Manje turista nego lani...
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Manje turista nego lani...
Samo je ova bosanska falila da sjebe temu. Još neka dodje ero...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Zimmer frei turizam koji privlači Lidl turiste. A zanomljivo može se pronaći slobodnih apartmana u centru Pule u špici sezone. Ide to polako nizbrdo...
AssadNaPodmornici wrote:Eto ti plaćaj ručak ko Šveđani kada ti je napeto
nema napetosti , takav je zakon
ako ne postane masovna pojava tolerira se jer veci troskovi provedbe od koristi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Zagreb ima cjelogodišnju sezonu i uistinu ima više turista. A evo, sad će i Srb pridonieti rastu zadarskoga turizma.Sora wrote:U Zagrebu ima sigurno vise turista .
Dolaze vidit KOLINDU .
koristila sam frazu da sam domaca i prolazila dosta povoljnije (savjetovala me jedna domaca) .... na kraju krajeva, svaki dan sam na posao islaNoor wrote:prijateljica je bila za ultre 3 dana po hvaru, kaze smrzla se od cijena....sladoled platila 80 kn...3 kugle plus malo dekora, holipi, preljev i tokaja wrote:Sta ce bokte tu, osim sto je more i otoci najljepši treba mu 200 eura cestarine i vožnja 10 sati, 150 eura trajekta , 200 eura goriva i potrošio 500 eura a tek stigao na Hvar na primjer ..
immortal-
2014-04-16
da Zg me malo iznenadioRegoč wrote:Zagreb ima cjelogodišnju sezonu i uistinu ima više turista. A evo, sad će i Srb pridonieti rastu zadarskoga turizma.Sora wrote:U Zagrebu ima sigurno vise turista .
Dolaze vidit KOLINDU .
mozda se jednom umjesto na jug uputimo u Zg na posel.. daleko blize, poznatije..
immortal-
2014-04-16
AssadNaPodmornici wrote:Samo je ova bosanska falila da sjebe temu. Još neka dodje ero...
ajukurac
Ove godine pored njega se pojavila još trojica sa svojim gliserima :_D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
:)Leviathan2 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Samo je ova bosanska falila da sjebe temu. Još neka dodje ero...
ajukurac
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Je, ljeti, zimi, pun turista.mortal wrote:da Zg me malo iznenadioRegoč wrote:Zagreb ima cjelogodišnju sezonu i uistinu ima više turista. A evo, sad će i Srb pridonieti rastu zadarskoga turizma.Sora wrote:U Zagrebu ima sigurno vise turista .
Dolaze vidit KOLINDU .
mozda se jednom umjesto na jug uputimo u Zg na posel.. daleko blize, poznatije..
2015-08-15
to sam ja dozivio u habarovsku u rusiji al obratnoAssadNaPodmornici wrote:Nema dvostruki cjenik samo na tvoj račun napišu 30%popusta
ulazimo u restoran gladni ko psi,, uzmemo menu i gledamo cjene, ono europske,
ko ga jebe, glad je glad, narucimo mi jelo pice kolace, ono, ispao bi racun nekih 50 eura,
kad je bilo placanje racuna lik nam donese racun umanjen za 30%, popust za strance,
mi ostali paf,
i tako u razgovoru veki gazdarica da su joj dosli neki francuzi koji nisu imali dovoljno novaca za platiti racun jer ih je jebalo nes s karticom i nisu mogli dici , da bi racun stimao ona im dala popust i oni to razglasili po internetu,
sad skoro svi stranci koji se skinu s vlaka u habarovsku su kod nje, ona uvela za sve strance popust 30% osim na pice, na kraju veli da je sigurna da potrose vise nego sto su planirali i odu prezadovoljni
a u petrogradu smo naletili na zensku koja prodaje sladoled, naravno digla cjenu sad kad su navijaci i turisti u ful opsadi petrograda, al ko god kupi sladoled ona daje kuglicu dzaba, tri puta dnevno mora nadopunjavat a prije je ostajalo bez nadopunjavanja
A ako skuze zagrebački naglasak?AssadNaPodmornici wrote:Ništa kupovanje u Hvaru. Na obali u pekari Coca Cola 20kn, odeš par metara dalje u studenac ili konzum košta 6kn. Restorani na Hvaru kada ulazite kažite da ste Hrvati i možete dobiti do 30% popusta pa je onda cijena OK
Da ne bi dobila 30% vise?
:)
2015-08-15
tako onda i ja u istri, znaci...moram rec da sam domaĆa :)mortal wrote:koristila sam frazu da sam domaca i prolazila dosta povoljnije (savjetovala me jedna domaca) .... na kraju krajeva, svaki dan sam na posao islaNoor wrote:prijateljica je bila za ultre 3 dana po hvaru, kaze smrzla se od cijena....sladoled platila 80 kn...3 kugle plus malo dekora, holipi, preljev i tokaja wrote:Sta ce bokte tu, osim sto je more i otoci najljepši treba mu 200 eura cestarine i vožnja 10 sati, 150 eura trajekta , 200 eura goriva i potrošio 500 eura a tek stigao na Hvar na primjer ..
pa vec sam 3 godine tamo, nego sto nego domaca :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
moras se pravit da nisi, mene domaci u tribunju zestoko meračili zbog 'kaj'kaja wrote:A ako skuze zagrebački naglasak?AssadNaPodmornici wrote:Ništa kupovanje u Hvaru. Na obali u pekari Coca Cola 20kn, odeš par metara dalje u studenac ili konzum košta 6kn. Restorani na Hvaru kada ulazite kažite da ste Hrvati i možete dobiti do 30% popusta pa je onda cijena OK
2017-10-06
A ne mogu, skuze me . Jedino da ne govorim nego pokazujem prstom sto cu ..Noor wrote:moras se pravit da nisi, mene domaci u tribunju zestoko meračili zbog 'kaj'kaja wrote:A ako skuze zagrebački naglasak?AssadNaPodmornici wrote:Ništa kupovanje u Hvaru. Na obali u pekari Coca Cola 20kn, odeš par metara dalje u studenac ili konzum košta 6kn. Restorani na Hvaru kada ulazite kažite da ste Hrvati i možete dobiti do 30% popusta pa je onda cijena OK
2015-08-15
ma mozes, ja se presaltam na dalmatinski i gotovo :)kaja wrote:A ne mogu, skuze me . Jedino da ne govorim nego pokazujem prstom sto cu ..Noor wrote:moras se pravit da nisi, mene domaci u tribunju zestoko meračili zbog 'kaj'kaja wrote:A ako skuze zagrebački naglasak?AssadNaPodmornici wrote:Ništa kupovanje u Hvaru. Na obali u pekari Coca Cola 20kn, odeš par metara dalje u studenac ili konzum košta 6kn. Restorani na Hvaru kada ulazite kažite da ste Hrvati i možete dobiti do 30% popusta pa je onda cijena OK
bitno je samo da ti kaj ne izleti ;)
evo..sutra cu na istarski mod...gren va poREČ :)
2017-10-06
Di mi je kafa s mlikon e.. aaaa..eeee..aeNoor wrote:ma mozes, ja se presaltam na dalmatinski i gotovo :)kaja wrote:A ne mogu, skuze me . Jedino da ne govorim nego pokazujem prstom sto cu ..Noor wrote:moras se pravit da nisi, mene domaci u tribunju zestoko meračili zbog 'kaj'kaja wrote:A ako skuze zagrebački naglasak?AssadNaPodmornici wrote:Ništa kupovanje u Hvaru. Na obali u pekari Coca Cola 20kn, odeš par metara dalje u studenac ili konzum košta 6kn. Restorani na Hvaru kada ulazite kažite da ste Hrvati i možete dobiti do 30% popusta pa je onda cijena OK
2015-08-15
ae, i zapalit španjulet, pa guštat bez mularije :)kaja wrote:Di mi je kafa s mlikon e.. aaaa..eeee..aeNoor wrote:ma mozes, ja se presaltam na dalmatinski i gotovo :)kaja wrote:A ne mogu, skuze me . Jedino da ne govorim nego pokazujem prstom sto cu ..Noor wrote:moras se pravit da nisi, mene domaci u tribunju zestoko meračili zbog 'kaj'kaja wrote:
A ako skuze zagrebački naglasak?
2017-10-06
kako se vi dvi nesrice dobro slazete kad triba vridjat postena dalmatinska covika
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
:)debotoijusto wrote:kako se vi dvi nesrice dobro slazete kad triba vridjat postena dalmatinska covika
2015-08-15
:)kaja wrote::)debotoijusto wrote:kako se vi dvi nesrice dobro slazete kad triba vridjat postena dalmatinska covika
2017-10-06
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Hdz dobio 10% glasova manje nego lani, i uvjerljivo pobijedio
» HTZ skriva brojke, ali Index doznaje: Na otocima puno manje gostiju nego lani
» PREPOLOVILI CENE, ALI DŽABA: 92 odsto manje turista u Crnoj Gori, sve pusto
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Hdz dobio 10% glasova manje nego lani, i uvjerljivo pobijedio
» HTZ skriva brojke, ali Index doznaje: Na otocima puno manje gostiju nego lani
» PREPOLOVILI CENE, ALI DŽABA: 92 odsto manje turista u Crnoj Gori, sve pusto
Page 3 of 11