Der Spiegel piše kako je poznati politički emigrant Stjepan Đureković zapravo dugo bio njemački špijun
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Der Spiegel piše kako je poznati politički emigrant Stjepan Đureković zapravo dugo bio njemački špijun
Titoist i jugoslaven.....zar to nismo bili svi......ili ste seronje uhljebničke pa nećete priznati...biće da jeste...,priznat da ja sam živio u jugoslaviji......živio.....kako bilo, bilo....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Der Spiegel piše kako je poznati politički emigrant Stjepan Đureković zapravo dugo bio njemački špijun
Nismo vlado.v, govori u svoje ime.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Yehudi wrote:kaja_333 wrote:Pa bas, po stavovima je jasno da je čovjek titoljubac, jugosloven i ostalo a kad mu se to kaze veli vrijeđate me. Ja ne znam kako da ga nazovemo a da se ne uvredi..
I ti si kurva i drolja ali ne znam kakoda te nazovem a da se ne uvridiš.
Ne zovem te nikako ali ti uvik iznova sama dodješ davati kojekakve epitete
pa rekoh da ti ne ostanem dužan.
Hlađenje jedan dan.
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ovaj politički kaos zapravo je dobar za Hrvatsku
» Poznati njemački arhitekta: srušimo crkve i izgradimo đamije sa ogromnim minaretima
» Njemacki medij optuzuje hrvatske i srpske politicare za surovanje sa Rusijom dok zapravo upravo ti Njemci ispod stola se rukuju sa Moskvom
» Spiegel: NATO se plaši kako Rusi neće napasti samo Ukrajinu, nego široki front od Mediterana do Arktika
» Kako su nastali noviji hrvatski politički mitovi
» Poznati njemački arhitekta: srušimo crkve i izgradimo đamije sa ogromnim minaretima
» Njemacki medij optuzuje hrvatske i srpske politicare za surovanje sa Rusijom dok zapravo upravo ti Njemci ispod stola se rukuju sa Moskvom
» Spiegel: NATO se plaši kako Rusi neće napasti samo Ukrajinu, nego široki front od Mediterana do Arktika
» Kako su nastali noviji hrvatski politički mitovi
Page 3 of 3