena dalmatinska covika
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:A još je Kaja dalmatinskoga podrietla, e.
dalmatinka s govornom manom , ti su najgori
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Genetika samo , fifti posto :)debotoijusto wrote:Regoč wrote:A još je Kaja dalmatinskoga podrietla, e.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:-Ddebotoijusto wrote:Regoč wrote:A još je Kaja dalmatinskoga podrietla, e.
2014-04-12
samo se ti tjesi , fjaka je jaca od idemo delatkaja wrote:Genetika samo , fifti posto :)debotoijusto wrote:Regoč wrote:A još je Kaja dalmatinskoga podrietla, e.
2014-04-12
Idemo delat nije nikaddebotoijusto wrote:samo se ti tjesi , fjaka je jaca od idemo delatkaja wrote:Genetika samo , fifti posto :)debotoijusto wrote:Regoč wrote:A još je Kaja dalmatinskoga podrietla, e.
:)
2015-08-15
Dalmatinci se rađaju s govornom manom, s najtežom Dubrovčani. Ako Kaja ima manu na dalmatinski dijalekt, ispada da dobro govori.debotoijusto wrote:Regoč wrote:A još je Kaja dalmatinskoga podrietla, e.
Ne budi bukvalan, regi..drugo je deboto mislio..:-PRegoč wrote:Dalmatinci se rađaju s govornom manom, s najtežom Dubrovčani. Ako Kaja ima manu na dalmatinski dijalekt, ispada da dobro govori.debotoijusto wrote:Regoč wrote:A još je Kaja dalmatinskoga podrietla, e.
2014-04-12
Vidi, oni zele reci da sam ja dalmatinka s purgerskim naglaskom.Regoč wrote:Dalmatinci se rađaju s govornom manom, s najtežom Dubrovčani. Ako Kaja ima manu na dalmatinski dijalekt, ispada da dobro govori.debotoijusto wrote:Regoč wrote:A još je Kaja dalmatinskoga podrietla, e.
Nisam. Genetski jesam na pola dalmatinka.
Oni su ti ko Srbi, svi na - Ic su Srbi . Tako i ovi, svi su porijeklom Dalmatinci i najljepši su.
Ili Hercegovci s onim genom H1 ili kako vec ..
Moraš biti jedno od to troje da ga j..
2015-08-15
Dakle se slažeš da se rađate s govornom manom, e?Nice wrote:Ne budi bukvalan, regi..drugo je deboto mislio..:-PRegoč wrote:Dalmatinci se rađaju s govornom manom, s najtežom Dubrovčani. Ako Kaja ima manu na dalmatinski dijalekt, ispada da dobro govori.debotoijusto wrote:Regoč wrote:A još je Kaja dalmatinskoga podrietla, e.
Dalmatinci svi i svuda! Da, imal sam njeke takve kolege na faksu.kaja wrote:Vidi, oni zele reci da sam ja dalmatinka s purgerskim naglaskom.Regoč wrote:Dalmatinci se rađaju s govornom manom, s najtežom Dubrovčani. Ako Kaja ima manu na dalmatinski dijalekt, ispada da dobro govori.debotoijusto wrote:Regoč wrote:A još je Kaja dalmatinskoga podrietla, e.
Nisam. Genetski jesam na pola dalmatinka.
Oni su ti ko Srbi, svi na - Ic su Srbi . Tako i ovi, svi su porijeklom Dalmatinci i najljepši su.
Ili Hercegovci s onim genom H1 ili kako vec ..
Moraš biti jedno od to troje da ga j..
joda sereš, vele na službenoj tv da ima više turista nego lani, lažeš ka pas
2014-12-30
Nisam ja otvorio temu. Druga polovica sedmog je OK prva polovica sedmog plus šesti mjesec očaj, tako ljudi govore na terenu
AssadNaPodmornici wrote:Nisam ja otvorio temu. Druga polovica sedmog je OK prva polovica sedmog plus šesti mjesec očaj, tako ljudi govore na terenu
ti nisi na terenu ?
2014-04-12
turizam puni proračun, ali žalosno je šo se mi ne mičemo, tj ovisimo o tkz. "primitivnoj" ekonomiji .... i dok god bude tako biti ćemo kao i do sada prvi odozada .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
imam iste informacijedebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:Nisam ja otvorio temu. Druga polovica sedmog je OK prva polovica sedmog plus šesti mjesec očaj, tako ljudi govore na terenu
ti nisi na terenu ?
immortal-
2014-04-16
Vazno da se jednako i bolje puni drzavni proracun...to nam je za javni sektor, vojsku, policiju i infrastrukturne projekte.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
E, i da reg može nastavit normalno pisat na forumu u radnom vrjemenu...epikur37 wrote:Vazno da se jednako i bolje puni drzavni proracun...to nam je za javni sektor, vojsku, policiju i infrastrukturne projekte.
T.- Posts : 17558
2014-04-14
turizam baš i ne puni proračun, udio mu je oko 5% u bdporion wrote:turizam puni proračun, ali žalosno je šo se mi ne mičemo, tj ovisimo o tkz. "primitivnoj" ekonomiji .... i dok god bude tako biti ćemo kao i do sada prvi odozada .....
proračun pune :ina, lukoil, bat, podravka i sl.
samo bat upati 2 milijarde na ime raznih pizdarija, a gdje su trošarine i sl. znači 10% proračuna puni jedna firma. nije ni čudno da su se počeli selit u srbiju.
2014-12-30
pa treba opravdat plaću.T. wrote:E, i da reg može nastavit normalno pisat na forumu u radnom vrjemenu...epikur37 wrote:Vazno da se jednako i bolje puni drzavni proracun...to nam je za javni sektor, vojsku, policiju i infrastrukturne projekte.
2014-12-30
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Hdz dobio 10% glasova manje nego lani, i uvjerljivo pobijedio
» HTZ skriva brojke, ali Index doznaje: Na otocima puno manje gostiju nego lani
» PREPOLOVILI CENE, ALI DŽABA: 92 odsto manje turista u Crnoj Gori, sve pusto
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Hdz dobio 10% glasova manje nego lani, i uvjerljivo pobijedio
» HTZ skriva brojke, ali Index doznaje: Na otocima puno manje gostiju nego lani
» PREPOLOVILI CENE, ALI DŽABA: 92 odsto manje turista u Crnoj Gori, sve pusto
Page 4 of 11