Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
ma sve samo da srbima i tzv. hrvatima antifašistima para ide na uši...Regoč wrote:Ako se ne zafrkavate, stvarno imate pomaknut odnos naspram stvarnosti! Na rukama biste nosali pičkicu koja je pobjegla prjed neprijateljem? Fuuuj!mortal wrote:T. wrote:sve do mirogojskih arkada...flumen wrote:mortal wrote:Davno sam govorila da ce Pavelicevi ostaci biti preneseni u Hrvatsku ...
Sta ovaj pizon sve izvodi kao da je srbija sve to uvjetovala i da joj se pokoravaju.. pa stvarno nije za povjerovat
pas s maslom ne bi pojeo
hocemo li Poglavnika na rukama nosit?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Samovozom pobjegal, samovozom se vratil. Nisi valjda i ti ozbiljan za ovo nosanje?flumen wrote:Regoč wrote:Ako se ne zafrkavate, stvarno imate pomaknut odnos naspram stvarnosti! Na rukama biste nosali pičkicu koja je pobjegla prjed neprijateljem? Fuuuj!mortal wrote:T. wrote:sve do mirogojskih arkada...flumen wrote:
moremo ga i vozit...
Ako vam je ćef, a vi se okupite i nosajte ga.T. wrote:ma sve samo da srbima i tzv. hrvatima antifašistima para ide na uši...Regoč wrote:Ako se ne zafrkavate, stvarno imate pomaknut odnos naspram stvarnosti! Na rukama biste nosali pičkicu koja je pobjegla prjed neprijateljem? Fuuuj!mortal wrote:T. wrote:sve do mirogojskih arkada...flumen wrote:
T. wrote:ma sve samo da srbima i tzv. hrvatima antifašistima para ide na uši...Regoč wrote:Ako se ne zafrkavate, stvarno imate pomaknut odnos naspram stvarnosti! Na rukama biste nosali pičkicu koja je pobjegla prjed neprijateljem? Fuuuj!mortal wrote:T. wrote:sve do mirogojskih arkada...flumen wrote:
znas koliko srbima puca kurac sto ste ustase i nacisti. iskreno, zalim vas...
Guest- Guest
Regoč wrote:Samovozom pobjegal, samovozom se vratil. Nisi valjda i ti ozbiljan za ovo nosanje?flumen wrote:Regoč wrote:Ako se ne zafrkavate, stvarno imate pomaknut odnos naspram stvarnosti! Na rukama biste nosali pičkicu koja je pobjegla prjed neprijateljem? Fuuuj!mortal wrote:T. wrote:
sve do mirogojskih arkada...
moremo ga i vozit...
ma to se ja prisjetio anegdote vezane za Artukovica, koji je navodno rekao da kad se vrati, da ce ga na rukama nosit...sto je i doslovno bio slucaj
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Regoč wrote:Ako ga bude prenosila obitelj, njeka ga nosaju; država s tim ne smije imati nikakve sveze.Serbia Strong wrote:mortal wrote:T. wrote:sve do mirogojskih arkada...flumen wrote:
vec vidim najlepsi deo zagreba kako propada od tog nuklearnog otpada...
upravo to
osim toga obojica su iz BIH pa zašto Zagreb?
To sam i ja reko. Kakve oni veze imaju sa Hrvatskom.marcellus wrote:Regoč wrote:Ako ga bude prenosila obitelj, njeka ga nosaju; država s tim ne smije imati nikakve sveze.Serbia Strong wrote:mortal wrote:T. wrote:
upravo to
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
u Banja Luku s njima - pravo Dodiku na ruke
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
tako bi i trebalo, da ga se pokopa o trošku rs sa svim počastima...flumen wrote:u Banja Luku s njima - pravo Dodiku na ruke
T.- Posts : 17557
2014-04-14
izborili su nezavisnost Hrvatske 41jastreb wrote:To sam i ja reko. Kakve oni veze imaju sa Hrvatskom.marcellus wrote:Regoč wrote:Ako ga bude prenosila obitelj, njeka ga nosaju; država s tim ne smije imati nikakve sveze.Serbia Strong wrote:mortal wrote:
upravo to
immortal-
2014-04-16
Ako je ono bila nezavisnost onda sam ja helikopter.mortal wrote:izborili su nezavisnost Hrvatske 41jastreb wrote:To sam i ja reko. Kakve oni veze imaju sa Hrvatskom.marcellus wrote:Regoč wrote:Ako ga bude prenosila obitelj, njeka ga nosaju; država s tim ne smije imati nikakve sveze.Serbia Strong wrote:
upravo to
A da je kojim slučajem i bila,nisu je oni izborili,već u prvom redu Musolini i Hitler.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
flumen wrote:Regoč wrote:Samovozom pobjegal, samovozom se vratil. Nisi valjda i ti ozbiljan za ovo nosanje?flumen wrote:Regoč wrote:Ako se ne zafrkavate, stvarno imate pomaknut odnos naspram stvarnosti! Na rukama biste nosali pičkicu koja je pobjegla prjed neprijateljem? Fuuuj!mortal wrote:
moremo ga i vozit...
ma to se ja prisjetio anegdote vezane za Artukovica, koji je navodno rekao da kad se vrati, da ce ga na rukama nosit...sto je i doslovno bio slucaj
Valjda po logici glavnoga grada i zaslužnih osobah. Koliko sam shvatil, Luburićeva je obitelj u Španjolskoj i sumnjam da će ga ikamo prenositi. Pavelićeva Višnja odbila je prienos posmrtnih ostatakah dok se ne uspostavi prava hrvatska država. Tako da ništa od tih prienosah i nosanja na rukama.marcellus wrote:Regoč wrote:Ako ga bude prenosila obitelj, njeka ga nosaju; država s tim ne smije imati nikakve sveze.Serbia Strong wrote:mortal wrote:T. wrote:
upravo to
Za života Višnja Pavelić je odbila bilo kakvu mogućnost da se posmrtni ostaci članova njezine obitelji vrate u Hrvatsku i pokopaju na Mirogoju. “Tek kad bude prava Hrvatska onda će to biti moguće, ali u Hrvatskoj u kojoj još vladaju ostaci jugokomunizma, meni i mojoj obitelji ni kosti ne bi bile sigurne”, govorila je, po riječima Jakeljića, za života Višnja Pavelić.
http://www.sloboda.hr/ovo-su-posljednje-fotografije-iz-zivota-visnje-pavelic/
To bi bilo pravedno!flumen wrote:u Banja Luku s njima - pravo Dodiku na ruke
Nisu izborili ništa, dobili su državu na upravu od Niemacah i Talijanah.mortal wrote:izborili su nezavisnost Hrvatske 41jastreb wrote:To sam i ja reko. Kakve oni veze imaju sa Hrvatskom.marcellus wrote:Regoč wrote:Ako ga bude prenosila obitelj, njeka ga nosaju; država s tim ne smije imati nikakve sveze.Serbia Strong wrote:
upravo to
serbia strong jak si dok pises skrovito iz neke zabiti pod skrivenim imenomSerbia Strong wrote:T. wrote:ma sve samo da srbima i tzv. hrvatima antifašistima para ide na uši...Regoč wrote:Ako se ne zafrkavate, stvarno imate pomaknut odnos naspram stvarnosti! Na rukama biste nosali pičkicu koja je pobjegla prjed neprijateljem? Fuuuj!mortal wrote:T. wrote:
znas koliko srbima puca kurac sto ste ustase i nacisti. iskreno, zalim vas...
¨zalim vas¨postala je postapalica pregazenih
immortal-
2014-04-16
koja je bolja solucija bila u to vrijemeRegoč wrote:Nisu izborili ništa, dobili su državu na upravu od Niemacah i Talijanah.mortal wrote:izborili su nezavisnost Hrvatske 41jastreb wrote:To sam i ja reko. Kakve oni veze imaju sa Hrvatskom.marcellus wrote:Regoč wrote:
Ako ga bude prenosila obitelj, njeka ga nosaju; država s tim ne smije imati nikakve sveze.
upravo to
pristupiti krvolocnim komunistima, i lihvarskim zidovima ??
mnogi bi opet izabrali isti put
za sve trdnje koje vezu uz Hrvatsku i vodje tog vremena dokaza nema
immortal-
2014-04-16
Regoč wrote:Nisu izborili ništa, dobili su državu na upravu od Niemacah i Talijanah.mortal wrote:izborili su nezavisnost Hrvatske 41jastreb wrote:To sam i ja reko. Kakve oni veze imaju sa Hrvatskom.
I to jer je mudri Maček odbio...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Država koja nije imala kontrolu nad 50% teritorija...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Treba Thompsona angažitat da da napiše prigodnu pjesmu i naoštri mač.
Organizirat masovni skup na Trgu Bana Jelačića u povodu proglašenja Ante Pavelića za doživotnog poglavnika Hrvatske.
Svi bi Hrvati došli, bilo bi 3.5 milijuna posjetilaca.
Organizirat masovni skup na Trgu Bana Jelačića u povodu proglašenja Ante Pavelića za doživotnog poglavnika Hrvatske.
Svi bi Hrvati došli, bilo bi 3.5 milijuna posjetilaca.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Sve veče nevolje za navodnog antifašistu Đikića:Veličao Maksa Luburića
» Kosti ubijenih drzali kao rekvizite u dnevnim sobama
» ISIS-u TJERAJU STRAH U KOSTI
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Kosti ubijenih drzali kao rekvizite u dnevnim sobama
» ISIS-u TJERAJU STRAH U KOSTI
» batarelo gonja kosti po zagrebu