Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
Page 15 of 15
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
Sora wrote:PAVELICA VRATIT HERCEGOVCIMA
kpji su mu i najodaniji sluge i obožavatelji
A TITA HRVATIMA, isko nisam bas sigurna jer mu je Beograd bio Testamentom određen
Dubre Pavelicevsko prirodno i logicno pripada hercegovcima
Kap i sve njegove politicke fantazije kojima je uvukao Hrvate u međusobne obracune a sam izvukao najveću korist , za sebe i svoje crnokosuljase
Dabogda mu zemlja kosti pojela
SVE DZAMIJE MAKNUTI S TEMELJA KRSCANSKIH CRKVI
SVA PODRUCJA OSIGURATI ZA KRSCANSKI NAROD !!!!
BILO CRNIH, BILO BIJELIH, BILO CRVENIH KOSULJA !
SVE ANTIKRISTE I MRZITELJE KRSCANSKOG POSLATI U PAKAO!!!!!!!!!!!
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
slobodu govora vidim u jednom obliku dok nacin pisanja pizzona vidim u drugom obliku-tesko provokativnom... to kod mene izaziva veci stupanj bezobzirnosti i ruznijih rijeci, udara.... mislim da je za sve bolja umjerenost
2014-04-16
ajajaj...naj se jeziti...nije glupacha Sora toga vrijednamortal wrote:Sora wrote:PAVELICA VRATIT HERCEGOVCIMA
A TITA HRVATIMA, isko nisam bas sigurna jer mu je Beograd bio Testamentom određen
Kap i sve njegove politicke fantazije kojima je uvukao Hrvate u međusobne obracune a sam izvukao najveću korist , za sebe i svoje crnokosuljase
SVE DZAMIJE MAKNUTI S TEMELJA KRSCANSKIH CRKVI
SVA PODRUCJA OSIGURATI ZA KRSCANSKI NAROD !!!!
BILO CRNIH, BILO BIJELIH, BILO CRVENIH KOSULJA !
SVE ANTIKRISTE I MRZITELJE KRSCANSKOG POSLATI U PAKAO!!!!!!!!!!!
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
I tebe i njega puca ista pojava koja se u psihijatriji zove konfabulacija, doduše ne na individualnom, već na kolektivnom nivou. Poznato je naime da je ludilo u pojedinaca relativno rijetko, ali na nivou grupa, partija, nacija i epoha gotovo da je pravilo.mortal wrote:slobodu govora vidim u jednom obliku dok nacin pisanja pizzona vidim u drugom obliku-tesko provokativnom... to kod mene izaziva veci stupanj bezobzirnosti i ruznijih rijeci, udara.... mislim da je za sve bolja umjerenost
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Tito je željel biti pokopan na Sutjesci, ali su "drugovi" odlučili drukčije.Sora wrote:A TITA HRVATIMA, isko nisam bas sigurna jer mu je Beograd bio Testamentom određen
Što sam ja ovdje?
Budala?
Budala?
crvenkasti-
2014-04-17
T.- Posts : 17557
2014-04-14
i to s bojicamaSpeare Shaker wrote:Nice wrote:
Koje šaranje po temama, a?
2014-04-12
Zapravo jedan drug, Stane Dolanc!Regoč wrote:Tito je željel biti pokopan na Sutjesci, ali su "drugovi" odlučili drukčije.Sora wrote:A TITA HRVATIMA, isko nisam bas sigurna jer mu je Beograd bio Testamentom određen
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dinarski mentalni sklop je mozda dobar za makljažu i nožekanje, ali kad se radi o strateskom promisljanju, taktici i diplomaciji, tu su ne ispod nule nego apsolutna nula.Oh_Femder wrote:Likota, nego što ;P i lička mu je rodovska zajednica bila ideal društvenog uređenjaSpeare Shaker wrote:Roditelji su mu iz Krivog Puta pokraj Senja, dakle, podrijetlom je Ličanin. Nebitno je gdje se rodio. I ja sam se rodio u Srbiji pa sam svejedno Hrvat.Oh_Femder wrote:Što se tiče Pavelića, rođen u Otomanskom carstvu. Da li je zato bio Turčin? Školovanje završio u Zagrebu, a prije toga išao u gimnazije u Zagrebu, Senju, Karlovcu. Your turn now.
Ante Starčević - Hrbin Likota
Jure Francetić - Likota
Današnju su pak Hrvatsku stvorili Zagerci - Tilt, Tuki, Fritz Krleža
Dinara braco, samo što dalje od politike, strategije i diplomacije.
KAd su Hrvati u pitanju, u tim domenima su Zagorci nenadmašni.
2015-09-24
jasta,jedan napravio kiflicu drugi je zacementirao.jebo im ja mater,zagorecku...Ringo10 wrote:
Dinarski mentalni sklop je mozda dobar za makljažu i nožekanje, ali kad se radi o strateskom promisljanju, taktici i diplomaciji, tu su ne ispod nule nego apsolutna nula.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
uf,uf, uf, što se lijepo hranit predrasudama...sam zaključuješ, sam likuješ, sam se opravdavaš i sam se bolje osjećašRingo10 wrote:Dinarski mentalni sklop je mozda dobar za makljažu i nožekanje, ali kad se radi o strateskom promisljanju, taktici i diplomaciji, tu su ne ispod nule nego apsolutna nula.Oh_Femder wrote:Likota, nego što ;P i lička mu je rodovska zajednica bila ideal društvenog uređenjaSpeare Shaker wrote:Roditelji su mu iz Krivog Puta pokraj Senja, dakle, podrijetlom je Ličanin. Nebitno je gdje se rodio. I ja sam se rodio u Srbiji pa sam svejedno Hrvat.Oh_Femder wrote:Što se tiče Pavelića, rođen u Otomanskom carstvu. Da li je zato bio Turčin? Školovanje završio u Zagrebu, a prije toga išao u gimnazije u Zagrebu, Senju, Karlovcu. Your turn now.
Ante Starčević - Hrbin Likota
Jure Francetić - Likota
Današnju su pak Hrvatsku stvorili Zagerci - Tilt, Tuki, Fritz Krleža
2014-04-12
DA niej bilo PRVOGA, umjesto kiflice bi imao livadu oko ZG katedrale i danonoćne straže đenerala Draže, a da nije bilo DRUGOGA, Arkan bi držao birtiju na Jelačić Placu iz koje bi se orilo IGRALE SE DELIJE, a četalji bi karali i derali zagrebačke frajle na buljuke.max123 wrote:jasta,jedan napravio kiflicu drugi je zacementirao.jebo im ja mater,zagorecku...Ringo10 wrote:
Dinarski mentalni sklop je mozda dobar za makljažu i nožekanje, ali kad se radi o strateskom promisljanju, taktici i diplomaciji, tu su ne ispod nule nego apsolutna nula.
ZAto ne seri mnogo i pokloni se njima dvojici.
2015-09-24
epikur37 wrote:Postavlja se pitanje je li Ante pavelić uopće hrvat ...
jok, srbin je čim mu prezime ide na ''ić'' .... rekli bi neki.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Tito nije napravil kiflicu, granice je oblikovala poviest do 1918. pa su ih se komunisti načelno držali. Tuđman je u nepovoljnim okolnostima sačuval državu i narod.max123 wrote:jasta,jedan napravio kiflicu drugi je zacementirao.jebo im ja mater,zagorecku...Ringo10 wrote:
Tuđman je zinuo na Bosnu
I vukao poteze u dogovoru s Milosevicem
U ratu u bih
On je toliki štetnik Hrvatima da sigurno nece i,ati drugo mjesto nego to : spusil rat u Bosni a hrvatsku zajebo do daske
Žrtvovao Vukovar da bi dobio priznanje kpje je i bez rata mogao imati
On je najveca Hrbatska kazastrifa poslije pavelica
U ratu u bih
On je toliki štetnik Hrvatima da sigurno nece i,ati drugo mjesto nego to : spusil rat u Bosni a hrvatsku zajebo do daske
tudjman je obican kurac i da mu nije bilo suska taj ni na karti nebi znao pokazat bosnu.a ti balinkuso da imas imalo srama i znanja, bi na pomen-Ustasa,stala mirno i spustene glave.jerbo da nije bilo istih vec ceteresprve u podrinju i ist.ercegovini nebi bilo niti jednog jedinog poturcenog Hrvata,tzv.bosnje...Sora wrote:Tuđman je zinuo na Bosnu
U ratu u bih
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Sora wrote:PAVELICA VRATIT HERCEGOVCIMA
Usraške uniforme u paradržavici - ndh- bile su -Kaki - boje ........boje govneta nekako. Crne uniforme su nosile ustraše u Bosni i Hercegovini tzv - crna legija-
I mnogi je usraša iz ndh, u kaki uniformi bio pušten kućama, od strane Partizana, posebno oni mobilizirani pred kraj rata.
jer ipak su bili manje zlo nego bosansko hercegovački - rvatne ( kao i danas u ostalom )
Par debila koji su osnovali crnu legiju ( znaju im se imena ) koljači u crnim uniformana su, crno platno, ukrali opljačkavši skladište sukna
namjenjenog za šivanje halja Pravoslavnih svećenika.
Ta crna legija je bila paravojna formacija u okviru druge paravojne formacije - usraške vojnice - jer ni oni nisu bili vojska - ndh-
Vojska ndh se zvala -Domobranstvo-
Domobrani i nisu željeli da ih se poistovjećuje sa usrašama ........mada je pavelić to želio.
Tako stoje stvari.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Sve veče nevolje za navodnog antifašistu Đikića:Veličao Maksa Luburića
» Kosti ubijenih drzali kao rekvizite u dnevnim sobama
» ISIS-u TJERAJU STRAH U KOSTI
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Kosti ubijenih drzali kao rekvizite u dnevnim sobama
» ISIS-u TJERAJU STRAH U KOSTI